Demi -lehti, tarjous & tilaus

104.0
(10)
Demi
14 lehteä 60,00€
» Tilaa lahjaksi

Demi on 12-19 vuotiaiden ehdoton ykköslehti. Lehti tavoittaa huikeat 193 000 lukijaa ja on kohderyhmässään yksi ehdottomasti luetuimmista lehdistä. Demi kertoo niin muodista, meikeistä, vaatteista kuin paristuhteistakin. Miten järjestää kesän parhaat bileet? Mitä Lady Gaga haaveilee? Kuinka shopata edulliseti?  Entä mistä löytyy makeimmat aurinkolasit? Tilaa nyt Demi tutustumishintaan.

 

Demistä löydät:

  • trendit, muotijutut ja meikkivinkit
  • julkkikset ja juorut
  • parisuhteet, ystävyys, ura, koulu, työ
  • kilpailut, testit

Tilaajalahjaksi
12 nroa + lahjaksi 2 nroa lisää

Demi yhteenveto» Takaisin
Tarjous voimassa rajoitetun ajan. Lahjatilaus saattaa poiketa erikoistarjouksesta.

Demi on teinityttöjen ikisuosikki

Kun haluat tietää ensimmäisenä julkkisten uusimmat romanssit, kivoimmat shoppailuvinkit tai ensi kesän kuumimmat festaritärpit, Demi on sinulle juuri oikea lehti. Demi on nuorille naisille suunnattu lifestylelehti, joka rakentaa ympärilleen kokonaisen maailman. Nuoret pääsevät itse osallistumaan lehden tekoon ja toisaalta myös jakamaan kokemuksia ja keskustelemaan esimerkiksi Demin Facebook-sivuilla tai Demin nettisivujen aktiivisella keskustelupalstalla.

 

Demi tehdään ihanan viihdyttäväksi ja kivaksi, siinä on silti syvällisiäkin lukujuttuja, joista voi ammentaa vinkkejä ja ideoita omaan parisuhteeseen tai ystävyyssuhteiden ongelmiin. Demissä on kivoja testejä, esimerkiksi siitä, millainen ystävä olet tai mikä on lempivuodenaikasi. Siinä on kivoja faktoja eri aiheista ja tietysti kiinnostavia haastatteluja julkkiksista. Lehden omat bloggaajat ja vlogaajat näkyvät myös lehdessä, ja tietenkään lehti ei unohda tämän hetken kuumimpia tubettajia!

Demi lahjaksi

Demi on hyvä lahja nuorelle naiselle, se on helppo, koska tämän ikäiselle ei muuten ole kovin helppoa keksiä lahjaa esimerkiksi jouluna tai syntymäpäivänä. Ystävänpäivänä ystävätkin voivat ostaa toisilleen Demin lahjaksi, siitä kun on välillä erittäin edullisia tutustumisjaksoja, joihin saa vielä jonkin ihanan tilaajalahjankin mukaan!

 

Lahjatilauksessa tilaajalahja tulee lehden tilaajalle, joten jos tilaat lehden lahjaksi ystävällesi, saat mahdollisesti itsekin lahjan! Ota huomioon, että tilaajalahja tulee aina vasta muutaman viikon päästä tilauksen laskun maksamisesta.

 

Lahjatilaus on helpoin olla määräaikainen, mutta toki jos on juuri saatavilla edullisia tarjouksia kestotilauksista, voit tehdä tilauksen kestonakin ja peruuttaa sitten sen saman tien kun jakso loppuu.

Demi videot

Demillä on aktiivinen youtube-tili, johon lehti päivittää lehden juttuihin liittyviä videoita ja toki muutakin. Siellä on kivoja haastatteluja, kampaus- ja meikkivinkkejä, tee se itse -askarteluvinkkejä ja ohjeita ja hauskoja videoita kulissien takaa! Kannattaa katsoa!

 

Muita alan lehtiä

Me Naiset tarjousFIT tarjousCosmopolitan tarjousTrendi tarjousELLE tarjousSysteri tarjousEeva tarjousHevoshullu tarjousIhana tarjousTop Model tarjousGloria tarjousTaika tarjousJulia tarjous
Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)