Gloria -lehti, tarjous & tilaus

54.0
(5)
Gloria
6 lehteä 29,00€
» Tilaa lahjaksi

Gloria on yksi tunnetuimmista naisille suunnatuista lifestyle-lehdistä. Gloria puhuttelee niin muodin kauneuden kuin kuttuurin ystäviä. Lehti vie mukanaan matkalle, koskettaa henkilöjutuillaan ja viihdyttäää kulttuuripalstoillaan sekä tuo oman säväyksen ruuanlaittoosi tarjoamalla mielenkiitoisia uusia ruokareseptejä. Glorian mukana vuoden aikana tulee myös paljon erilaisia, mielenkiintoisia kilpailuja ja tapahtumia, mistä tiedät vain lukemalla Gloriaa.

 

Glorian mukana pääset nauttimaan muun muassa

• Kiinnostavista ihmisistä, mielenkiitoisita henkilöhaastatteluista ja lifestyle –jutuista

• Uudesta muoti, mielenkiintoisimmista meikeistä ja kauneimmista asukokonaisuuksista

• Upeista matkakohteista ja herkullista ruokaresepteistä

• Persoonallisista ja luovista sisustusideoista

• Kauneuden, kehon ja kunnon hoitamisen kuumimmista uutuuksista

 

Tilaa nyt Gloria ja nauti koko sydämestä!


Tilaajalahjaksi
5 lehteä + 1 nro kaupan päälle

Gloria yhteenveto» Takaisin
Tarjous voimassa rajoitetun ajan. Lahjatilaus saattaa poiketa erikoistarjouksesta.

Gloria on muodikkaan ja trendikkään naisen lehti!

Gloria on ehkä ihanin ja laadukkain suomalainen naisten lifestyle lehti, jonka sisältö kattaa laajasti kaikki naisen elämän osa-alueet. Gloria on luksusta ja laatua, mutta myös arkea, kauneutta ja herkkyyttäs sisältävä lehti, josta jokainen nainen ilahtuu, mikäli se tipahtaa hänen postilaatikkoonsa kerran kuussa!

 

Gloria lehden perussisältöä ovat muotijutut, trendivinkkaukset ja kuvat maailman catwalkeilta. Gloria lehti kuvaa itse aina sesongin mukaiset muotikuvat, jotka todella toteutetaan huippuammattilaisten toimesta ja ovat siksi kertakaikkisen upeita! Kauneus- ja terveysosiossa käydään läpi kaikkea mahdollista aihepiiriin liittyvää, annetaan meikki- ja kampausvinkkejä, esitellään tuotteita, vertaillaan ja testataan tuoteuutuuksia. Myös liikunta, ruoka ja fyysinen ja henkinen hyvinvointi ovat esillä jokaisessa lehdessä jollakin tavalla.

 

Gloria lehti vie lukijansa ihanille matkoille eri puolille maailmaa, sekä juttujensa kautta että ihan konkreettisesti. Lehdissä esitellään ihania reissuja ja matkakohteita, ja lehti järjestää ihan lukijamatkojakin, joihin lehden lukijat voivat ilmoittautua. Samalla matkoilla tutustutaan paikalliseen ruokaan ja toki lehdessä annetaan ruualle ja syömiselle palstatilaa muutenkin, esimerkiksi esittelemällä sesongin herkkuja ja vinkkaamalla ihania reseptejä.

 

Syvyyttä antavat Gloria lehden henkilökuvat, haastattelut, joissa ei jätetän mitään puolitiehen. Haastatteluissa julkkikset ja muut tunnetut hahmot, enimmäkseen naiset, avautuvat elämästään, kasvu- ja kipukohdistaan, sisustusmaustaa, kauneusvinkeistään, parisuhteistaan... Suosittu palsta on meikittömänä -palsta, jossa tunnetut naiset kuvataan ilman meikkiä ja he kertovat omasta suhteestaan ulkonäköönsä ja meikkaamiseen.

 

Sisustus on tietysti vielä yksi olennainen osa yhtä Suomen ihanimmista naisten lifestylelehteä. Sisustus-jutuissa keskitytään usein eri teemoihin: esitellään ihania koteja tai annetaan vinkkejä kesämökeille, huviloille tai vaikka vain tapetti-ideoita. Glorian sisustusjutuissa kodikkuus on a ja o.

Lahjaksi Gloria lehti

Gloria on hyvä lahjaidea naiselle, joka tykkää ylipäätään lukea aikakauslehtiä, ystävänpäivänä, syntymäpäivänä tai vaikkapa nimipäivänä! Lehti sopii melkein kenelle tahansa naiselle lahjaksi. Lahjatilaus on helpoin tehdä netissä, ja lahjatilaukseenkin saa mukaan voimassa olevat tilaajalahjat. Tilaajalahja lähetetään tilaajalle noin kuukauden kuluttua tilauksesta.

Tee lahjatilaus määräaikaisena niin sitä ei tarvitse myöhemmin peruuttaa.

Glorian mainosvideot

Katso Gloria lehden videot muotikuvauksista:

 

 

Muita alan lehtiä

Me Naiset tarjousFIT tarjousAnna tarjousCosmopolitan tarjousKunto Plus tarjousKauneus ja Terveys tarjousET-lehti tarjousKodin kuvalehti tarjousTrendi tarjousApu tarjousELLE tarjousHyvä terveys tarjousKoti & keittiö tarjousGlorian koti tarjousAvotakka tarjous

Arvostelut, kommentit ja kokemukset

Tuula Räikkä1
Tilasin puhelinmyyjältä Avotakan (myyjä Pasastar Oy) 6 nroa. Sain puhelimeeni tekstiviestin, että voin netistä tilata tilaajalahjani Iivana Helsinki pussilakanasetin. Olen ollut A-lehtiin yhteydessä puhelimitse, kalliilla 09-alkuisella numerolla sekä netin kautta. Ei kukaan tiedä, mistä puhelinmyynnin lehtilahjan saa tilata. Laskun olen maksanut, mutta eipä löydy teidän sivuiltanne sellaista paikkaa, mistä tilaajalahjan saa. Ihan peestä. Tänään on viimeinen päivä, kun sen voi lunastaa sain tekstiviestin puhelimeeni. Koodikin oikein oli VAAC88A2E, mistään ei löydy netissä paikkaa, mihin se sopii. Arvatkaa tilanko teiltä enää mitään ja varotan facebookissa ystäviänikin tilaamasta mitään lehtiänne puhelinmyynnistä.
Admin:
Hei, kuulostaa aika erikoiselta. Luulisi, että myyjällä olisi tietoa asiasta. Se on kuitenkin selvää, että lehtitarjoukset.com ei tähän asiaan liity mitenkään. Meidän kautta näet vain lehtitarjouksia, mutta lehtitarjoukset.comista ei voi tehdä itse tilausta tai perua sitä. Sen sijaan koostamme esimerkiksi Avotakan tarjouksia eri Lehtitaloista. Joten emme valitettavasti voi auttaa asiassa. Terveisin, Lehtitarjoukset.com ylläpito
LIisa Riekki1
Tilasin avotakan, til.nro. 1009312578. Valitsin rahapussin vetoketju päällä tilaajalahjaksi Arvo noin 60 euroa. En ole vieläkään saanut sitä. Olen maksanut tilauksen 19.5.16. Toivon, että korjaatte asian mahdollisimman pian Terv Liisa Riekki
Admin:
Hei, ole hyvä ja ole yhteydessä Avotakan asiakaspalveluun. Linkin tähän löydät yläpuoleltamme Avotakan peruutus kohdasta. Me kerromme vain parhaat Avotakan tarjoukset emme tee asiakaspalvelutyötä. Terveisin, Lehtitarjoukset.com ylläpito
Heli435
Ajaton, kiinnostava ja monipuolinen sisustustamisen ja asumisen erikoislehti. Tykkään.. :)

Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?