Lääkäri -lehti, tarjous & tilaus

00.0
(0)
Lääkäri
12 lehteä 48,75€
» Tilaa lahjaksi

Kiinnostavatko sinua mahdollisesti tieteen, teknologian ja etenkin lääketieteen ihmeet? Oletko kenties joskus juuttunut television lääkärisarjojen ääreen tai lukenut sairaalaympäristöön sijoittuvia kirjoja, joissa tunteet, stressi, trauma ja toivo luovat dramaattiset puitteet, joista et voi luopua? Silloin Lääkäri-lehti on juuri sinulle sopivaa luettavaa!
 

Lääkärisarjan 100-sivuiset romanttiset viihdetarinat sijoittuvat lääkärien, sairaanhoitajien, terveyskeskusten, sairaaloiden ja yksityisklinikoiden maailmaan. Ihmisen kamppailu elämän ja kuoleman, terveyden ja sairauden, toivon ja epätoivon välillä luo puitteet suurille tunteille ja henkeäsalpaavan jännittäville tarinankäänteille.
 

Voit valita itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon kuuden tai 12 kuukauden tilausvaihtoehdoista. Tilauksesi voi olla määräaikaistilaus tai edullisempi kestotilaus. Tilaa lehti lahjaksi myös lääkäreitä ja romantiikkaa rakastavalle ystävällesi!
 

Lääkäri lyhyesti:

  • 100-sivuiset romanttiset viihdetarinat sairaaloiden ja yksityisklinikoiden maailmaan
  • rakkauteen liittyvät syvälliset ja universaalit teemat
  • voit valita kuuden tai 12 kuukauden tilausvaihtoehdoista

Lääkäri yhteenveto

  • Lääkäri tarjous: 12 lehteä / 48,75€
  • Julkaisija: Kolmiokirja
  • Ilmestyy: 12 kertaa / vuosi
  • Naistenlehdet


» Takaisin
Tarjous voimassa rajoitetun ajan. Lahjatilaus saattaa poiketa erikoistarjouksesta.

Muita alan lehtiä

Me Naiset tarjousFIT tarjousAnna tarjousCosmopolitan tarjousKunto Plus tarjousKauneus ja Terveys tarjousET-lehti tarjousKodin kuvalehti tarjousTrendi tarjousApu tarjousELLE tarjousHyvä terveys tarjousEeva tarjousMeidän perhe tarjousHymy tarjous

Arvostelut, kommentit ja kokemukset

VKivi3
Ihan ok juorulehti. Enemmän ehkä tykkään Seiskasta juorulehtenä. Tosin mieluummin luen Imagen tyyppisiä lehtiä mitä näitä.

Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)