Kunto Plus -lehti, tarjous & tilaus

203.9
(20)
Kunto Plus
4 lehteä 24,90€
» Tilaa lahjaksi

Pohjoismaiden suurin ja suosituin naisten hyvinvointia ja terveyttä käsittelevä lehti Kunto Plus tarjoaa 18 numeroa vuodessa täyttä asiaa likkumisesta, urheilusta ja kaikesta siihen liittyvästä. Lehti opastaa sinut treenaamaan juuri oikealla tavalla ja houkuttelee kotisohvalta ulos lenkkeilemään, uimaan, kuntosaleille ja pilatekseen. Sekä esittelee tietysti myös lukuisia muita liikkumistapoja. Kunto Plus on huikea lehti myös lahjaksi siskolle tai ystävälle, tee lahjatilaus tältä sivulta!

 

KuntoPlus tarjoaa:

  • liikuntavinkit ja treeniohjelmat
  • uusimmat treenivaatteet ja trendit
  • terveelliset ruokaohjeet ja elämäntavat
  • ihmissuhteet
  • kauneus, terveys ja hyvinvointi

Tilaajalahjaksi
Kari Traa -treenivaatesetti

Kunto Plus tarjous


» Takaisin
Tarjous voimassa rajoitetun ajan. Lahjatilaus saattaa poiketa erikoistarjouksesta.

3 nroa Kunto Plus -lehteä + Active Life Tracker

4 lehteä 24,90€ 
Kunto Plus + lehden tilaajalahjaksi Diadoran t-paita + Dermalogica-kuorintajauhe

3 nroa Kunto Plus lehteä + Kari Traa treenisetti

4 lehteä 24,90€ 
Kunto Plus + lehden tilaajalahjaksi Active Fit -treeniasu joogaan

Kunto Plus lehti tsemppaa liikkumaan

Kunto Plussan lukiajana voit olla liikuntaharrastuksen juuri aloittanut tai sitä koko elämäsi tehnyt. Lehdellä on annettavaa jokaiselle. Lehden harjoitusohjelmat auttavat vasta-alkajat alkuun ja ammattilaisten niksit ja vinkit puolestaan tarjoavat lisätietoa pidempään liikkuneille. Kunto Plus on oiva tapa nauttia elämästä ja löytää elämän ilo.

 

Kunto Plus lehdestä löydät valmiit treeniohjelmat niin kuntosalille, juoksulenkille kuin ihan kotijumppaankin. Kunto Plus lehden oivista resepteistä kokoat terveellisiä, kevyitä ja maittavia aterioita, jotka auttavat tarvittaessa myös painonhallinnassa. Kunto Plus lehdessä on aina omat osuutensa myös painonhallintaan, positiiviset vinkit ja positiivinen ajattelu on lehdessä kunniassa!

 

Kunto Plus lehti käsittelee hyvinvointia myös kokonaisuutena, ei pelkästään fyysisen kunnon näkökulmasta. Lehden artikkeleissa puhutaan myös henkisestä hyvinvoinnista, ihmissuhteista, unesta ja kaikesta, mikä tekee elämästä hyvän ja nautittavan.

Kunto Plus lehti lahjaksi

Yhdessä hölkkääminen on kivaaTämän takia lehti soveltuukin lahjaksi kaikille ihmisille, toki se on suunnattu enemmän naisille, mutta, myös miehet voivat lukea lehteä. Jos liikuntakärpänen on purassut, Kunto Plus on huikea liikuttaja ja tsemppari äidille, siskolle, ystävälle, vaimolle, tyttöystävälle... Niin jouluna, ystävänpäivänä kuin äitienpäivänä, tai miksei vaikka nimipäivänä!

 

Kunto Plus lehden tarjoukset muuttuvat tiheästi, samoin kuin tilaajalahjatkin, joten jos sopiva tarjous osuu kohdalle, ei kannata aikailla, vaan pistää tilausta saman tien menemään! Lahjatilaus kannattaa useimmiten tehdä määräaikaisena, jotta sitä ei tarvitse jälkikäteen perua enää. Katso Kunto Plus lehden uusin tarjous yltä ja tilaa lehti painamalla Lahjatilaus buttonia!

 

Kunto Plus mainokset

Kunto Plus lehdessä on lähes aina uskomattoman hyvät tilaajalahjat. Määräaikaisen kolmen lehden tilaukseen voi esimerkiksi tulla todella laadukas Craftin juoksutakki tilaajalahjaksi. Usein tilaajalahjana on Kari Traan huippulaadukkaita urheiluvaatteita, kuten treenihousut ja toppi.

 

Katso Kari Traan treenivaatteiden esittelyvideo alla:

 

 

Kunto Plus lehden Youtube kanavalla taas on tosi hyviä treenivinkkejä, kannattaa käydä katsomassa. Tässä esimerkki alla:

 

Muita alan lehtiä

Me Naiset tarjousFIT tarjousAnna tarjousCosmopolitan tarjousKauneus ja Terveys tarjousET-lehti tarjousKodin kuvalehti tarjousTrendi tarjousELLE tarjousHyvä terveys tarjousVoi hyvin tarjousGoal tarjousSport tarjousHymy tarjousKaksplus tarjous

Arvostelut, kommentit ja kokemukset

Anna4
Tossa yllä lukee 5 kakaplus-lehteä.. :D
Admin:
Kiitos kommentista. Korjattu ;)
Ellu4
Tykkään, että lehdessä on juttuja niin odottajille kuin jo lapsen saaneillekin. Löytyy eri näkökulmia ja tietty vinkkejä lapsiperheen arkeen.

Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?