Hifimaailma -lehti, tarjous & tilaus

34.3
(3)
Hifimaailma
5 lehteä 27,00€
» Tilaa lahjaksi

Hifimaailma perustettiin vuoden 2006 lopulla kun Hifi-lehti lakkautettiin ja osa lehden toimittajista päätti perustaa tilalle uuden lehden. Hifimaailma ilmestyy kahdeksan kertaa vuodessa ja se on saatavilla niin paperisena kuin Applen iPhonelle ja iPadille suunnattuna digiversionakin. Kestotilaus sisältää option digilehteen sekä arkistoon. Digilehti on mahdollista tilata myös erikseen. Perheenjäsenelle tai ystävälle on mahdollista tilata myös lehti lahjaksi. Tämä onnistuu yksinkertaisesti valitsemalla tilaukselle toisen toimitusosoitteen. Lehti onkin erinomainen lahjaidea kenelle tahansa aiheesta kiinnostuneelle.
 

Lehden kotisivuilla on aktiivinen foorumi lehden lukijoille ja muille alan harrastajille, sekä omat osto- ja myyntisivut laitteille ja tarvikkeille. Sen lisäksi sivustoilta löytyy myös vanhojen lehtien arkisto sekä lyhennelmiä lehdessä esiintyneistä artikkeleista. Lehden edelliset numerot ja artikkelit ovat ostettavissa sivustoilta, ja lehdistä on tarjolla myös paperiversiot mikäli niitä on edelleen varastossa.
 

Hifimaailmasta lyhyesti:

  • Laadukkaiden kodin audio- ja video- järjestelmien kotimainen erikoislehti
  • Perustettu vuonna 2006
  • Tarjoaa monipuolista tietoa aihealueestaan aloittelijoille ja asiaan perehtyneille

Tilaajalahjaksi
4 lehteä + 1 nro kaupan päälle

Hifimaailma yhteenveto» Takaisin
Tarjous voimassa rajoitetun ajan. Lahjatilaus saattaa poiketa erikoistarjouksesta.

8 + 1 Hifimaailma-lehteä

9 lehteä 39,00€ 

Muita alan lehtiä

Tekniikan Maailma tarjousTuulilasi tarjousDigikuva tarjousPelit tarjousEpisodi tarjousMikrobitti tarjousKotimikro tarjousInferno tarjousPelaaja tarjousTekniikka & talous tarjousRockn Roll tarjousTekniikan Historia tarjousMetallitekniikka tarjous
Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?