Helsinki Times -lehti, tarjous & tilaus

00.0
(0)
Helsinki Times
12 lehteä 29,00€
Tarjous ei ole enää voimassa!

Katso TOP tarjoukset tästä!

Helsinki Times on Suomen ainoa viikoittain ilmestyvä sanomalehti, jota julkaistaan englannin kielellä. Tabloidimuodossa ilmestyvä sanomalehti julkaistaan torstaisin ja sen levikki on noin 15.000. Lehden aihepiireihin sisältyvät maailman uutiset, kulttuuri, talous, ruoka ja juoma, TV sekä säännöllisesti ilmestyvät kolumnit. Maaliskuusta 2008 lähtien myös HKL:lla on ollut kuukausittain ilmestyvä sivu lehdessä.
 

Helsinki Times on ostettavissa kirjakaupoista ja kioskeista. Lentomatkustajat voivat löytää lehden uusimman numeron Finnairin lennoilta, muiden suurten lehtien, kuten Helsingin Sanomien ja iltapäivälehtien joukosta.
 

Helsinki Timesin kotisivuilta löytyvät sekä uusimman artikkelit elektronisessa muodossa että lehdessä aiemmin julkaistuja uutisaiheita. Vain osa artikkeleista on tarjolla kaikille. Jotta voi lukea täysmittaiset artikkelit internetistä täytyy olla lehden tilaaja. Uskolliset lukijat voivat tehdä tilauksen kotisivuilta. Lehden voi tilata sekä paperiversiona että e-versiona. Hinnat on jaoteltu eri kategorioihin riippuen siitä, onko kyseessä määräaikainen vai kestotilaus. Hintaan ei kuitenkaan vaikuta se sisältyykö tilaukseen paperiversio vai onko tilattu pelkästään lehden e-versio. Lehden voi tilata myös ulkomaille, mutta hinta on tällöin hieman kalliimpi postituskustannusten vuoksi.
 

Helsinki Times lyhyesti:

  • Suomen ainoa viikoittain ilmestyvä sanomalehti, jota julkaistaan englannin kielellä
  • Lehden levikki on noin 15.000
  • Lehden aihepiireihin sisältyvät maailman uutiset, kulttuuri, talous, ruoka ja
  • juoma, tv. Kotisivut ja nettilehti osoitteesta www.helsinkitimes.fi.

Helsinki Times yhteenveto» Takaisin
Tarjous voimassa rajoitetun ajan. Lahjatilaus saattaa poiketa erikoistarjouksesta.

Muita alan lehtiä

Suomen Kuvalehti tarjousUrheilulehti tarjousTieteen kuvalehti tarjousImage tarjousTosi Elämää tarjousTalouselämä tarjousKanava tarjousThe Economist tarjousHarvard Business Review tarjousParnasso tarjousKauppalehti tarjousTime tarjousGuardian Weekly tarjousGood Food tarjousLonely Planet Traveller tarjous
Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?