Donkki -lehti, tarjous & tilaus

00.0
(0)
Donkki
6 lehteä 48,30€
Tarjous ei ole enää voimassa!

Katso TOP tarjoukset tästä!

Lehden maskottina toimii innokas mutta hieman ailahtelevainen Donkki-aasi. Lehden ja Donkin kotisivuina toimii Donkki.net. Siellä on linkki Donkkis-kerhoon, joka on 7-12 vuotiaille tarkoitettu, paikallisesti eri puolilla Suomea toimiva raamattukerho. Sen lisäksi paikallisesti järjestetään myös nuorille suunnattuja toiminnallisia Donkkis Big Night -tapahtumia sekä kesäleirejä Ryttylän Kansanlähetysopistolla.
 

Donkin lisäksi lehdessä seikkailevat myös Donkin kaverit Saku ja Ruut. Saku on vauhdikas 12-vuotias punatukkainen poika, joka harrastaa lumi- ja rullalautailua, kitaran soittoa, sählyä, ruoan laittoa, extreme-lajeja sekä donkkailua. Raamattu on Sakulle tärkeä, vaikkei erityisen helppolukuinen, kirja. Siinä on parasta kaikkitietävä ja oikeudenmukainen Jumala joka on kaikkien yläpuolella.
 

Vaaleatukkainen Ruut asuu samassa talossa Sakun kanssa, ja he käyvät koulua samalla luokalla. Ruut harrastaa näytelmäkerhoa ja kuoroa, ja rakastaa myös salmiakkia. Ruutilla on olemassa ihmekompassi joka mahdollistaa aikamatkustuksen ja vie kaverukset erilaisiin seikkailuihin.
 

Donkista on voimassa lehtitarjous useamman kappaleen tilaajille jolloin sen tilaaminen pyhäkoululaisille tulee edullisemmaksi. Lehden kestotilaus sisältää myös tilaajalahjan, jonka voi itse valita sarjakuva-albumin tai Lasten Raamatun ja Raamattumaratonin väliltä.
 

Donkki lyhyesti:

  • kristityille nuorille suunnattu lehti
  • julkaisijat ovat Suomen Ev.lut Kansanlähetys ja Raamatunlukijain liitto
  • ilmestyy kuusi kertaa vuodessa

Donkki yhteenveto» Takaisin
Tarjous voimassa rajoitetun ajan. Lahjatilaus saattaa poiketa erikoistarjouksesta.

Muita alan lehtiä

Aku Ankka tarjousSysteri tarjousPrinsessa tarjousVoi hyvin tarjousKoululainen tarjousHevoshullu tarjousMuumi tarjousTop Model tarjousPets Suomi tarjousKarvinen tarjousAku Ankka Juniori tarjousPelit tarjousBamse tarjousPelaaja tarjousAnime tarjous

Arvostelut, kommentit ja kokemukset

Sini-Maria1
En tykkää animesta :/
Hartikainen Tomi4
Varsin loistava tietopaketti alan harrastajalle, kuitenkin ehkä turhan kaupallisesti suuntautunut ja pinnallinen.

Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?