#
Burda Style
  • Julkaisija: Denfin Publishing Oü
  • Ilmestyy: 12 kertaa / vuosi

Burda Style

Nyt ei löytynyt sopivia Burda Style tarjouksia. Sopisiko jokin alla olevista sinulle?

13 nroa nyt 59,00

6 nroa nyt 34,00

4 nroa nyt 27,70

3 nroa nyt 19,90

3 nroa nyt 20,70

3 nroa nyt 19,90

5 nroa nyt 59,00

3 nroa nyt 39,00

7 nroa nyt 49,90

Burda Style -lehti, tarjous & tilaus

Burda Style on The ompelulehti Suomessa, varsinkin, jos tykkää ommella vaatteita itselleen. Jokaisessa numerossa on nimittäin 50 upeaa, ajankohtaista ja muodikasta mallia selkeine ompeluohjeineen ja kaavoineen. Pääasiassa lehdessä on malleja naisille, mutta myös lapsille ja miehille löytyy ommeltavaa.

 

Ompeluohjeiden lisäksi löytyy vinkkejä ja ohjeita sisustukseen ja askarteluun, juttuja hyvinvoinnista, kosmetiikasta, tyylistä ja muodista. Lehti ilmestyy 12 kertaa vuodessa. Vanhoja lehtiä on mahdollista lukea netissä Burdan sivuilla.

  • Ompelumalleja ohjeineen ja kaavoineen naisille, miehille ja lapsille
  • Muoti- ja tyylivinkkejä, hyvinvointia, sisustusta, tsi-ideoita
  • Burda Style on ilmestynyt suomeksi vuodesta 2012

Ompelusta ja muodista kiinnostuneen kannattaa tehdä Burda Stylen kestotilaus, koska silloin lehti tulee edullisemmaksi. Lehtitilaus on kannattavinta tehdä netissä, koska netistä löytyy helposti paras lehtitarjous, jolloin tilaus tulee entistäkin edullisemmaksi. Tarjouslehdet ovat järkevä tapa säästää rahaa, ja lisäksi useimpiin lehtitilauksiin kuuluu ilahduttava tilaajalahja.

 

Burda Style on myös erittäin hyvä lahjaidea. Se on täydellinen lehti lahjaksi vaatteista ja käsitöistä kiinnostuneelle. Lahjalehti on helppo tilata netistä suoraan lahjan vastaanottajan osoitteeseen, jolloin lehti tulee iloisena yllätyksenä postiluukusta.

 

Burda Style on ihana lehti lahjaksi myös askartelusta ja TSI-jutuista kiinnostuneelle, sillä jokaisessa lehdessä on sesongin ja teeman mukaisia Tee se itse- ja askarteluvinkkejä ja ohjeita. Burdan pääpainopiste on kuitenkin ompelussa, ja lehden vaatemallit ovatkin todella upeita ja muodinmukaisia, persoonallisiakin sekä helposti muokattavissa. Kaavat ja ohjeet ovat laadukkaa ja helpot.

Burda käsityöristeily kerran vuodessa

Burda Style järjestää lukijoilleen joka vuosi käsityöristeilyn Tukholmaan. Risteilyn aikana laivalla järjestetään käsityömessut, lisäksi on vietetään kiva päivä Tukholmassa. Risteily on upea yhteinen tapahtuma kaikille käsityön ystäville, vaikka ei tilaisikaan lehteä.

Burda, ainutlaatuinen käsityölehti

Burda on ainoa suomenkielinen, todella nimenomaan ompeluun erikoistunut käsityölehti. Suomeksi ilmestyy myös Suuri Käsityö -lehti, Kauneimmat Käsityöt sekä Kotiliesi Käsityö lehdet. Yksikään näistä ei kuitenkaan ole yhtä kunnianhimoinen vaatemallien ja kaavojen suhteen, sillä Burdan jokaisessa lehdessä on puolet enemmän ompeluvinkkejä ja ohjeita. Lisäksi näissä muissa lehdissä keskitytään paljon myös kutomiseen, virkkaukseen, kodin sisustamiseen ja askarteluun. Vaatteiden ompelusta kiinnostuneelle Burda Style on ainoa oikea käsityölehti.

  • Burda Style ilmestyy Suomen lisäksi Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa
  • Burda Stylen laadukkaat ompeluohjeet ja kaavat innostavat käsillä tekemiseen.
  • Kuukausittain ilmestyvä lehti sisältää 50 uutta mallia ompeluohjeineen ja tyylivinkkeineen.

Muita alan lehtiä

13 nroa nyt 59,00

6 nroa nyt 34,00

4 nroa nyt 27,70

3 nroa nyt 19,90

3 nroa nyt 20,70

3 nroa nyt 19,90

5 nroa nyt 59,00

7 nroa nyt 49,90

3 nroa nyt 39,00