Bamse -lehti, tarjous & tilaus

73.1
(7)
Bamse
10 lehteä 34,40€
» Tilaa lahjaksi

Ajallisesti Bamsella on pitkä historia. Rune Andréasson loi sen alunperin ruotsiksi, ja se julkaistiin vuonna 1966 aluksi sunnuntaistrippinä lehdessä sekä televisiosarjana. Useita muita liittyi Andréassonin seuraan kirjoittamaan ja luomaan kuvitusta, samalla kun Bamse saavutti enemmän suosiota. Lehti alkoi ilmestymään nykyisessä muodossaan vuonna 1973.
 

Sarjakuvan päähenkilö, Bamse, tunnetaan myös nimellä Maailman vahvin nalle. Maailman vahvimmaksi Bamse tulee syömällä isoäiti Augusta Beatan jymyhunajaa. Muita lehdessä ilmestyviä hahmoja ovat Bamsen kolmoslapset Lennu, Teddy ja Nalle-Maija, sekä heidän pikkusiskonsa Pampula. Lapset tulivat mukaan tarinoihin vuonna 1982 ja 1986 ikänsä mukaan. Bamsella on olemassa myös ystäviä ja useita vihollisia, joista Suden hän onnistui muuttamaan kiltiksi. Tarinat on tarkoitettu opettavaisiksi, ja ne kertovat erilaisista tosielämän aiheista. Tarinoissa on selkeä kiusaamisen, rasismin ja väkivallan vastainen juonne, joka viestittää mielekkäitä arvoja lukijoille.
 

Bamse lyhyesti:

  • 4-10 vuotiaille tytöille ja pojille suunnattu lehti
  • saatavilla niin suomen kuin ruotsin kielellä
  • runsaasti Bamse-aiheisia oheistuotteita

 

Bamse yhteenveto» Takaisin
Tarjous voimassa rajoitetun ajan. Lahjatilaus saattaa poiketa erikoistarjouksesta.

Muita alan lehtiä

Aku Ankka tarjousSysteri tarjousPrinsessa tarjousKoululainen tarjousHevoshullu tarjousMuumi tarjousTop Model tarjousPets Suomi tarjousKarvinen tarjousAku Ankka Juniori tarjousPelit tarjousTex Willer tarjousPelaaja tarjousAnime tarjousSpider Man tarjous

Arvostelut, kommentit ja kokemukset

Jonna
Voisi olla kivampia tilaajalahjoja, perheessä on useampi lapsi ja siinä on sitten repusta vääntöä. Kaiutin taas ei oikein iske. Kirjoja tai muuta yhteistä kivaa, kiitos!

Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?