#
Oma Aika
  • Julkaisija: Fokus Media Finland Oy
  • Ilmestyy: 10 kertaa / vuosi

Oma Aika

Nyt ei löytynyt sopivia Oma Aika tarjouksia. Sopisiko jokin alla olevista sinulle?

10 nroa nyt 25,00

13 nroa nyt 59,00

5 nroa nyt 29,90

6 nroa nyt 34,00

12 nroa nyt 19,90

18 nroa nyt 59,00

26 nroa nyt 89,00

6 nroa nyt 39,00

52 nroa nyt 189,00

Oma Aika -lehti, tarjous & tilaus

Oma Aika -lehti on vuoden 2013 lehtiuutuus. Oma Aika lehti on 50-vuotiaille ja sitä vanhemmille  suunnattu aikakauslehti. Lehti ei kuitenkaan ole eläkeläislehti eikä naistenlehti. Aiheet Oma Aika lehdessä koostuvat kohta eläkkeelle siirtyvien ihmisten arjesta. Noin satasivuinen lehti ilmestyy kymmen kertaa vuodessa ja tuo uusia ideoita ja elämyksiä tavallisen arjen keskelle. Hyödynnä Oma Aika lehden tarjous ja tilaa lehti jo tänään.

 

Oma Aika lehdestä luet:

  • oma talous ja talouden hoito
  • työelämä ja ura
  • terveys ja hyvinvointi, liikunta ja ruoka
  • arjen sankarit, haastattelut
  • matkat

Oma Aika on kaikkien 50+ vuotiaiden oma lehti

Oma Aika on muutaman vuoden vanha lehtiuutuus, joka on räjähdysmäisesti lunastanut paikkansa yhtenä suosituimmista aikuisten aikakauslehdistä. Se ei suinkaan ole mikään naistenlehti tai pelkkä eläkeläisten lehti, vaan lehdessä todella on lukemista kaikille, miehille ja naisille! 100-sivuinen lehti onkin tuhti lukupaketti, josta varmasti löytyy jokaiselle jotakin.

 

Lehti koostuu osioista, eli Oma talous & laki, johon liittyy Talouden hoito, sijoittaminen, eläkkeet, sosiaaliturva, perheeseen liittyvät lainsäädäntö ja palvelut,  Työelämä, mikä pitää sisällään tietoa ja eläviä tarinoita työelämästä, Terveys ja hyvinvointi on täynnä tietoa oman terveyden ja kunnon ylläpitämisestä, uusista hoitomuodoista liikuntaharrastuksista ja ravinnosta.  Matkat osiossa Oma Aika paneutuu uusiin ja tuttuihin matkakohteisiin sekä esittelee parhaat vinkit ja elämykset matkaa suunnitteleville sekä lukijamatkat. Mielenkiintoisia osioita ovat myös henkilöhaastattelut vaikuttavia ihmisiä: tunnettuja kasvoja ja tuoreita arjen sankareita.

 

Oma Aika lähestyy asioita ja ilmiöitä ennakkoluulottomasti ja suoraan, kaartelematta. Miten talouden käy, kun jäädään eläkkeelle? Mitä vaihtoehtoja on? Kuinka kohdata omat aikuiset lapsensa välirikon jälkeen? Kuinka aloittaa uusi parisuhde vanhemmalla iällä? Kuinka kohdata ystävän suru puolison menetyksen jälkeen? Oma Aika on monipuolisuudessaan harvinainen lehti.

 

Lukijamatkat ovat oma juttunsa lehdessä. Tälläkin hetkellä on esimerkiksi saatavilla kolme eri matkaa, Intiaan, Karibian risteilylle ja Etelä-Afrikkaan. Näillä matkoilla on mukana samanhenkisiä ja suurinpiirtein samanikäisiä suomalaisia, joista voi matkan aikana kehkeytyä uusia ystäviä tai jopa kumppaneita. Oma Aika lehden nettisivuilta löytyy lisää tietoa paitsi lehden sisällöstä myös lukijamatkoista.

Oma Aika lehti lahjaksi

Voisiko kuvitella parempaa äitienpäivälahjaa tai ihan mitä tahansa lahjaa omille varttuneille ja aikuisille vanhemmilleen, kuin oma lehti, jota molemmat voivat lukea?! Oma AIka on loistava lahjaidea kenelle tahansa 50+ ikäiselle suomalaiselle aikuiselle, miehelle ja naiselle! Lahjatilaus on helppo ja nopea klikkailla netissä, jopa viime tipassa ennen äitienpäivän vierailua. Kun tilaat määräaikasen tilauksen, ei peruutuksista tarvitse myöhemmin huolehtia.

 

Lahjatilauksen mukaan tulee tietysti samat tarjoukset ja tilaajalahjat kuin mihin tahansa tilaukseen. Tilaajalahja tosin ei mene lahjan saajille vaan tilaajalle, joka toki voi lahjoittaa tilaajalahjankin pois myöhemmin. Tilaajalahja tulee vasta noin kuukauden kuluttua tilauksen tekemisestä, tämä kannattaa ottaa huomioon, jos suunnittelee antavansa senkin lahjaksi. Oma Aika lehdessä on usein todella hyviä tilaajalahjoja ja useita eri vaihtoehtoja.

 

Oma Aika mainosvideot

Katso muutama hauska mainos Oma Aika lehdestä:

 

Muita alan lehtiä

10 nroa nyt 25,00

13 nroa nyt 59,00

5 nroa nyt 29,90

6 nroa nyt 34,00

12 nroa nyt 19,90

18 nroa nyt 59,00

26 nroa nyt 89,00

6 nroa nyt 39,00

13 nroa nyt 54,00

52 nroa nyt 189,00

6 nroa nyt 54,00

10 nroa nyt 79,00

4 nroa nyt 29,00

8 nroa nyt 60,00

12 nroa nyt 41,30