Terassi lehti -lehti, tarjous & tilaus

00.0
(0)
Terassi lehti
3 lehteä 16,95€
» Tilaa lahjaksi
Tarjous ei ole enää voimassa!

Katso TOP tarjoukset tästä!

Terassi lehti on hyvä pakkaus tietoa terasseista, pihoista, puutarhoista, uima-altaista, parvekkeista ja muista kodin lähialueista. Terassi-lehti auttaa kunnostamaan ja huoltamaan terassia tai parveketta, opastaa sisustaamaan ja tekemään oikeat materiaalivalinnat. Upeat kuvat tuovat ajatuksia ja ideoita miten sinä voisit kehittää omaa pihamaatasi, terassiasi tai parveketta. Viihtyisyyden lisääminen tuo iloa arkeen ja saa koko perheen nauttimaan omasta kotiympäristöstä.


Tilaajalahjaksi
3 nroa Kotiaarre-lehteä

Terassi lehti yhteenveto» Takaisin
Tarjous voimassa rajoitetun ajan. Lahjatilaus saattaa poiketa erikoistarjouksesta.

Terassi -lehti on täynnä ihanaa pihailua

Terassi -lehti ilmestyy kahdeksan kertaa vuodessa. Vuoden sisällä on jättinumeroita, joissa molemmat osapuolet ovat hyvin edustettuna, piha- ja puutarhateemanumeroita, suuria erikoisnumeroita eri teemoilla, kuten saunat ja piharakentaminen, pihapuuhailu, viherrakentaminen...

 

Kotiblogit lehti on usein joko omana numeronaan tai se on Terassi-lehden yhteydessä kääntöpuolella. Kotiblogit lehden puolella esitellään laajan koti- ja sisustus- sekä lifestyleblogiskaalan ihanuuksia meiltä ja maailmalta, teeman mukaisesti. Näin lukijat pääsevät tutustumaan erilaisiin blogeihin ja sitä kautta myös löytää oman ihanan suosikkinsa.

 

Jokaisesta lehdestä löytyy laadukkaita juttuja ja toinen toistaan ihanampia kuvia kotimaisista pihoista ja parvekkeista. Terassi-lehti onkin Lehtipisteiden ostetuin pihalehti. Lehdestä löytyy toki myös ihania ulkomaisia kohteita, joista voi saada ihan uusia ideoita. Jokaisessa lehdessä on kivoja reseptejä maukkaisiin piharuokiin, yksinkertaisia ohjeita pihanikkarointiin, ajankohtasisia vinkkejä pihaan ja puutarhaan alan ammattilaisilta.

Muita alan lehtiä

Koti & keittiö tarjousGlorian koti tarjousAvotakka tarjousKotivinkki tarjousTee Itse tarjousTalo & koti tarjousMaalla tarjousDeko tarjousGloria tarjousMeidän mökki tarjousMeidän talo tarjousTalomestari tarjousGlorian Antiikki & Design tarjous

Arvostelut, kommentit ja kokemukset

Merja585
Erittäin hyvä lehti, mikä on aina ajankohtainen. Vanhat lehdet ei vanhene muiden lehtien tavoin vaan säilyttävät itsessään arvon. Kauniit kuvat ja mielenkiintoiset artikkelit tekevät lehdestä erittäin laadukkaan. Suosittelen kaikille antiikin harrastajille!
Teuvo5
Erittäin kattava ja asinatunteva antiikkilehti. Mielenkiitoisia juttuja ja tosi hienoja kuvia.

Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?