#

Lehdet

#
Tee Itse
  • Julkaisija: Bonnier julkaisut
  • Ilmestyy: 18 kertaa / vuosi

Tee Itse

Valitse sinulle sopivin Tee Itse tarjous ja tee tilaus.

2 nroa Tee Itse remontoinnin erikoislehti

Tee Itse remontoinnin erikoislehti thumb Wi-Fi-tarkastuskamera

15,90


lisätietoa

2 nroa Tee Itse remontoinnin erikoislehti

Tee Itse remontoinnin erikoislehti thumb Wi-Fi-tarkastuskamera

15,90


lisätietoa

2 nroa Tee Itse remontoinnin erikoislehti

Tee Itse remontoinnin erikoislehti thumb Wi-Fi-tarkastuskamera

15,90


lisätietoa


Tee Itse -lehti, tarjous & tilaus

Tee Itse on nikkaroijan, remontoijan ja rakentajan erikoislehti. Lehti tarjoaa hyviä vinkkejä ja ideoita niin suuriin kuin pieniinkin rakentamiseen ja entisöimiseen liittyviin asioihin kotona, mökillä ja kodin lähettyvillä.  Tilaa nyt Tee Itse ja saat kuukausittain runsaasti ideoita rakentamiseen ja nikkarointiin liittyen.
Lehti ei rajoitu pelkkiin juttuihin ja yleisohjeisiin vaan voit saada myös henkilökohtaista neuvontaa puhelimella lehden ammattilaisilta ja mikä parasta se on ilmaista lehden tilaajille!

 

Tee itse -lehdestä luet:

  • vinkit, ideat ja ohjeet rakentamiseen ja nikkarointiin
  • kotona, mökillä, puutarhassa
  • tuote-esittelyt ja työvälineuutuudet
  • henkilökohtainen neuvonta puhelimella!

Tee itse -lehti, kotinikkaroijan erikoislehti

Tee itse lehti on monipuolinen lehti, joka säilyy kotona kauan! Lehti esittelee nikkarointikohteet tarkoin työvaihekuvin ja -ohjein, siten että ne on helppo sisäistää ja niitä pystyy lukemaan kuka tahansa ilman, että on käynyt välttämättä edes alan kouluja. Lisäksi jokaisessa lehdessä on lukijakilpailu, mistä on mahdollista voittaa laadukkaita työkaluja ja tarvikkeita. Lehden laadusta kertoo myös se että tutkimuksen mukaan 90% lehteä lukeneista tilaa lehden.

 

Tee itse lehden nikkarointiohjeet kattavat monipuolisesti eri käytännön aloja kodissa, puutarhassa ja mökillä. Lehdestä löytyy kaavat ja ohjeet esimerkiksi tv-tasoon, kirjahyllyyn, puutarhalaatikoihin, viljelylaatikoihin, terassin tsi-sohviin, mökin huussiin... Lehti on täynnä kaikkea pienempää ja isompaa nikkaroitavaa! Lisäksi lehti opastaa kivasti erilaista korjaamista ja restauroimista, jolloin esimerkiksi kulunut pöydänkansi saa näppärästi uuden elämän tai vanhasti tuolista tulee oiva yöpöytä.

 

Tee itse lehti ei pitäydy pelkässä nikkaroinnissa, sillä siinä on ihan oikeita remonttiohjeita, juttuja kodeista ja laajemmista pintaremonteista, siitä, kuinka tunnistaa homeen, kuinka vaihtaa vessan laatoitus kätevästi, millaisia uusia ideoita on saunan sisustukseksi. Tee itse lehti on varsinkin kädentaitoiselle omakotiasujalle todella käytännöllinen lehti, sillä jokainen numero antaa jotain kättäpidempää asumiseen.

 

Tee itse lehti lahjaksi

Varsinkin isänpäivänä Tee itse lehti on todella hyvä vaihtoehto lahjaksi, toki vain sellaiselle isälle, joka tykkää tehdä käsillä ja korjata kaikkea. Tee itse lehti on hyvä lahjaidea myös jouluna tai vaikka nimipäivänä! Lehdestä kun on iloa todella pitkään, sillä nämä lehdet kannattaa säilyttää!

 

Lahjatilaus tehdään netissä tai puhelimella samalla tavalla kuin muutkin tilaukset. Lahjatilauksen mukaan tulee Tee itse lehden oivalliset tilaajalahjat, jotka voi tietysti lahjoittaa myös lehden saajalle. Tilaajalahja lähetetään tilauksen tehneelle noin kuukauden kuluttua tilauksesta. Lahjatilaus voi olla määräaikainen tai kestotilaus.

Muita alan lehtiä

Tiede

6 nroa nyt 29,00

Auto Bild

16 nroa nyt 45,00

Tieteen kuvalehti Historia

3 nroa nyt 14,90

Tekniikan Maailma

17 nroa nyt 99,00

Erä

10 nroa nyt 69,00

Tuulilasi

8 nroa nyt 39,90

Ase & Erä

8 nroa nyt 64,00

Tieteen kuvalehti

2 nroa nyt 19,90

Meidän mökki

14 nroa nyt 75,00

V8

6 nroa nyt 28,00

Kippari

10 nroa nyt 69,00

Vauhdin Maailma

5 nroa nyt 29,00

Talomestari

6 nroa nyt 37,00

Kauppalehti

250 nroa nyt 485,00

Tuning

nroa nyt 0,00