Tee Itse -lehti, tarjous & tilaus

113.4
(11)
Tee Itse
2 lehteä 9,90€
» Tilaa joululahjaksi
Tarjous ei ole enää voimassa!

Katso TOP tarjoukset tästä!

Tee Itse on nikkaroijan, remontoijan ja rakentajan erikoislehti. Lehti tarjoaa hyviä vinkkejä ja ideoita niin suuriin kuin pieniinkin rakentamiseen ja entisöimiseen liittyviin asioihin kotona, mökillä ja kodin lähettyvillä.  Tilaa nyt Tee Itse ja saat kuukausittain runsaasti ideoita rakentamiseen ja nikkarointiin liittyen.
Lehti ei rajoitu pelkkiin juttuihin ja yleisohjeisiin vaan voit saada myös henkilökohtaista neuvontaa puhelimella lehden ammattilaisilta ja mikä parasta se on ilmaista lehden tilaajille!

 

Tee itse -lehdestä luet:

  • vinkit, ideat ja ohjeet rakentamiseen ja nikkarointiin
  • kotona, mökillä, puutarhassa
  • tuote-esittelyt ja työvälineuutuudet
  • henkilökohtainen neuvonta puhelimella!

Tilaajalahjaksi
Laserlämpömittari

Tee Itse tarjous


» Takaisin
Tarjous voimassa rajoitetun ajan. Lahjatilaus saattaa poiketa erikoistarjouksesta.

2 Tee Itse lehteä + Soft Shell Nano -takki

2 lehteä 14,90€ 
Tee Itse + lehden tilaajalahjaksi Soft Shell Nano -takki

Tee itse -lehti, kotinikkaroijan erikoislehti

Tee itse lehti on monipuolinen lehti, joka säilyy kotona kauan! Lehti esittelee nikkarointikohteet tarkoin työvaihekuvin ja -ohjein, siten että ne on helppo sisäistää ja niitä pystyy lukemaan kuka tahansa ilman, että on käynyt välttämättä edes alan kouluja. Lisäksi jokaisessa lehdessä on lukijakilpailu, mistä on mahdollista voittaa laadukkaita työkaluja ja tarvikkeita. Lehden laadusta kertoo myös se että tutkimuksen mukaan 90% lehteä lukeneista tilaa lehden.

 

Tee itse lehden nikkarointiohjeet kattavat monipuolisesti eri käytännön aloja kodissa, puutarhassa ja mökillä. Lehdestä löytyy kaavat ja ohjeet esimerkiksi tv-tasoon, kirjahyllyyn, puutarhalaatikoihin, viljelylaatikoihin, terassin tsi-sohviin, mökin huussiin... Lehti on täynnä kaikkea pienempää ja isompaa nikkaroitavaa! Lisäksi lehti opastaa kivasti erilaista korjaamista ja restauroimista, jolloin esimerkiksi kulunut pöydänkansi saa näppärästi uuden elämän tai vanhasti tuolista tulee oiva yöpöytä.

 

Tee itse lehti ei pitäydy pelkässä nikkaroinnissa, sillä siinä on ihan oikeita remonttiohjeita, juttuja kodeista ja laajemmista pintaremonteista, siitä, kuinka tunnistaa homeen, kuinka vaihtaa vessan laatoitus kätevästi, millaisia uusia ideoita on saunan sisustukseksi. Tee itse lehti on varsinkin kädentaitoiselle omakotiasujalle todella käytännöllinen lehti, sillä jokainen numero antaa jotain kättäpidempää asumiseen.

 

Tee itse lehti lahjaksi

Varsinkin isänpäivänä Tee itse lehti on todella hyvä vaihtoehto lahjaksi, toki vain sellaiselle isälle, joka tykkää tehdä käsillä ja korjata kaikkea. Tee itse lehti on hyvä lahjaidea myös jouluna tai vaikka nimipäivänä! Lehdestä kun on iloa todella pitkään, sillä nämä lehdet kannattaa säilyttää!

 

Lahjatilaus tehdään netissä tai puhelimella samalla tavalla kuin muutkin tilaukset. Lahjatilauksen mukaan tulee Tee itse lehden oivalliset tilaajalahjat, jotka voi tietysti lahjoittaa myös lehden saajalle. Tilaajalahja lähetetään tilauksen tehneelle noin kuukauden kuluttua tilauksesta. Lahjatilaus voi olla määräaikainen tai kestotilaus.

Muita alan lehtiä

Viherpiha tarjousTekniikan Maailma tarjousErä tarjousTuulilasi tarjousTiede tarjousAse & Erä tarjousAuto Bild tarjousTieteen kuvalehti tarjousMeidän mökki tarjousV8 tarjousMeidän talo tarjousKippari tarjousAmerikan Rauta tarjousVauhdin Maailma tarjousKotipuutarha tarjous

Arvostelut, kommentit ja kokemukset

tarkkamarkka
Ritva Karhulan kommenttiin: Missä on Skata? Tai mitä niistä tarkoitat? Älkää rakkaat suomalaiset olettako että jokaista kyläpahaista vähänkään kauempana tunnettaisi tai ei sekoitettaisi johonkin toiseen pitäjään... Oltaisiinpa saatettu jopa hypätä autoon ja tulla tutustumaan sinne teidän Skataan.
tarkkamarkka
Tällä sivulla hinta on nyt 23,50e / 4 numeroa kestona. Sitten kun klikkailee tilaa-nappulaa päätyy seuraavalle sivulle ja aina vaan pitää painaa tilaa, tilaa ja tilaa, lopulta tilaaja päätyy lehtikuninkaan sivuille ja siellä hinta onkin 24e/4numeroa kestona. Onneksi siellä oli myös alennuskoodi. Jotain selkyyttä tähän tilaussivustohässäkkään, tällaisena se ei ole selkeä eikä herätä luottamusta.
ritva karhula
AVOIMET PIHAT 19.7. Suuren suosion saanut ”Avoimet pihat Skatassa” jatkuu tänäkin kesänä. Halukkaat talonomistajat pitävät porttinsa avoinna torstaina 19.7. klo 14-18. Tempaus on Jaakon päivien aikana pidettävä suosittu tapahtuma, jolloin vierailijat saavat\r\nlähemmin tutustua pihoihin ja puutarhoihin, jotka muuten ovat visusti aidattuja ja\r\nkatseilta suojattuja. Lisätietoja antaa Juho Rajaniemi (044 5247245). Ilmoita kiinnostuksestasi osallistua nyt, tai viimeistään 30.6. osoitteeseen skata@skata.fi ALEKSANTERINPÄIVÄ 11.9.
RailiVirtanen4
Paljon hyviä vinkkejä puutarhan hoitoon. Meidän pelargoniat näyttää nyt entistä terveemmiltä. Voin kyllä suosittella. Sopii hyvin myös kerrostaloissa asuville. Ei aina tarvitse olla omaa pihaa että voi hoitaa kukkia ja muita kasveja.

Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?