Kaleva -lehti, tarjous & tilaus

53.6
(5)
Kaleva
42 lehteä 25,00€
Tarjous ei ole enää voimassa!

Katso TOP tarjoukset tästä!

Kaleva on yksi Suomen suurimmista seitsenpäiväisistä sanomalehdistä. Se on koko Pohjois-Suomen luetuin ja Suomen tasolla neljänneksi luetuin päivittäin ilmestyvä sanomalehti. Kalevaa tavoittaa päivittäin lähes 200 000 henkilöä. Päälevikkialue on Oulu ja sen lähikunnat, mutta lehti käsittelee myös muun Suomen ja ulkomaiden asioita. Kalevan voi tilata päivittäin kotiin kannettuna tai digilehtenä, jonka voi avata kätevästi koneella tai tabletilla. Molemmista sekä perinteisestä painetusta lehdestä, että nettilehdestä on saatavilla opiskelija-alennus.

 

Kalevasta on saatavilla useita eri tilausvaihtoehtoja, joista laajimpaan kuuluu digilehdet, paperilehdet sekä näköislehdet netissä, teemaliitteet, Koti-Kaleva sekä kuukausittain vaihtuvat aikakauslehdet, jotka tulevat lehden liitteenä. Lehden liitteitä ei voi ostaa erikseen eikä lehteä erikseen ilman liitteitä. Kalevan voi tilata myös pelkästään digilehtenä, pelkästään paperilehtenä tai tiettyinä päivinä vapaavalintaisesti.

 

Kalevasta on saatavilla edullinen kokeilujaksotarjous. Kalevan voi tilata myös lahjaksi, lahjatilaus on kestotilaajalle edullisempi.

Kaleva yhteenveto

  • Kaleva tarjous: 42 lehteä / 25,00€
  • Julkaisija: Kaleva
  • Ilmestyy: 356 kertaa / vuosi
  • Sanomalehdet


» Takaisin
Tarjous voimassa rajoitetun ajan. Lahjatilaus saattaa poiketa erikoistarjouksesta.

Muita alan lehtiä

Kauppalehti tarjousGuardian Weekly tarjousKiuruvesi tarjous
Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?