#
Kaleva
  • Julkaisija: Kaleva
  • Ilmestyy: 356 kertaa / vuosi

Kaleva

Nyt ei löytynyt sopivia Kaleva tarjouksia. Sopisiko jokin alla olevista sinulle?

125 nroa nyt 285,00

52 nroa nyt 245,00

52 nroa nyt 86,00

Kaleva -lehti, tarjous & tilaus

Kaleva on yksi Suomen suurimmista seitsenpäiväisistä sanomalehdistä. Se on koko Pohjois-Suomen luetuin ja Suomen tasolla neljänneksi luetuin päivittäin ilmestyvä sanomalehti. Kalevaa tavoittaa päivittäin lähes 200 000 henkilöä. Päälevikkialue on Oulu ja sen lähikunnat, mutta lehti käsittelee myös muun Suomen ja ulkomaiden asioita. Kalevan voi tilata päivittäin kotiin kannettuna tai digilehtenä, jonka voi avata kätevästi koneella tai tabletilla. Molemmista sekä perinteisestä painetusta lehdestä, että nettilehdestä on saatavilla opiskelija-alennus.

 

Kalevasta on saatavilla useita eri tilausvaihtoehtoja, joista laajimpaan kuuluu digilehdet, paperilehdet sekä näköislehdet netissä, teemaliitteet, Koti-Kaleva sekä kuukausittain vaihtuvat aikakauslehdet, jotka tulevat lehden liitteenä. Lehden liitteitä ei voi ostaa erikseen eikä lehteä erikseen ilman liitteitä. Kalevan voi tilata myös pelkästään digilehtenä, pelkästään paperilehtenä tai tiettyinä päivinä vapaavalintaisesti.

 

Kalevasta on saatavilla edullinen kokeilujaksotarjous. Kalevan voi tilata myös lahjaksi, lahjatilaus on kestotilaajalle edullisempi.

Muita alan lehtiä

125 nroa nyt 285,00

52 nroa nyt 245,00

52 nroa nyt 86,00