Mikrobitti -lehti, tarjous & tilaus

73.7
(7)
Mikrobitti
6 lehteä 73,00€
» Tilaa lahjaksi

Mikobitti (aiemmin myös MB-lehti) on levikiltään koko Pohjoismaiden tasolla suurin uuteen tekniikkaan keskittynyt lehti. Sitä on julkaistu vuodesta 1984 lähtien, joskin nykyisen linjauksen se otti vuonna 2004 jolloin lehti alkoi käsittelemään tekniikkaa laajemmalti, eikä enää pelkästään tietokoneiden näkökulmasta kuten ennen. Hifi-lehden yhdistyttyä Mikrobittiin vuonna 2006 lehdestä tuli entistä enemmän myös hifiin painottunut lehti. Vuonna 2015 MikroPC -lehti yhdistyi osaksi MB-lehteä ja nimi vaihtui takaisin Mikrobitiksi. Mikobitti on jokaisen tekniikasta kiinnostuneen vakiosuosikki.


Mikobitti käsittelee kaikkea mikä koskettaa tekniikkaa. Olitpa sitten etsimässä uutta pokkaria, miettimässä tulostimen hankkimista tai vertailemassa tietyn hintaryhmän kannettavia, auttaa Mikobitti -lehti laitevalinnoissa ja ohjaa kiinnittämään huomiota juuri tärkeimpiin seikkoihin. Kaupassa ei välttämättä saa täyttä kokonaiskuvaa ja useissa kaupoissa tuotteet ovat paketissa, niin ettei niitä edes pääse kokeilemaan. Mikobitti testaa itse kaikki tuotteet ja pitkällä kokemuksella osaa kertoa niistä juuri olennaisimmat tiedot.


Katso Mikobitti -lehden tarjous ja tilaa pian, niin tiedät mistä kahvipöydässä puhutaan.

Mikrobitti yhteenveto» Takaisin
Tarjous voimassa rajoitetun ajan. Lahjatilaus saattaa poiketa erikoistarjouksesta.

Muita alan lehtiä

Tekniikan Maailma tarjousTuulilasi tarjousDigikuva tarjousPelit tarjousKotimikro tarjousPelaaja tarjousHifimaailma tarjousTekniikka & talous tarjousTekniikan Historia tarjousMetallitekniikka tarjous
Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)