Tuulilasi -lehti, tarjous & tilaus

103.8
(10)
Tuulilasi
16 lehteä 96,00€
» Tilaa lahjaksi

Suomen suurin autolehti Tuulilasi on ollut Suomaisten suosima autolehti jo vuodesta 1963 lähtien.  Kautta aikojen turvallisuus on ollut olennaisessa osassa Tuulilasia. Millaiset renkaat toimivat juuri suomalaisissa olosuhteissa? Entä mitkä autot pärjäävät parhaiten törmäystesteissä? Tuulilasi katsoo autoilua myös taloudellisesta näkökulmasta.

 

Auto on yksi suurimmista investoinneista ja oikeilla valinnoilla auton hankinnassa, sen huoltamisessa ja käytössä voi säästää selvää rahaa. Tuulilasi antaa neuvoja ja vinkkejä myös näihin asioihin. Tuulilasi myös hauskuttelee ja testaa Ferrareita, Porscheja ja muita superautoja ja vierailee autoalan messuilla.

 

Tilaa Tuulilasi ja ota enemmän irti autostasi!


Tilaajalahjaksi
14 lehteä + 2 nroa kaupan päälle!

Tuulilasi yhteenveto» Takaisin
Tarjous voimassa rajoitetun ajan. Lahjatilaus saattaa poiketa erikoistarjouksesta.

Tuulilasi on Suomen suosituin autolehti

Tuulilasi on vanha lehti, mutta edelleen erittäin suosittu, sisällöltään rikas ja monipuolinen. Tuulilasi on onnistunut perustamisvuodestaan 1963 lähtien muuttumaan ajankohtaiseksi ja aina uudistumaan kiinnostavaksi tämän päivän foorumiksi. Nykyään Tuulilasilla on todella aktiiviset nettisivut ja nettilehti, jonne myös lehden lukijat voivat osallistua kommentoimalla juttuja ja artikkeleita sekä tietysti keskustelemalla vapaasti keskenään eri aiheista.

 

Tuulilasi-lehdestä lukijat saavat joka kuukausi lukea uusimmat tiedeuutiset autoilun saralla, kaiken sähköautoista ja uusista kokeiluista, huikea autouutuudet eri valmistajilta, saat todella käytännöllisiä ja hyviä vinkkejä autoiluun, renkaiden valintaan ja vaihtoon, taloudelliseen ajoon ja tietysti turvallisuuteen. Turvallisuus onkin yksi lehden pääteemoista.

 

Erilaiset testit ja koeajot ovat myös lehden antoisinta sisältöä: mikä onkaan autoista kiinnostuneelle mieluisampaa kuin lukea ensimmäisenä kokemuksia uusimmista autoista ja automalleista? Lehdessä annetaan myös jonkin verran tilaa moottoriurheilulle F1:stä ralliin.

Tuulilasi lehti lahjaksi

Tuulilasi on yksi suosituimmista lehtilahjoista, joita annetaan miehille esimerkiksi isänpäivänä tai jouluna. Suurin osa miehistä kun on yleensä kiinnostuneita autoista ja kaikesta autoihin liittyvästä. Tätä lehteä ei kuitenkaan kannata tilata, jos miestä ei autot kummemmin kiinnosta, vaan mieluummin valitse joku toinen lahjalehti, katso ideat täältä.

 

Tuulilasi lehden lahjatilaus tehdään netissä ihan samalla tavalla kuin tavallinenkin tilaus. Yleensä helpoin vaihtoehto on tilata lahjalehti määräaikaisena tilauksena, mutta jos haluat hyödyntää parhaat tarjoukset, ne on yleensä kestotilauksia. Lehti on kuitenkin helppo peruuttaa, joten ei ole ongelma, jos lahjatilaus on tilattu kestona. Ennen joulua lehden voi tilata hyvissä ajoin, ja ajastaa lahjatilauksen alkamisen vasta joulun jälkeiseen aikaan.

Tuulilasi videot ja mainokset

Tuulilasin videoita ja mainoksia on netissä joitakin, mutta toistaiseksi lehti ei ole ollut kovin aktiivinen Youtubessa. Kannattaa mieluummin seurata Tuulilasi lehden nettisivuja, jotka ovat todella monipuoliset ja aktiiviset ja myös muiden kuin tilaajien vapaassa käytössä.

 

Muita alan lehtiä

National Geographic tarjousTieteen kuvalehti Historia tarjousTekniikan Maailma tarjousTee Itse tarjousErä tarjousTiede tarjousAse & Erä tarjousAuto Bild tarjousTieteen kuvalehti tarjousDigikuva tarjousPelit tarjousMikrobitti tarjousV8 tarjousMeidän talo tarjousKippari tarjous

Arvostelut, kommentit ja kokemukset

Otto4
Ammattimaisesti kirjoitettu ja hyviä kuvia kyllä kuten aiempi kirjoittaja mainitsikin.
VKivi3
Porukoille tuli tuo Vene-lehti aikanaan. Hienoja kuvia ja hyvin kerrottu eri veneistä. Alkaa vaan entistä enemmän polttelemaan vesille kun tuota lukee.. :)

Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)