#
Tuulilasi
  • Julkaisija: A-lehdet
  • Ilmestyy: 16 kertaa / vuosi

Tuulilasi

Valitse sinulle sopivin Tuulilasi tarjous ja tee tilaus.

5 nroa Tuulilasi tarjoushintaan

Tuulilasi tarjoushintaan thumb

34,00


lisätietoa

13 nroa Tuulilasi lehtitilaus

Tuulilasi lehtitilaus thumb

64,00


lisätietoa

5 nroa Tuulilasi tarjoushintaan

Tuulilasi tarjoushintaan thumb

34,00


lisätietoa

13 nroa Tuulilasi lehtitilaus

Tuulilasi lehtitilaus thumb

64,00


lisätietoa

5 nroa Tuulilasi tarjoushintaan

Tuulilasi tarjoushintaan thumb

34,00


lisätietoa

13 nroa Tuulilasi lehtitilaus

Tuulilasi lehtitilaus thumb

64,00


lisätietoa


Tuulilasi -lehti, tarjous & tilaus

Suomen suurin autolehti Tuulilasi on ollut Suomaisten suosima autolehti jo vuodesta 1963 lähtien.  Kautta aikojen turvallisuus on ollut olennaisessa osassa Tuulilasia. Millaiset renkaat toimivat juuri suomalaisissa olosuhteissa? Entä mitkä autot pärjäävät parhaiten törmäystesteissä? Tuulilasi katsoo autoilua myös taloudellisesta näkökulmasta.

 

Auto on yksi suurimmista investoinneista ja oikeilla valinnoilla auton hankinnassa, sen huoltamisessa ja käytössä voi säästää selvää rahaa. Tuulilasi antaa neuvoja ja vinkkejä myös näihin asioihin. Tuulilasi myös hauskuttelee ja testaa Ferrareita, Porscheja ja muita superautoja ja vierailee autoalan messuilla.

 

Tilaa Tuulilasi ja ota enemmän irti autostasi!

Tuulilasi on Suomen suosituin autolehti

Tuulilasi on vanha lehti, mutta edelleen erittäin suosittu, sisällöltään rikas ja monipuolinen. Tuulilasi on onnistunut perustamisvuodestaan 1963 lähtien muuttumaan ajankohtaiseksi ja aina uudistumaan kiinnostavaksi tämän päivän foorumiksi. Nykyään Tuulilasilla on todella aktiiviset nettisivut ja nettilehti, jonne myös lehden lukijat voivat osallistua kommentoimalla juttuja ja artikkeleita sekä tietysti keskustelemalla vapaasti keskenään eri aiheista.

 

Tuulilasi-lehdestä lukijat saavat joka kuukausi lukea uusimmat tiedeuutiset autoilun saralla, kaiken sähköautoista ja uusista kokeiluista, huikea autouutuudet eri valmistajilta, saat todella käytännöllisiä ja hyviä vinkkejä autoiluun, renkaiden valintaan ja vaihtoon, taloudelliseen ajoon ja tietysti turvallisuuteen. Turvallisuus onkin yksi lehden pääteemoista.

 

Erilaiset testit ja koeajot ovat myös lehden antoisinta sisältöä: mikä onkaan autoista kiinnostuneelle mieluisampaa kuin lukea ensimmäisenä kokemuksia uusimmista autoista ja automalleista? Lehdessä annetaan myös jonkin verran tilaa moottoriurheilulle F1:stä ralliin.

Tuulilasi lehti lahjaksi

Tuulilasi on yksi suosituimmista lehtilahjoista, joita annetaan miehille esimerkiksi isänpäivänä tai jouluna. Suurin osa miehistä kun on yleensä kiinnostuneita autoista ja kaikesta autoihin liittyvästä. Tätä lehteä ei kuitenkaan kannata tilata, jos miestä ei autot kummemmin kiinnosta, vaan mieluummin valitse joku toinen lahjalehti, katso ideat täältä.

 

Tuulilasi lehden lahjatilaus tehdään netissä ihan samalla tavalla kuin tavallinenkin tilaus. Yleensä helpoin vaihtoehto on tilata lahjalehti määräaikaisena tilauksena, mutta jos haluat hyödyntää parhaat tarjoukset, ne on yleensä kestotilauksia. Lehti on kuitenkin helppo peruuttaa, joten ei ole ongelma, jos lahjatilaus on tilattu kestona. Ennen joulua lehden voi tilata hyvissä ajoin, ja ajastaa lahjatilauksen alkamisen vasta joulun jälkeiseen aikaan.

Tuulilasi videot ja mainokset

Tuulilasin videoita ja mainoksia on netissä joitakin, mutta toistaiseksi lehti ei ole ollut kovin aktiivinen Youtubessa. Kannattaa mieluummin seurata Tuulilasi lehden nettisivuja, jotka ovat todella monipuoliset ja aktiiviset ja myös muiden kuin tilaajien vapaassa käytössä.

 

 

 

Muita alan lehtiä

Auto Bild

9 nroa nyt 36,90

Tieteen kuvalehti Historia

2 nroa nyt 14,90

Tekniikan Maailma

11 nroa nyt 89,50

Tee Itse

1 nroa nyt 2,90

Hifimaailma

5 nroa nyt 29,90

Erä

11 nroa nyt 95,00

Ase & Erä

8 nroa nyt 72,00

Tieteen kuvalehti

3 nroa nyt 19,90

Digikuva

3 nroa nyt 15,90

Pelit

12 nroa nyt 49,90

Mikrobitti

12 nroa nyt 155,00

V8

6 nroa nyt 29,90

Kippari

11 nroa nyt 89,00

Kotimikro

4 nroa nyt 21,90

Pelaaja

12 nroa nyt 69,00