Meidän talo -lehti, tarjous & tilaus

23.5
(2)
Meidän talo
6 lehteä 34,90€
» Tilaa lahjaksi

Meidän talo -lehti on pientaloasujan ykköslehti. Lehti johdattaa lukijansa kohti parempaa asumista. Se esittelee ideoita ja vaihtoehtoja, laskee kustannuksia ja ohjeistaa tekotavoissa ja hankintapaikoissa. Lehdessä käsitellään niin keittiön, kylpyhuoneiden, saunan, pihojen, yleistilojen laittamista kuin kodinkoneiden tai tulisijojen valintaa. Aina remontin ei tarvitse olla suuri muuttaakseen huoneen tai tilan käyttötarkoituksen tai tunnelman täysin toiseksi.

 

On tärkeää olla selvillä uusista vaatimuksista ja säännöksistä. Meidän Talo käsittelee rakentamista ja remontointia myös tästä näkökulmasta. Lehti avaa vaikeaselkoisetkin säädökset helposti ymmärrettäväksi, mahdollistaen mahdollisimman stressittömän ja helpon remontoinnin tai uudisrakentamisen. Ennen kaikkea säästyt ikäviltä yllätyksiltä.

 

Meidän talo esittelee uudet viihtyisät pientalot, pistäytyy asuntomessuilla ja käy läpi idylleitä vanhempia koteja. Meidän talo innostaa ja rohkaisee toteuttamaan haaveet omassa kodissa.


Tilaajalahjaksi
+2 kk lehdet kaupan päälle!

Meidän talo yhteenveto» Takaisin
Tarjous voimassa rajoitetun ajan. Lahjatilaus saattaa poiketa erikoistarjouksesta.

5 nroa Meidän talo + tilaajalahja

12 lehteä 69,30€ 

Muita alan lehtiä

Tieteen kuvalehti Historia tarjousKoti & keittiö tarjousAvotakka tarjousViherpiha tarjousTekniikan Maailma tarjousKotivinkki tarjousTee Itse tarjousErä tarjousTuulilasi tarjousTiede tarjousTalo & koti tarjousAse & Erä tarjousAuto Bild tarjousMaalla tarjousTieteen kuvalehti tarjous

Arvostelut, kommentit ja kokemukset

HaapalaArttu4
Tieteenkuvalehdessä on saatu hankalamminkin tajuttavat jutut esitettyä siten että itekin ne ymmärrän. Hyvät kuvat selventävät monesti paljon itse artikkelia.
Raili5
Lehti herättää mielenkiinnon maapalloa ja ihmiskuntaa kohtaan. Kannattaa säilyttää vanhat lehdet, koska niitä on varmasti mukava lukea myös 20 vuoden päästä.

Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?