#
Voi hyvin
  • Julkaisija: A-lehdet
  • Ilmestyy: 10 kertaa / vuosi

Voi hyvin

Valitse sinulle sopivin Voi hyvin tarjous ja tee tilaus.

6 nroa Voi Hyvin tarjous

Voi Hyvin tarjous thumb

34,00


* kestotilaus

13 nroa Voi Hyvin tutustumisetu

Voi Hyvin tutustumisetu thumb

59,00


* kestotilaus

6 nroa Voi Hyvin tarjous

Voi Hyvin tarjous thumb

34,00


* kestotilaus

13 nroa Voi Hyvin tutustumisetu

Voi Hyvin tutustumisetu thumb

59,00


* kestotilaus

6 nroa Voi Hyvin tarjous

Voi Hyvin tarjous thumb

34,00


* kestotilaus

13 nroa Voi Hyvin tutustumisetu

Voi Hyvin tutustumisetu thumb

59,00


* kestotilaus

Voi hyvin -lehti, tarjous & tilaus

Voi hyvin on hyvinvoinnin kokonaisvaltainen asiantuntija. Lehti käsittelee juuri niitä asioita mitkä pyörivät päivittän yli kolmevitosten naisten mielessä. Voi hyvin puhuttelee niin urasinkkuja kuin perheen äitiä. Lehti ohjaa mielen energisyyteen, terveeseen elämään ja ennen kaikkea nauttimaan elämästä. Lehdessä puhutaan myös miten syödä hyvin ja kuinka hallita stressiä.

Katso Voi Hyvin lehden uusin tarjous ja tilaa nyt!

 

Voi Hyvin lehti sisältää:

  • kokonaisvaltainen hyvinvointi arjessa
  • liikunta, terveellinen ruoka, itsensä kehittäminen
  • parisuhteet ja ihmissuhteet
  • vihreät tuotteet, matkailu, kestävä ruoka

Voi Hyvin lehti tuo iloa elämään

Voi Hyvin on Suomen laajin ja kokonaisvaltaisin fyysisen ja psyykkisen hyvinvoinnin erikoislehti. Se on suunnattu kaikille aikuisille, pääasiassa naisille, mutta lehdessä on paljon luettavaa myös miehille. Lehti käsittelee hyvinvointiteemaa jokaiselta mahdolliselta kantilta.

 

Vihreät tuoteet, ekomatkailu, luomuvaatteet ja –ruoka, itsensä kehittäminen ja lempeä liikunta ovat osa Voi hyvin lehteä. Lehti ohjaa miettimään järjellä ja ostamaan sydämellä. Lehti herättää ajatuksia, joita ei välttämättä muuten tulisi miettineeksi. Matkailuun Voi Hyvin avaakin kiinnostavan uuden näkökulman vastapainoksi kuluttamiseen keskittyvälle turismille.

 

Parisuhteet, itsetuntemus ja ns. hyvä elämä ovat myös Voi hyvän keskeisimpiä osa-alueita. Lehti antaa ajattelemisen aihetta ja käsittelee asioita koskettavilla tarinoilla. Lehden suurinta antia ovat laajat, syvälliset haastattelut, joissa tavallisen ihmiset avaavat elämänsä ja itsensä lukijalle. Voi Hyvin lehdessä haastatellaan myös julkkiksia ja koko maassa tunnettuja henkilöitä sekä tietysti asiantuntijoita eri aiheista.

 

Liikunnan puolella Voi Hyvin lehti kannustaa lukijoitaan liikkumaan, mutta omaa kehoa kuunnellen, ei liian rajusti mutta ei liian vähänkään. Lempeä liikunta ja meditaatio sekä erilaiset läsnäoloharjoitukset ovat Voi Hyvin lehden keskeistä sisältöä.

 

Voi Hyvin lehti lahjaksi

Voi Hyvin lehti on aivan ihana lahja esimerkiksi yli 35-vuotiaalle naiselle, ystävälle, siskolle tai äidille. Se sopii melkein kenelle tahansa, oli tämä sitten rauhallisesti asusteleva metsänpeikko tai kaupungeissa juokseva uramimmi. Voi Hyvin lehdestä löytyy kyllä luettavaa jokaiselle.

 

Lahjatilauksen voi tehdä määräaikaisena tai kestotilauksena, ja siinä kannattaa käyttää hyväksi uusimmat tarjoukset. Lahjatilaukseen tulee mukaan samat tilaajalahjat kuin itsellekin tuleviin tilauksiin. Tilaajalahja  lähetetään tilauksen tehneelle noin kuukauden kuluttua tilauksesta.

 

Voi Hyvin mainosvideot

Muita alan lehtiä

Kunto Plus

4 nroa nyt 24,90

FIT

6 nroa nyt 29,90

Kauneus ja Terveys

5 nroa nyt 29,90

Maalla

4 nroa nyt 42,00

Meidän mökki

13 nroa nyt 54,00

Luontaisterveys

10 nroa nyt 76,00

Tosi Elämää

nroa nyt 0,00

SenioriTERVEYS

8 nroa nyt 62,00

Kotilääkäri

10 nroa nyt 89,00

Inferno

6 nroa nyt 50,90

Sielunpeili

6 nroa nyt 52,00

Parnasso

6 nroa nyt 59,00

Nyyrikki

nroa nyt 0,00

Retki

3 nroa nyt 24,90

Nära

24 nroa nyt 195,00