#
Aku Ankka
  • Julkaisija: Sanoma Media Finland Oy
  • Ilmestyy: 52 kertaa / vuosi

Aku Ankka

Nyt ei löytynyt sopivia Aku Ankka tarjouksia. Sopisiko jokin alla olevista sinulle?

6 nroa nyt 41,00

11 nroa nyt 89,00

26 nroa nyt 110,00

12 nroa nyt 72,00

3 nroa nyt 20,70

6 nroa nyt 43,00

6 nroa nyt 30,60

12 nroa nyt 49,90

8 nroa nyt 49,00

Aku Ankka -lehti, tarjous & tilaus

Suomen rakastetuin lehti Aku Ankka nyt tutustumistarjoushintaan. Aku Ankka -lehteä lukee viikottain 1,3 miljoonaa suomalaista. Jo vuodesta 1951 lähtien suomalaisissa kodeissa on odotettu postilaatikon kolahdusta ja tuoretta Aku Ankkaa.

 

Akussa seikkailevat Ankkalinnan sankarit Roope-Setä, Akun veljenpojat, Hannu Hanhi, Iines Ankka, Pelle Peloton sekä tietenkin Milla Magia, Karhukopla, Kroisos Pennonen sekä muut Roopen klassiset viholliset ja vastustajat. Aku Ankka -lehdessä seikkailevat myös Mikki Hiiri, Minnin, Hessu Hopon ja Pluton kanssa.

 

Hyödynnä nyt Aku Ankan tutustumistarjous. Lehti on sekä lapselle että aikuiselle ehkä paras mahdollinen lahja, lahjatilauksenkin voit tehdä tältä sivulta klikkaamalla, joko määräaikaisena tai kestotilauksena.

Aku Ankka lehti lahjaksi

Aku Ankka on suomalaislasten todellakin suosituin lehti, jokainen lukee sitä jos vain on mahdollista! Lehti myös opettaa lapsia lukemaan ja tutustumaan sekä kuvalliseen että kirjalliseen maailmaan, sekä tietysti opettaa tarinoita lapsille. Onkin arvioitu, että jopa osa suomalaislapsista on oppinut lukemaan Aku Ankan avulla, eli se on toiminut yhdenlaisena aapiskukkona suomalaislapsille. Tämä fakta huomioon ottaen kehitettiin muutama vuosi sitten vielä paremmin lukemaan oppimista tukeva lehti, nimittäin Aku Ankka Juniori, joka on suunnattu nimenomaan alakouluikäisille ja lapsille, jotka eivät vielä ole edes aloittaneet koulua.

 

Aku Ankka onkin aivan loistava lehti lapsille lahjaksi, esimerkiksi kummilapselle. Aku Ankasta on edullisia määräaikaisia tarjouksia, joita voi hyvin tilata lahjatilauksena kummilapselle. Lahjatilaus loppuu sitten kun jakso päättyy eikä lehtitilauksesta täten tule enää ylimääräisiä kuluja tilaajalle. Lahjatilauksiin saa ihan samalla tavalla voimassaolevat tarjoukset ja tilaajalahjat, jotka tosin tulevat tilauksen tekijälle.

 

Lahjatilaus on helpoin tehdä netissä, sillä siellä voi määritellä tilausjakson pituuden ja osoitekin tulee varmasti oikein kun sen kirjoittaa itse eikä sanele puhelinmyyjälle. Aku Ankka tarjouksia kannattaakin seurata pidemmän aikaa, sillä ne vaihtuvat melko tiuhaan. Tällä hetkellä Akun tilaajalle tulee myös käyttöoikeus Aku Ankka Lataamoon.

Aku Ankan mainokset ja videot

Aku Ankan uusin poika ja ankka -mainos on sulattanut suomalaisten sydämet! Sitä jaettiin todella ahkerasti Facebookissa. Moni kykeni samaistumaan siihen: ankka jakaa koko lapsuuden, on aina kaverina, silloinkin kun muita kavereita ei ole. Teini-iän rankkoina vuosina ystävyys ankan kanssa saattaa kärsiä pahan kerran, mutta kriisivuosien mentyä, vanhan ystävän arvostus löytyy jälleen.

 

Aku Ankka ei olekaan pelkästään lasten lehti, vaan sitä lukevat yhtä lailla aikuiset, lasten vanhemmat. Samat tyypit, jotka olivat aina nenä Ankassa kiinni 1980-luvulla ja odottivat keskiviikkoa, Aku-päivää, yhtä innokkaasti kuin lapsensa tänä päivänä odottavat!

 

 

 

Katso myös hauska video Akun ilmeistä Aku Hirviniemen matkimana:

 

 

Aku Ankan viralliselta Youtube-kanavalta löytyy huippuklippejä, kuten haastatteluja sekä Aku Ankan piirustuskoulu, jossa itse Kari Korhonen opettaa piirtämään Akun hahmoja.

 

 

 

Muita alan lehtiä

Systeri

6 nroa nyt 41,00

Koululainen

11 nroa nyt 89,00

Hevoshullu

26 nroa nyt 110,00

Muumi

12 nroa nyt 72,00

Top Model

3 nroa nyt 20,70

Pets Suomi

6 nroa nyt 43,00

Karvinen

6 nroa nyt 30,60

Pelit

12 nroa nyt 49,90

Tex Willer

8 nroa nyt 49,00

Bamse

20 nroa nyt 89,00

Pelaaja

6 nroa nyt 33,00

Anime

4 nroa nyt 39,00

Spider Man

6 nroa nyt 37,00

Korkeajännitys

8 nroa nyt 53,60

Julia

5 nroa nyt 31,61