Avotakka -lehti, tarjous & tilaus

133.0
(13)
Avotakka
14 lehteä 75,00€
» Tilaa lahjaksi

Hyödynnä Avotakka lehtitarjous ja tilaa nyt sisustuksen klassikkolehti Avotakka edulliseen alehintaan. Jo vuodesta 1967 julkaistu erikoislehti on yhä aihealueensa kiistämättä yksi kirkkaimmista helmistä.

Lehti tarjoaa upeita tunnelmia niin yksityisten henkilöiden kuin julkkistenkin kodeista. Ammattikuvaajien tallentamat kuvat loistavat väriä ja tuovat tilat niin lähelle todellisuutta kuin se vain lehden välityksellä on mahdollista tarjota. Ota siis ammattilaiset mukaan avuksesi ja toteuta unelmasi tilaamalla Avotakka.

Avotakka tarjoaa:

  • Kauniita koteja ja ihania unelmia
  • Upeita ideoita, kestäviä klassikoita
  • Uusimpia trendejä Suomesta ja maailmalta
  • Maan parhaiden ammattilaisten vinkkejä sisustukseen

Tilaajalahjaksi
12 nroa + lahjaksi 2 nroa lisää

Avotakka yhteenveto» Takaisin
Tarjous voimassa rajoitetun ajan. Lahjatilaus saattaa poiketa erikoistarjouksesta.

Avotakka lehti on kodikkaan sisustajan lehti

Avotakassa sisustuksen erikoisammattilaiset opastavat kodin laitossa ja tekevät katsauksia ajankohtaisiin trendeihin. Huolella poimitut ostosvinkit antavat ideoita ja ajatuksia. Kirjoittajien omaa tasoaan oleva asiantuntemus mahdollista eri aikakausien vertailun. Lehdessä nostetaankin aika ajoin esille ajattomia klassikoita ja niin Suomen kuin maailman muotoilun upeimpia teoksia. Koti on paikka, jossa tulee viihtyä.

 

Kerran kuukaudessa ilmestyvä Avotakka perehtyy myös sesongeittain kiinnostaviin sisustusaiheisiin. Esimerkiksi keväällä lehdet täyttyvät puutarhan ja terassin sisustuksesta, puutarhaideoista ja kasvimaavinkeistä. Asiantuntijat antavat ihanat vinkkinsä myös talon seinien ulkopuolelle! Samoin vieraillaan ihanilla terasseilla meillä ja maailmalla.

 

Asuntomessujen aikaan Avotakka julkaisee omat tärppinsä messukohteista, vinkkaa käydään lehden näkökulmasta kiinnostavissa kohteissa. Avotakan toimittajilla onkin trend setterin nenä, joka osaa haistella huikeimmat tulevat trendit ja vinkata niitä jo kauan etukäteen, ennen kuin trendi on edes saavuttanut massoja.

Avotakka lehti lahjaksi

Avotakka lehdessä esitellään tyylikkäitä ja persoonallisia kotejaAvotakka pitäytyy klassisen tyylikkäässä ja yksinkertaisessa skandinaavisessa sisustuksessa, jota tosin halutaan toteuttaa mahdollisimman kodikkaasti. Avotakka sopiikin lahjaksi tyypille, joka arvostaa melko yksinkertaista sisustusta. Lahjatilaus tehdään netissä kuten mikä tahansa muukin tilaus, ja lahjatilauksen mukana tulee samat tilaajalahjat. Nykyään tilaajalahjavaihtoehtoja on useita, joista voi sitten valita mieleisensä. Tilaajalahja tulee kotiin jopa kuukauden päästä tilauksesta, joten sitä ei kannata odottaa heti seuraavalla viikolla. Lahjatilaus kannattaa olla määräaikainen tilaus.

 

Avotakka netissä

Avotakalla on yhteinen nettisivusto, Meillä Kotona, Viherpihan, Meidän Talon, Meidän Mökin ja Unelmien Talo&Kodin kanssa. Meillä Kotona sivustolle tulee siis sisältöä näistä kaikista lehdistä. Täällä voi käydä tutustumassa näihin lehtiin, mutta toki kaikkea lehtien sisältöjä ei lisätä nettiin.

Muita alan lehtiä

Koti & keittiö tarjousGlorian koti tarjousKotivinkki tarjousTalo & koti tarjousMaalla tarjousDeko tarjousAntiikki & Design tarjousGloria tarjousMeidän mökki tarjousMeidän talo tarjousTalomestari tarjousGlorian Antiikki & Design tarjousAntiikki ja Taide tarjous
Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?