#
Viherpiha
  • Julkaisija: A-Lehdet
  • Ilmestyy: 10 kertaa / vuosi

Viherpiha

Valitse sinulle sopivin Viherpiha tarjous ja tee tilaus.

6 nroa Viherpiha-lehden tarjous

Viherpiha-lehden tarjous thumb

34,00


lisätietoa

13 nroa Viherpiha kestotilaaja

Viherpiha kestotilaaja thumb

59,00


lisätietoa

6 nroa Viherpiha-lehden tarjous

Viherpiha-lehden tarjous thumb

34,00


lisätietoa

13 nroa Viherpiha kestotilaaja

Viherpiha kestotilaaja thumb

59,00


lisätietoa

6 nroa Viherpiha-lehden tarjous

Viherpiha-lehden tarjous thumb

34,00


lisätietoa

13 nroa Viherpiha kestotilaaja

Viherpiha kestotilaaja thumb

59,00


lisätietoa


Viherpiha -lehti, tarjous & tilaus

Pohjoismaiden suurimmaksi ja suosituimmaksi piha- ja puutarhalehdeksi noussut ViherPiha tarjoaa vinkkejä niin puutarhan hoitoon, kuin pihan visuaaliseen ilmeeseen. Asiantuntevista jutuista saat lisätietoa pihasi kasveista ja puutarhasi vihanneksista. ViherPiha pursuaa tietoa ja ideoita pihatöihin ja puutarhan hoitoon liittyen. Tutustu ja tilaa puutarhan ja pihan hoidon kirkkain tähti kotiisi ja saat oman pihasi ja puutarhasi loistamaan entistä kauniinpana.

 

Viherpiha sisältää:

  • sesongin mukaiset vinkit ja ideat puutarhaan
  • ihanat puutarha- ja terassiesittelyt
  • uusimmat tuote- ja kasviuutuudet
  • asiantuntija-artikkelit ja ohjeet puutarhanhoitoon

 

Viherpiha, kotipuutarhan asiantuntija

Viherpiha on viherpeukalon ehdoton ykköslehti, sillä onhan se koko Pohjoismaiden laajin ja monipuolisin puutarhalehti! Se on ihana katsella, sillä siinä on ihania värikkäitä kuvia puutarhoista, mutta se on myös kannesta kanteen täyttä asiaa kaikesta mahdollisesta, mikä kotipuutarhuria mietityttää omassa puutarhassaan!

 

Esimerkiksi tuholaisten torjunta ja muu pihan ja kasvimaan hoitoon liittyvä tieto löytyy ViherPihasta. Vaikka lehti suuntaakin pitkälti pihalle, ei se jätä kerrostaloasukkaitakaan huomioimatta. Lehdestä voit saat ideoita esimerkiksi oman parvekkeesi kasvien hoitoon ja sisustukseen. Tee kotisi lähistöstä viihtyisä, ViherPiha auttaa sinua valitsemaan oikeat työkalut, toimenpiteet ja kasvit sekä sijoittamaan ne oikein sekä visuaalisesti että kasvien luonnollisten ominaisuuksien kannalta.

 

Viherpiha antaa parhaat vinkit esimerkiksi perunalajin valitsemiseen, siihen, kuinka kasvattaa parhaat salaatit parvekkeella, mitä kärhöjä menestyy Suomessa milläkin korkeuksilla, mitä kaikkia uusia puulajeja on jalostettu Suomen korkeuksille. Kasvien hoidon lisäksi ViherPiha tarjoaa monipuolisia ideoita pihan suunniteluun, rakentamiseen ja sisustamiseen. Lehdessä käsitellään myös niin viherhuoneita, kesäkeittiöitä kuin aurinkoisia terasseja.

 

Moni tilaa Viherpihaa vuodesta toiseen, sillä se koukuttaa, myös talvella on ihanaa katsella joka kuukausi ihania kuvia kukista ja puutarhoista. Viherpiha-lehdet kannattaakin säilyttää myöhempää käyttöä varten, sillä niistä voi ammentaa ideoita myöhemminkin, tarkistaa pensaiden leikkuuohjeet ja poimia ideat kasvimaan vuoroviljelyyn!

 

Viherpiha on huikea lahjaidea

Viherpeukalolle Viherpiha-lehden vuosikerta tai edes muutama lehti on aivan ihana lahja, sillä mikä ilahduttaisi enemmän kuin raikas puutarhojen tuulahdus kotiin joka kuukausi? Lahjatilauksen voi tehdä netissä ihan samalla tavalla kuin tavallisenkin tilauksen, ja siihen saa mukaan ihan samat tilaajalahjat kuin muihinkin tilauksiin. Ota huomioon, että tilaajalahjat tulee lehden tilaajalle ja se tulee pari viikkoa tilauksen maksamisen jälkeen.

 

Lahjatilauksissa kannattaa myös hyödyntää voimassaolevat tarjoukset, esimerkiksi tosi edukkaat tutustumistarjoukset. Usein tutustumistarjoukset ovat kuitenkin kestotilauksia eikä niitä saa määräaikaisiin tilauksiin. Tämä ei ole kuitenkaan ongelma, sillä voit tehdä lehden peruutuksen heti tilauksen jälkeen kun olet saanut asiakasnumerosi. Tee peruutus netissä tai soittamalla, voit vain sanoa, että haluat päättää tilauksen tutustumisjakson loppuun.

Viherpiha videot

Viherpiha opastaa lukijoitaa myös videoin puutarhahommiin:

 

 

 

Muita alan lehtiä

Tee Itse

1 nroa nyt 2,90

Meidän mökki

13 nroa nyt 54,00

TM Rakennusmaailma

5 nroa nyt 59,00

Talomestari

6 nroa nyt 43,00

Trädgårdsnytt

16 nroa nyt 179,00