Systeri -lehti, tarjous & tilaus

243.3
(24)
Systeri
4 lehteä 20,80€
» Tilaa joululahjaksi

Joka tytön toivelehti Systeri on täällä! 8-14 -vuotiaille suunnattu Systeri sisältää vapaa-aikaa, harrastuksia, antaa askarteluvinkkejä, kokkausreseptejä, keksii tekemistä ja piristää sadepäivinä. Lehdessä on mukana myös upeita julisteita, muotijuttuja ja paljon muuta ihanaa luettavaa ja katseltavaa. Systeri ilmestyy 8 kertaa vuodessa.

 

Systeristä löydät:

  • harrastukset ja vapaa-aika
  • muoti, meikkaus ja trendit
  • kokkaus ja leivonta
  • askartelu ja muu kiva tekeminen
  • julkkikset ja jourut
  • testit ja julisteet

Systeri yhteenveto» Takaisin
Tarjous voimassa rajoitetun ajan. Lahjatilaus saattaa poiketa erikoistarjouksesta.

Systeristä on iloa pitkään!

Tyttöjen ikioma ihana lehti Systeri on kannesta kanteen täynnä pelkkiä tyttöjen asioita! Ainoana suomalaisena tyttöjen lehtenä se onkin ehkä paras lahja, minkä 8-14 -vuotiaalle tytölle voi antaa. Se ilmestyy 8 kertaa vuodessa ja jakaa tämän ikäluokan tyttöjen ilot ja murheet!

 

Systeri onkin tämän hetken ainoa tyttöjen ikioma lifestyle-lehti. Se on oma maailma, jossa tytöillä riittää jaettavaa keskenään ja toisaalta, jos kavereita ei niin paljoa ole tai he asuvat kaukana, Systeri lievittää ystävän kaipausta, se on kuin ystävä. Systeri on ihanan värikäs ja energinen paketti, joka onneksi vielä ilmestyy tiheästi, vähintään joka kuukausi!

 

Systerillä on oma Facebook-ryhmänsä, jonne tyttöjen tytöt voivat liittyä ja pysyvät näin mukana siinä, mitä tyttöjen maailmassa todella tapahtuu. Systeri kun todella on ainoa juuri tytöille suunnattu lehti. Toki niitä löytyy myös ruotsiksi ja englanniksi, ihania, oikeastaan Systeri lehden esikuvalehtiä, mutta onhan se mukava lukea lehteä omalla äidinkielellä.

 

Tenitytöt tykkäävät lukea yhdessä Systeri lehteäSysteri lehdestä on usein todella hyviä tarjouksia ja alennuksia, jotka kannattaa ehdottomasti hyödyntää. Lehden voi tilata joko kestotilauksena tai määräaikaisena, jolloin tilaus päättyy kun tarjousjakso loppuu. Systerin mukana tulee usein joku ihana tilaajalahja, kuten meikkejä.

Systeri lehti lahjaksi

Systeri todella on parhaimmillaan kuin sisko: arjessa mukana, kaverina, siitä todella on iloa pitkään! Systeristä on iso ilo myös lahjana, sillä voi kuvitella kuinka jokainen tyttö toivoisi tällaista lahjaa jouluna! Lahjatilaus on helppo tehdä netissä ja sen saa alkamaan esimerkiksi juuri joulun jälkeen vaikka tilauksen tekisikin hyvissä ajoin ennen joulua. Lahjatilauksen mukaan tulee ihan samalla tavalla tilaajalahja ja siinä pystyy hyödyntämään kaikkia voimassaolevia tarjouksia.

Muita alan lehtiä

FIT tarjousAku Ankka tarjousCosmopolitan tarjousELLE tarjousPrinsessa tarjousDemi tarjousKoululainen tarjousHevoshullu tarjousMuumi tarjousTop Model tarjousPets Suomi tarjousKarvinen tarjousAku Ankka Juniori tarjousPelit tarjousTaika tarjous

Arvostelut, kommentit ja kokemukset

Hilla1
Miten usein lehti ilmestyy? MAinoksessa lukee "68 -sivuinen Systeri ilmestyy 14 kertaa vuodessa." ja tilauskaavakkeessa on 8 numeroa maksimi. On epäselvää montako lehteä rahalla saa ja mikä on vuoden kokonaislehtimäärä. Toinen lehtiä myyvä taho ilmoittaa vuosikerran lehtien määräksi 8 numeroa. Mikä on oikea määrä/ tieto?
Admin:
Hei, kiitokset ilmoittamisesta. Systeri tosiaan ilmestyy 8 kertaa vuodessa. Voi olla, että on aiemmin ilmestynyt 14 kertaa. Tiedot on laitettu Lehtitarjoukset.comissa nyt ajan tasalle. Pahoittelut väärästä infosta. Terveisin, Lehtitarjoukset.com ylläpito
maria2
Jopa on tarjous! Että ihan 10 senttiä saa alennusta. Hahahaha
Admin:
Normaali tilaushinta on 10€ / taika-lehti ja tarjouksessa 2 lehteä on 9,90€ eli 4,85€/lehti. Alennus on siis lähes 50%. Terveisin, Lehtitarjoukset.com ylläpito

Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?