Muumi -lehti, tarjous & tilaus

83.8
(8)
Muumi
6 lehteä 27,20€
» Tilaa lahjaksi

Tove Janssonin hellyttävät Muumit seikkailevat sarjakuvissa Muumi-lehdessä. Jokaisessa numerossa on myös Muumeihin liittyviä puuhatehtäviä, iltasatuja ja muuta mielenkiintoista. Pienet tarinat käsittelevät satuklassikoiden tapaan suuriakin asioita ja avaavat näin lapsille muuten ehkä hankalasti käsitettäviä asioita. Muumit ovatkin monien mielestä paljon muutakin kuin piirettyjä - ne ovat filosofiaa ja  elämänkatsomusta ja avartaa mailankuvaa. Tarinat ovat aina lämminhenkisiä ja päättyvät onnellisesti vaikka käsittelevät välillä jännittäviäkin asitoita. Tarinoiden avulla lapsi pystyy samaistumaan moniin eri asioihin.

 

Hyödynnä uusin tarjous, tilaa nyt Muumi-lehti ja nauti koko perheen voimin hellyttävien Muumien seurasta.

 

Muumi yhteenveto» Takaisin
Tarjous voimassa rajoitetun ajan. Lahjatilaus saattaa poiketa erikoistarjouksesta.

Muumi lehdestä on iloa koko perheelle

Muumi-lehti on ollut lasten suosituimpien sarjakuvien listalla jo parikymmentä vuotta, ilmestymisestään lähtien. Aikanaan Muumeista tehtiin sarjakuvia mustavalkoisina painoksina, julkaistiin Tove Janssonin alkuperäisiä sarjakuvia, joita hän piirsi moniin eurooppalaisiin lehtiin. Värikäs Muumi-lehti ei enää sisällä Janssonin alkuperäisiä piirroksia, vaan pyöreämpiä ja pulleampia muumihahmoja, jotka ovat värikkäitä ja helposti lähestyttäviä, mutta joiden seikkailut ovat edelleen Janssonin mielikuviksekkaasta päästä!

 

Muumien elämästä ei edelleenkään puutu seikkailua ja jännitystä: milloin Muumilaakso joutuu veden valtaan, milloin Jääkuningatar uhkaa ja jäädyttää Pikku-Myyn ja milloin mitäkin! Muumeissa käsitellään suuria asioita ja teemoja, ihmissuhteita, toisen kunnioittamista ja kaikkea, mitä nyt ihmiselämässä voi tulla vastaan. Näin lapsikin oppii sadun varjolla erilaisia asioita elämästä.

 

Muumi-lehdessä on pidempiä ja lyhyempiä sarjakuvia, joita ihan juuri lukemaan oppineenkin on helppo lukea ja seurata. Toki lehteä katselevat innokkaasti pienemmätkin, sillä kuvat siinä on värikkäät ja kivat. Sarjakuvien lisäksi lehdessä on kivoja muumiaiheisia tehtäviä, värityskuvia ja kaikenlaista tekemistä, joskus joku kiva julistekin!

Muumi-lehti lahjaksi

Muumi-lehti on hyvä lahjaidea lapselle kuin lapselle, mutta varsinkin sellaiselle, joka pitää Muumeista erityisen paljon! Lehden kautta lapsi pääsee vielä syvemmin sisälle Muumien maailmaan. Lisäksi lahjatilauksesta on iloa pitkään tilauksen jälkeenkin, sillä lehdet kannattaa säilyttää ja lukea myöhemmin uudelleen.

 

Lehden lahjatilaus on helppo tehdä netissä ihan samalla tavalla kuin muutkin tilaukset. Lahjatilaukseen saa mukaan voimassaolevan tilaajalahjan ja siinä voi hyödyntää tarjoukset. Tilaa lahjatilaus määräaikaisena niin sitä ei tarvitse myöhemmin peruuttaa. Huomaa, että jos voimassa on tosi hyvä tarjous, kannattaa toimia heti, sillä todella edulliset tarjoukset ovat voimassa vain tietyn ajan!

Muumi videot

Parikymmentä vuotta sitten televisiosta tuotettiin ihana muumisarja, joka oli värikäs ja muumit pulleita ja kivoja, mutta joissa käytiin läpi kaikki Tove Janssonin alkuperäiset tarinat. Sarja oli todella suosittu ja sitä on näytetty aika ajoin uusinsata Yle Areenassa. Muumi-lehden kuvamaailma noudattaa pitkälti samaa ideaa kuin tässä sarjassa. Katso yksi jakso alta:

 

Muita alan lehtiä

Aku Ankka tarjousSysteri tarjousPrinsessa tarjousKoululainen tarjousHevoshullu tarjousTop Model tarjousPets Suomi tarjousKarvinen tarjousAku Ankka Juniori tarjousPelit tarjousTex Willer tarjousBamse tarjousPelaaja tarjousAnime tarjousSpider Man tarjous

Arvostelut, kommentit ja kokemukset

Jonna
Voisi olla kivampia tilaajalahjoja, perheessä on useampi lapsi ja siinä on sitten repusta vääntöä. Kaiutin taas ei oikein iske. Kirjoja tai muuta yhteistä kivaa, kiitos!

Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)