#
Eeva
  • Julkaisija: A-Lehdet
  • Ilmestyy: 12 kertaa / vuosi

Eeva

Valitse sinulle sopivin Eeva tarjous ja tee tilaus.

6 nroa Eeva-lehti tutustumistarjous

Eeva-lehti tutustumistarjous thumb

34,00


lisätietoa

13 nroa Eeva-lehden kestotilaus

Eeva-lehden kestotilaus thumb

59,00


lisätietoa

6 nroa Eeva-lehti tutustumistarjous

Eeva-lehti tutustumistarjous thumb

34,00


lisätietoa

13 nroa Eeva-lehden kestotilaus

Eeva-lehden kestotilaus thumb

59,00


lisätietoa

6 nroa Eeva-lehti tutustumistarjous

Eeva-lehti tutustumistarjous thumb

34,00


lisätietoa

13 nroa Eeva-lehden kestotilaus

Eeva-lehden kestotilaus thumb

59,00


lisätietoa


Eeva -lehti, tarjous & tilaus

Käytä hyväksesi Eeva-lehden tutustumistarjous ja saat kotiisi rakastetun naistenlehtien klassikon. Eeva tarjoaa juttuja aidoista ihmisistä elämän ilojen ja surujen äärellä. Eeva sisältää myös mielenkiintoisia ja ainutlaatuisia henkilöhaastatteluja niin julkisuuden henkilöistä kuin tavallisista kaduntallaajista.

Tilaa Eeva ja matkusta maailman ääriin omalla kotisohvallasi.

 

Eeva-lehdestä löydät kaikki naisten lehtien parhaat puolet

  • Ihmisiä ja ihmissuhteita
  • Koskettavia henkilöhaastatteluja
  • Kauniita koteja
  • Muotia, kauneutta ja hyvän olon lähteitä
  • Mausteena ripaus luksusta

Eeva aloittaa siitä mihin toiset lehdet jäävät

Kirjoitustyyli Eevassa on lämmin, avoin ja asioita käsitellään aidosti tunteella. Sydämelliset jutut välittyvät lukijalle aitona ja vahvana läsnäolon tunteena – kuin olisit itse mukana jakamassa kokemuksia. Yleisaikakausilehdistä Eeva on yksi suosituimmista naisten keskuudessa.

 

Lehti käsittelee hienolla tavalla ihmiselämän tärkeitä hetkiä ja käy läpi yksittäisten ihmisten selviytymistarinoita heidän omassa arjessaan. Eevassa nostetaan rohkeasti esille myös parisuhteisiin liittyvät ongelmat ja käsitellään niitä avoimesti. Eevassa ihmistä lähestytään läsnäolon tilasta, mikä auttaa haastateltavia puhumaan ihmeseltä ihmiselle, aidosti, kipuineen ja haavoineenkin. Tästä tuloksena on vaikuttavia lukujuttuja ja haastatteluja, jotka todella koskettavat lukijaa. Eeva-lehdessä onkin todettu, että Eeva aloittaa siitä, mihin toiset lehdet päättävät, sen verran rohkea ote lehdellä on.

 

Koti on Eevan yksi kulmakivistä. Lehdessä paneudutaan eri ihmisten koteihin, niiden sisustukseen, harmoniaan ja kuvataan sitä miten eri ihmiset viettävät arkeaan kodeissaan. Eevassa jätetään trendien metsästykset sisustuslehdille, ja sen sijaan keskitytään siihen, miten ihmiset itse tekevät kotinsa, miten he suhtautuvat kotiinsa ja sisustavat sen omasta persoonastaan käsin.

 

Myös matkat ovat osa Eevan tarjontaa. Eeva esittelee niin kotimaan helmet, kuin Gröönlannin lumot, Ranskan viinitilat ja Phuketin parhaat palat. Eevan mukana pääsee joka kuukausi ihanalle ja kutkuttavalle nojatuolimatkalle johonkin päin maailmaa. Välillä Eevalla on ihan oikeitakin matkoja, lukijoiden yhteisiä matkoja.

 

Eeva lehti lahjaksi

Eeva lehti kannattaa tilata lahjaksi nimenomaan aikuiselle naiselle, nuorelle naiselle lehdellä ei välttämättä ole niin paljoa annettavaa. Aikuisen naisen arjessa sen sijaan Eevalla voi olla todella suurikin merkitys. Lahjatilaus tehdään joko netissä tai soittamalla, ja siihen pätee ihan samat tarjoukset kuin muihinkin tilauksiin. Lahjatilauksen voi tehdä myös määräaikaisena tai kestotilauksena.

 

Lahjatilaukseen saa mukaan myös tilaajalahjan, joka lähetetään tilauksen tekijälle ja laskun maksajalle. Tilaajalahja tulee vasta vähintään pari viikkoa laskun maksamisen jälkeen.

 

Eeva videot

Youtube-videoillaan Eeva lehti antaa vinkkejä esimerkiksi meikkauksesta, kampauksesta...

 

 

 

Muita alan lehtiä

Seiska

24 nroa nyt 49,90

Kunto Plus

4 nroa nyt 24,90

Apu

28 nroa nyt 64,00

FIT

6 nroa nyt 29,90

Anna

13 nroa nyt 49,00

Kauneus ja Terveys

5 nroa nyt 29,90

Trendi

13 nroa nyt 59,00

Katso

55 nroa nyt 75,00

Seura

26 nroa nyt 105,00

Kotiliesi

7 nroa nyt 45,00

Suomen Kuvalehti

48 nroa nyt 189,00

Top Model

3 nroa nyt 20,70

Hymy

6 nroa nyt 49,00

Luontaisterveys

10 nroa nyt 73,00

Viva

11 nroa nyt 89,00