Karvinen -lehti, tarjous & tilaus

44.0
(4)
Karvinen
6 lehteä 27,20€
» Tilaa lahjaksi

Karvinen – tuo maailman suosituin sarjakuvakissa on tilattavissasi kotisohvalle kerran kuussa. Karvista luetaan ympäri maailmaa ja se jaksaa hauskuttaa ihmisiä vuodeta toiseen omalla letkeällä persoonallaan. Sarjakuvalehdessä on paljon uusia aiemmin julkaisemattomia sarjakuvia sekä vanhempaa klassikko materiaalia. Useassa lehdessä Sinua hauskuttavat myös Tenavat lehden viimeisillä sivuilla. Tilaa nyt Karvinen, koko perheen klassikko, suoraan kotiin kannettuna.

Karvinen yhteenveto» Takaisin
Tarjous voimassa rajoitetun ajan. Lahjatilaus saattaa poiketa erikoistarjouksesta.

Karvinen - sarjakuvakissojen klassikko

Karvinen on se oranssi laiska kissa, joka tunenetaan oikeastaan kaikkiallaa. Sarjakuvapiirtäjä Jim Davis loi hahmon 1978, mistä lähtien kissa on seikkaillut lehtien sarjakuvastripeissä eri puolilla maapalloa ja tietysti myös sarjakuvalehdissä ja kokoelma-albumeissa ja pokkareissa.

 

Karvisen elämänfilosofia on laiskotella mahdollisimman paljon ja nauttia elämästä. Kissa enimmäkseen nukkuu ja syö, siksi suurin osa kuvista sijoittuu joko ruokapöydän ääreen tai sängylle. Karvinen tykkää jahdata lintuja ja liiskata hämähäkkejä sekä tietysti kiusata maailman tyhmistä koiraa Oskua. Karvisen isäntä on Esko, jolle Karvinen mielessään ilkkuu melko monesti. Esko tunnetaan lähinnä melko säälittävistä iskuyrityksistä ja epäonnistuneita treffeistä.

 

Karvisen laiskanpulskea elämänfilosofia kiinnostaa taas tänä päivänä entistä enemmän, tänä kiireisenä aikana, jolloin ei ehditä edes nauttia ruuasta. Karvisen lempiruokakin on lasagne, joka vaatii pitkän ja hitaan valmistelun ja kypsennyksen. Karvinen todella osaa nauttia elämästä ja ottaa rennosti!

 

Suomessa Karvinen on ilmestynyt sarjakuvalehtenä jo 1980-luvulta asti ja ollut todella suosittu koko ajan. Sarjakuvalehdessä on lehdissä julkaistuja strippejä sekä aiemmin julkaisemattomia sarjakuvia.

Karvinen lehti lahjaksi

Karvinen on hyvä lehti lahjaksi ooikeastaan kenelle tahansa, joka pitää Karvisesta ja tämän filosofiasta. Karvinen sopii siis lapsille ja aikuisille, iällä ei ole väliä, kun Karvisesta puhutaan! Karvinen viehätää niin nuoria kuin vanhoja!

 

Karvisen lahjatilauksen voi tehdä netissä, samalla tavalla kuin itsellekin tulevan tilauksen. Karvinen on helpoin tilata lahjaksi määräaikaisena tilauksena, jolloin välttyy myöhemmiltä peruutuksilta. Karvisen mukana ei yleensä saa tilaajalahjaa.

Karvinen videot

Karvisesta on tehty sarjakuvavideoita ja uusia animaatioita. Tässä yksi näyte:

 

Muita alan lehtiä

Aku Ankka tarjousSysteri tarjousPrinsessa tarjousKoululainen tarjousHevoshullu tarjousMuumi tarjousTop Model tarjousPets Suomi tarjousAku Ankka Juniori tarjousPelit tarjousTex Willer tarjousBamse tarjousPelaaja tarjousAnime tarjousSpider Man tarjous

Arvostelut, kommentit ja kokemukset

Jonna
Voisi olla kivampia tilaajalahjoja, perheessä on useampi lapsi ja siinä on sitten repusta vääntöä. Kaiutin taas ei oikein iske. Kirjoja tai muuta yhteistä kivaa, kiitos!

Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?