#

Lehdet

#
Pets Suomi
  • Julkaisija: Egmont Kustannus
  • Ilmestyy: 8 kertaa / vuosi

Pets Suomi

Valitse sinulle sopivin Pets Suomi tarjous ja tee tilaus.

4 nroa Pets Suomi lemmikkilehti

Pets Suomi lemmikkilehti thumb

22,40


lisätietoa

4 nroa Pets Suomi lemmikkilehti

Pets Suomi lemmikkilehti thumb

22,40


lisätietoa

4 nroa Pets Suomi lemmikkilehti

Pets Suomi lemmikkilehti thumb

22,40


lisätietoa


Pets Suomi -lehti, tarjous & tilaus

Huippusuosittu Pets on nyt myös kokonaan suomeksi! Lehti on täynnä hyödyllistä ja mielenkiintoista luettavaa lemmikkieläimistä ja niiden hoidosta. Lehti on erityisesti suunnattu nuorille lukijoille ja se esittelee lemmikin hoitoa heidän näkökulmasta. Tärkeä osa lehteä on myös mielenkiintoiset faktat, hauskat jutut, kivat julisteet ja jännittävät kilpailut. Jokaisen numeron mukana tulee myös hauska liitelahja.

 

Katso Pets lehden uusin tarjous ja tilaa lehti!

Pets lehti on tyttöjen oma lemmikkilehti

Pets lehti on suunnattu pääasiassa 6-12 -vuotiaille eläinrakkaille tytöille, mutta toki lehden jutut kiinnostavat myös eläimistä pitäviä poikia. Pets lehden väritys on vain usein tyttömäisen pinkki ja violetti.

Pets lehti on suomenkielinen versio englanninkielisestä todella suositusta Pets lehdestä, josta löytyy myös Suomessa tilattava ruotsinkielinen versio. Tämän vuoksi lehdessä on monipuolista sisältöä eri puolilta maailmaa.

 

Pets lehden sisältö koostuu erilaisten lemmikkieläinten jutuista ja esittelyistä: lehdessä löytyy juttua tietysti paljon kissoista ja koirista mutta myös marsuista, hamstereista sekä muista jyrsijöistä, chinchilloista, pupuista, kanoista, undulaateista, kaloista... Jutuissa kerrotaan myös faktoja näiden tunnettujen lemmikkien villeistä sukulaisista. Lehdessä onkin todella kiinnostavia ja hyödyllisiä artikkeleita lemmikkien hoidosta, sairauksista, haasteista, tavoista, faktoja niiden elintavoista ja kaikesta muusta. Kaikki artikkelit on kirjoitettu helppoon ja hauskaan muotoon ja palasteltu pieniin osasiin, jolloin pikku koululainenkin jaksaa niitä lukea.

Pets lehdessä on myös kilpailuja ja testejä, joihin on hauska osallistua. Millainen lemmikki sopii juuri minulle? Miltä lemmikiltä minä näytän? Jokaisessa lehdessä on myös ihana juliste, joita voi sitten kerätä seinille sekä kiva liitelahja, joka liittyy tietysti jotenkin lemmikkeihin.

Pets lehti lahjaksi

Pets lehti on mahtava lehti lahjaksi pienelle eläinrakkaalle tytölle, vaikka tällä ei vielä olisikaan omaa lemmikkiä. Lehdestä lapsi saa lisää tietoa lemmikeistä ja kenties osaa kertoa paremmin millaisen lemmikin itse haluaisi. Pets lehteä ei kuitenkaan kannata ostaa enää yli 12-vuotiaalle, sillä sen jutut vaikuttavat varmasti teini-ikää lähestyvästä liian lapsellisilta.

Pets lehden voi tilata lahjaksi netistä, samalla tavalla kuin itselleenkin. Lahjatilauksen mukana tulevat myös tilaajalahjat, jos sellaisia sattuu olemaan. Lahjatilaus on yleensä selvin olla määräaikainen, joten tilaaja säästyy myöhemmiltä peruutuksilta. Esimerkiksi puolenkin vuoden tilaus on ihan kiva lahja. Näin lapsi pääsee tutustumaan lehteen ja voi halutessaan tilata sitä myöhemmin itse lisää.

Pets videot

Suomenkielisellä Pets lehdellä ei ole netissä nettisivuja tai youtube-kanavaa, mutta englanninkielisellä versiolla löytyy. Katso mainosvideo:

 

 

Muita alan lehtiä

Aku Ankka

12 nroa nyt 24,90

Prinsessa

8 nroa nyt 29,00

GEO

6 nroa nyt 28,00

Systeri

4 nroa nyt 23,20

Koululainen

18 nroa nyt 99,00

Hevoshullu

13 nroa nyt 43,20

Muumi

6 nroa nyt 27,20

Top Model

3 nroa nyt 18,40

Karvinen

6 nroa nyt 27,20

Aku Ankka Juniori

6 nroa nyt 29,00

Pelit

7 nroa nyt 29,00

Hevosmaailma

6 nroa nyt 48,00

Kissafani

6 nroa nyt 48,00

Bamse

20 nroa nyt 60,00

Pelaaja

6 nroa nyt 33,00