Hevoshullu -lehti, tarjous & tilaus

104.5
(10)
Hevoshullu
13 lehteä 41,60€
» Tilaa joululahjaksi

Hevoshullu on äitien ja tyttärien kestosuosikki. Se kertoo asiantuntevasti tärkeää tietoa hevosen hoidosta, käsittelystä, roduista, ratsastuksesta, varusteista ja niiden hankinnasta sekä hevosalaan liittyvistä ammateista.

 

Hevoshullu ei kuitenkaan unohda pitää hauskaa ja tarjoaa iki-ihania sarjakuvia ja Maailman Monin Ponin seurassa. Lehdestä löydät myös suositut palstat: Hevonen ystävänä, Ravikavio, West-Ville vastaa ja Sukutauluseinä. Tilaa nyt Hevoshullu heppalehti – kaikkien hevoshullujen ykköslehti!

Hevoshullu yhteenveto» Takaisin
Tarjous voimassa rajoitetun ajan. Lahjatilaus saattaa poiketa erikoistarjouksesta.

Hevoshullu on heppahullujen oma lehti!

Hevoshullu on ollut jo vuosia heppatyttöjen oma lehti, jonka parissa tosin viihtyvät myös sarjakuvista pitävät pojat ja miksei myös äiditkin, jotka ova kiinnostuneita hevosista. Hevoshullua jaksaa selailla pienikin, vaikka ei osaisi vielä lukea, ihailla ihania sarjiksia ja nauraa maailman hassuimmalle ja monimmalle ponille Pollelle!

 

Hevoshullu, kansankielellä Heppahullu, on sisällöltään monipuolinen ja yllättävän rikas. Siinä on kivat sarjakuvat heppaharrastajien seikkailuista sekä tietysti maailman monimmasta ponista. Lisäksi siinä on paljon tiukkaa asiaa hevosista ja kaikesta heppaharrastukseen liittyvästä, mutta tosin kivassa ja helposti omaksuttavassa muodossa.

 

Heppahullu kertoo siis hevosroduista, antaa vinkkejä hevosen ostoon ja valintaan, varusteista, hevosen käsittelystä ja hoidosta, hevosten yleisistä sairauksista, antaa vinkkejä myös varusteiden hankintaan, lehti kertoo hevosiin liittyvistä ammateista ja mahdollisuuksista harrastaa hevosia. Ja tietysti lehdessä kerrotaan ratsastuksesta, hevosen askellajeista, siitä, kuinka istua hevosen selässä ja annetaan kaikenlaisia vinkkejä ratsastamiseen. Lehdessä on myös kivoja alan ihmisten haastatteluja.

 

Hevoshullussa on myös palsta, jossa voi kysyä kaikkea mieltä painavaa hevosiin liittyvää, West-Ville vastaa. Sukutauluseinältä näet kuuluisien hevosten sukutauluja ja Hevonen ystävänä palstalla kuulet jonkun ammattilaisen tai harrastajan kertovan hevosestaan tai harrastuksestaan. Jokaisesta lehdestä löytyy tytölle luettavaa moneksi moneksi illaksi! Ja mikä parasta, lehdet voi säästää,  ja lukea vuosien kuluttua uudestaan.

Hevoshullu lehti lahjaksi

Hevoshullu lehti on tietysti yksi suosituimmista lahjoista, joita heppahullu tyttö saattaa toivoa. Jos hänelle ei jo tule jotakin hevosiin liittyvää lehteä, tämä on ehdottomasti paras lahjaidea hänelle! Lehden lahjatilaus tehdään netissä ihan samalla tavalla kuin tavallinenkin tilaus ja maksetaan heti tai myöhemmin laskulla.

 

Netistä tilausta tehdessä on helppo katsoa tilauksen mukaan tulevat tilaajalahjat sekä tietysti hyödyntää voimassaolevat lehtitarjoukset helpoiten. Toki usein puhelinmyyjällä voi olla hyviä tarjouksia myös, mutta netistä tarjoukset ja tilaajalahjat näkee yhdellä silmäyksellä. Lahjatilaus on helpoin olla määräaikainen tilaus, mutta usein parhaat tarjoukset on kestotilauksista. Tämä ei ole ongelma, kunhan muistat perua tilauksen ajoissa.

Muita alan lehtiä

FIT tarjousCosmopolitan tarjousELLE tarjousSysteri tarjousPrinsessa tarjousDemi tarjousKoululainen tarjousIhana tarjousMuumi tarjousTop Model tarjousPets Suomi tarjousKarvinen tarjousAku Ankka Juniori tarjousPelit tarjousTaika tarjous

Arvostelut, kommentit ja kokemukset

Hilla1
Miten usein lehti ilmestyy? MAinoksessa lukee "68 -sivuinen Systeri ilmestyy 14 kertaa vuodessa." ja tilauskaavakkeessa on 8 numeroa maksimi. On epäselvää montako lehteä rahalla saa ja mikä on vuoden kokonaislehtimäärä. Toinen lehtiä myyvä taho ilmoittaa vuosikerran lehtien määräksi 8 numeroa. Mikä on oikea määrä/ tieto?
Admin:
Hei, kiitokset ilmoittamisesta. Systeri tosiaan ilmestyy 8 kertaa vuodessa. Voi olla, että on aiemmin ilmestynyt 14 kertaa. Tiedot on laitettu Lehtitarjoukset.comissa nyt ajan tasalle. Pahoittelut väärästä infosta. Terveisin, Lehtitarjoukset.com ylläpito
maria2
Jopa on tarjous! Että ihan 10 senttiä saa alennusta. Hahahaha
Admin:
Normaali tilaushinta on 10€ / taika-lehti ja tarjouksessa 2 lehteä on 9,90€ eli 4,85€/lehti. Alennus on siis lähes 50%. Terveisin, Lehtitarjoukset.com ylläpito

Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?