#
Maailman Historia
  • Julkaisija: LRF Media AB
  • Ilmestyy: 12 kertaa / vuosi

Maailman Historia

Nyt ei löytynyt sopivia Maailman Historia tarjouksia. Sopisiko jokin alla olevista sinulle?

2 nroa nyt 5,90

2 nroa nyt 17,90

11 nroa nyt 89,00

7 nroa nyt 39,90

14 nroa nyt 69,90

20 nroa nyt 149,00

5 nroa nyt 39,00

Maailman Historia, oikea lehti historiannälkäiselle

Maailman Historia on lehti, joka kykenee tyydyttämään pahimmankin historiannälän aina hetkeksi! Maailman Historia lehdessä käsitellään pieniä ja suuria tapahtumia, tilanteita, ihmisiä, hetkiä, käännekohtia, ilmiöitä maailman historiassa mielenkiintoisesti, mukaansatempaavasti ja havainnollisesti.

 

Maailman Historia lehti ilmestyy kerran kuukaudessa vankkana pakettina. Samassa lehdessä on juttuja ja artikkeleita laidasta laitaan, toki usein lehdessä on jokin yksi isompi teema, johon liittyviä artikkeleita on enemmän, kuten esimerkiksi ensimmäinen maailmansota. Samassa lehdessä silti saatetaan käsitellä Assyrian suurvaltaa, Israelin ydinasetta tai nuorisoikoni James Deania. Jokainen juttu on kuvitettu kivasti ja niihin on tehty havainnollistavia kuvaajia, diagrammeja ja taulukoita sekä tietysti karttoja. Myös Suomesta on lehdessä juttua, lehti ei siis käsittele pelkästään muun maailman historiaa.

 

Maailman Historian lukijana pääset kärryille uusimmista tutkimuskohteista historiassa ja arkeologiassa, saat paljon kiinnostavaa tietoa sekä nippelitietoa eri puolilta maailmaa. Lehden lukijana voit myös lähettää kysymyksiä sinua kiinnostavista yksityiskohdista tai ilmiöistä historiassa, lehden ammattimainen toimittajakunta selvittää vastaukset näihin kysymyksiin ja julkaisee ne lehden kysymyspalstalla.

 

Jotkut Maailman Historia lehden artikkeleista julkaistaan myös lehden nettisivuilla, mutta ei lähellekään kaikki. Lehden nettisivuilla

Maailman Historia lehti lahjaksi

Maailman Historia on todella hyvä lahjaidea esimerkiksi isäin- ja äitienpäivänä historiasta kiinnostuneelle äidille tai isälle lahjaksi. Tai vaikka ystävän- tai syntymäpäivänä. Aivan lapselle lehteä ei kannata tilata, sillä lehden sota-artikkelit tai rikosartikkelit saattavat pelottaa lasta, mutta jo teini osaa suodattaa lukemaansa ja siksi se on tosi hyvä lahja historiasta kiinnostuneelle teinille.

 

Maailman Historia lehden lahjatilaus on helppo tehdä netissä, klikkaamalla tilaa lahjaksi. Lahjatilaukseen tulee mukaan voimassaoleva tilaajalahja, ja se lähetetään tilaajalle noin kuukauden kuluttua tilauksen tekemisestä. Lahjatilaus on helpoin olla määräaikainen tilaus, mutta usein kestotilauksista on parhaat tutustumistarjoukset, joten lahjatilauksen voi tehdä myös kestotilauksena. Tällöin lehti kannattaa muistaa peruuttaa loppumaan heti tilausjakson loppuun.

Muita alan lehtiä

2 nroa nyt 5,90

2 nroa nyt 17,90

11 nroa nyt 89,00

7 nroa nyt 39,90

14 nroa nyt 69,90

20 nroa nyt 149,00

5 nroa nyt 39,00