Ihana -lehti, tarjous & tilaus

54.8
(5)
Ihana
3 lehteä 19,90€

Askartelulehti Ihana on laadukas lehti kaikille, jotka nauttivat käsillä tekemisestä. Lehdessä yhdistyvät askartelun ja käsitöiden aiheet monipuolisesti ja tuoreesti - aina kiinnostavista näkökulmista. Ihana-lehden kantavana ajatuksena on kestävä kehitys, joten kierrätysmateriaalien käyttöä suositaan monissa teemoissa.

 

Aiheita ovat esimerkiksi betonityöt, rautalankatyöt, tuunaus, sisustus, paperiaskartelu, skräppäys eli muistoalbumien teko, korujen valmistus, huovutus, lankatyöt ja helpot ompelutyöt. Inspia Oy:n julkaisema askartelulehti Ihana on perustettu vuonna 2007 ja se ilmestyy neljä kertaa vuodessa. Lehden mallit ja tekijät ovat suomalaisia. Tilaa nyt askartelijan unelmalehti!

 

 

Ihana yhteenveto» Takaisin
Tarjous voimassa rajoitetun ajan. Lahjatilaus saattaa poiketa erikoistarjouksesta.

Ihana on nimensä mukainen lehti

Ihana lehdelle on todella keksitty loistava nimi, sillä mikään muu adjektiivi ei tule mieleen lehteä selatessa! Askartelulehti todella on ihana, täynnä huikeita ideoita kaikenlaiseen askarteluun. Lehdessä on huikeat kuvat, joissa askartelun lopputuotteet on sijoitettu esimerkiksi osaksi sisustusta tai kattausta, jolloin lukija saa vielä enemmän irti lehdestä!

 

Jokaisen lehden välissä ilmestyy aina Pikku-Ihana, 16 sivua askartelu- ja käsityöohjeita lasten ja aikuisten yhteisiin askarteluhetkiin. Monet työt antavat ideoita myös päiväkoteihin ja erilaisiin ohjaustoiminnan tilanteisiin, mutta toki ohjeita voi käyttää myös ihan kotona askarteluun ja ideointiin. Lapset rakastavat askartelua ja monelle aikuisellekin se käy ihan rentoutumiskeinosta. Siksi askartelu on todella ihana tapa viettää aikuisen ja lapsen yhteistä aikaa. Nämä ohjeet sopivat parhaiten yli 4-vuotiaille lapsille, mutta toki löytyy ohjeita myös nuoremmille.

 

Ihana-lehden askarteluissa on todella hyvät ja seikkaperäiset ohjeet, joita seuraamalla ei voi epäonnistua. Lehti antaa vinkkejä ja ideoita erilaisista materiaaleista, joita voi ostaa mutta ennen kaikkea kierrättää! Kierrätys ja kestävä kehitys kun on koko lehden taustalla oleva suuri idea, joka muistetaan jokaisessa ohjeessa.

 

Lehden askarteluideat on jaoteltu oikeastaan vuodenajan mukaan teemoittain, sillä lehti ilmestyy neljä kertaa vuodessa. Toki lehdestä löytyy myös teeman ulkopuolisia ohjeita ja samoja ohjeita voi käyttää kun askartelee muita juttuja.

 

Ihana lehti on ehdottomasti jokaisen käsityöihmisen unelmien lehti, joka säilyy kaapissakin vuosia. Lehtiä voi aina selata uudestaan, löytyisikö kivoja ideoita askarteluun taas. Lehdessä on ideoita niin sisustukseen, ompeluun, korujen valmistukseen eri materiaaleista, paperiaskarteluun, erilaiseen tuunaukseen, betonitöihin, puutarhaan, rautalankatöihin, huovutukseen, lankatöihin... oikeastaan kaikkeen mitä kuvitella saattaa!

Ihana lehti lahjaksi

Ihana on loistava lehti lahjaksi kaikille käsillä tekeville ihmisille, lähes vauvasta vaariin. Se sopii lahjaksi niin askartelevalle tytölle kuin paperitöistä innostuneelle tätille. Vaikka tätä lehteä tilaisi vain lyhyen jakson, lahja on pitkäaikainen sillä lehdet säilyvät ja antavat ideoita vielä vuosienkin päästä.

 

Lehden lahjatilaus on helpoin tehdä netissä, jossa ajankohtainen tarjous on helppo käyttää hyväksi. Joskus tässäkin lehdessä on tilaajalahja, ei kuitenkaan aina. Lahjatilaus on helpoin olla määräaikainen, mutta toki kestotilauksenakin voi tehdä lahjatilauksen, pitää vain muistaa peruuttaa tilaus ajoissa.

Muita alan lehtiä

FIT tarjousSuuri käsityö tarjousSysteri tarjousDemi tarjousKauneimmat käsityöt tarjousHevoshullu tarjousTaika tarjousJulia tarjousAskartelun idealehti Taika tarjousKotiliesi Käsityö tarjous
Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Lisää kommentti

Leave this empty:

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?
blank
Lisää vastaus: