Vauva -lehti, tarjous & tilaus

143.5
(14)
Vauva
7 lehteä 35,00€
» Tilaa joululahjaksi

Vauva tarjoaa uusimman tiedon odotuksesta, valmentaa synnytykseen ja opastaa vauvan hoidossa ja kasvatuksessa. Vauva-lehti tukee perhettä uudessa elämäntilanteessa sekä antaa ideoita ja ratkaisumalleja arkielämän pulmiin. Vauva-lehti on tehty kaikille vauvaa odottaville tai hoitaville perheille. Se tarjoaa suuria elämyksiä ja tärkeää vertaistukea.

Hyödynnä Vauva lehden uusin tarjous ja saat upean tilaajalahjan.

Vauva-lehti:

  • raskausajan ilot ja surut, haasteet ja kohokohdat
  • synnytys sekä vauva-ajan haasteet
  • arkielämän kasvatuspulmat
  • tuoteuutuudet ja testit
  • haastattelut ja asiantuntija-artikkelit

Tilaajalahjaksi
5 lehteä + 2 nroa kaupan päälle

Vauva yhteenveto» Takaisin
Tarjous voimassa rajoitetun ajan. Lahjatilaus saattaa poiketa erikoistarjouksesta.

Vauva lehti tilaajalahjat sekä lahjatilaus

 

Vauva-lehden kanssa voi nauraa, itkeä, viihtyä ja pysähtyä pohtimaan. Vauva -lehti iloitsee lukijoiden kanssa vauvavaiheen ihanuudesta, mutta ei karta vaikeitakaan aiheita. Lehti elää vahvasti tässä ajassa ja vauvaperheiden arjessa. Lehdestä löytyy alan parhaat asiantuntijat ja uusin tieto, joka on joskus jopa elintärkeää vauva-ajan haasteissa painiville tuoreille äideille ja isille!

 

Voit tutustua Vauva lehden omiin nettisivuihin osoitteessa www.vauva.fi. Siellä käydään vilkasta keskustelua, vaihdetaan kokemuksia, haetaan vertaistukea ja kysellään neuvoja muilta käyttäjiltä sekä Vauva-lehden asiantuntijoilta. Vauva-lehden keskustelu on suorastaan kuuluisa aktiivisuudestaan, mutta siellä kannattaa olla myös tarkkana, sillä joskus nettikeskusteluissa hienotunteisuus ei ole keskustelijoiden paras hyve!

 

Vauva-lehti on loistava lahja vauvaperheeseen vaikka vauvalahjaksi. Usein se tilataan itse, mutta monta kertaa Vauva-lehdestä olisi paljon suurempi apu vauva-arkeen kuin kymmenistä pikkuvauvan mekoista tai potkuhousuista. Se antaa kerran kuukaudessa välähdyksen muustakin maailmasta kuin siitä vauvahuuruisesta omasta kodista. Sen voi siis ihan hyvin tilata lahjaksi kenelle tahansa, kuka on saanut vauvan.

 

Lahjatilaus on helppoa tehdä netissä, samalla tavalla kuin muutkin tilaukset. Lahjatilaukseen voi hyödyntää kaikkia voimassa olevia tarjouksia sekä tietysti lahjatilauksen mukaan saa tilaajalahjat. Vauva-lehdessä tilaajalahjat liittyvät usein jotenkin vauvaelämään, joten ne on usein järkevintä antaa niinikään lahjaksi eikä pitää itse, ellei omassakin talossa ole vauva. Tilaajalahjana voi olla esimerkiksi vauvan peitto, hoitolaukku tai hoitoalusta. Lahjatilaus on yksinkertaisin olla määräaikainen tilaus.

 

Vauva-lehden videot ja mainokset

 

Vauva-lehden youtube-kanavalla lehden sisältö saa hieman jatkoa videoista. Esimerkiksi kiinnostavat Maailma Lapsen silmin -videot auttavat näkemään maailmaa uudesta näkökulmasta:

 

 

 

 

Muita alan lehtiä

Kodin kuvalehti tarjousMeidän perhe tarjousKotivinkki tarjousKotiliesi tarjousTalo & koti tarjousKaksplus tarjousViva tarjous

Arvostelut, kommentit ja kokemukset

TUULA KARHU3
hei miksi kestotilaajana maksan 77,10e ja tarjouksena 29,50 6 numeroa joten 12 numeroa tekee59,00 tulee vielä verenpainemittari lahjaksi ? enpä ole enää kestotilaaja.Viva lehti kyseessä.N
Leila Haavisto
Haluan peruuttaa Viva lehden toistaiseksi,voin tilata syksyllä taas uudestaan.Kesällä ei ole aikaa\r\nlukuhetkiin,kun matkustelemme.
Admin:
Hei, Lehti-tarjoukset.com kertoo parhaat tarjoukset, mutta ei itse ole toimiva taho. Peruuttaaksesi tilauksen, ota yhteys suoraan Otavamedian asiakaspalvleuun http://www.otavamedia.fi/web/guest/asiakaspalvelu
Armi Dalhström3
Hyvää luettavaa vähän iäkkäämmille ihmisille. Erityisesti matkailujutut kiinnostaa.

Lisää kommentti

Leave this empty:

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?
blank
Lisää vastaus: