#
Vauva
  • Julkaisija: Sanoma Media Finland Oy
  • Ilmestyy: 12 kertaa / vuosi

Vauva

Nyt ei löytynyt sopivia Vauva tarjouksia. Sopisiko jokin alla olevista sinulle?

30 nroa nyt 89,00

7 nroa nyt 38,00

6 nroa nyt 34,90

6 nroa nyt 59,00

13 nroa nyt 59,00

6 nroa nyt 25,00

25 nroa nyt 99,00

Vauva lehti tilaajalahjat sekä lahjatilaus

Vauva-lehden kanssa voi nauraa, itkeä, viihtyä ja pysähtyä pohtimaan. Vauva -lehti iloitsee lukijoiden kanssa vauvavaiheen ihanuudesta, mutta ei karta vaikeitakaan aiheita. Lehti elää vahvasti tässä ajassa ja vauvaperheiden arjessa. Lehdestä löytyy alan parhaat asiantuntijat ja uusin tieto, joka on joskus jopa elintärkeää vauva-ajan haasteissa painiville tuoreille äideille ja isille!

Voit tutustua Vauva lehden omiin nettisivuihin osoitteessa vauva.fi. Siellä käydään vilkasta keskustelua, vaihdetaan kokemuksia, haetaan vertaistukea ja kysellään neuvoja muilta käyttäjiltä sekä Vauva-lehden asiantuntijoilta. Vauva-lehden keskustelu on suorastaan kuuluisa aktiivisuudestaan, mutta siellä kannattaa olla myös tarkkana, sillä joskus nettikeskusteluissa hienotunteisuus ei ole keskustelijoiden paras hyve!

Vauva-lehti on loistava lahja vauvaperheeseen vaikka vauvalahjaksi. Usein se tilataan itse, mutta monta kertaa Vauva-lehdestä olisi paljon suurempi apu vauva-arkeen kuin kymmenistä pikkuvauvan mekoista tai potkuhousuista. Se antaa kerran kuukaudessa välähdyksen muustakin maailmasta kuin siitä vauvahuuruisesta omasta kodista. Sen voi siis ihan hyvin tilata lahjaksi kenelle tahansa, kuka on saanut vauvan.

Lahjatilaus on helppoa tehdä netissä, samalla tavalla kuin muutkin tilaukset. Lahjatilaukseen voi hyödyntää kaikkia voimassa olevia tarjouksia sekä tietysti lahjatilauksen mukaan saa tilaajalahjat. Vauva-lehdessä tilaajalahjat liittyvät usein jotenkin vauvaelämään, joten ne on usein järkevintä antaa niinikään lahjaksi eikä pitää itse, ellei omassakin talossa ole vauva. Tilaajalahjana voi olla esimerkiksi vauvan peitto, hoitolaukku tai hoitoalusta. Lahjatilaus on yksinkertaisin olla määräaikainen tilaus.

Vauva-lehden videot ja mainokset

Vauva-lehden youtube-kanavalla lehden sisältö saa hieman jatkoa videoista. Esimerkiksi kiinnostavat Maailma Lapsen silmin -videot auttavat näkemään maailmaa uudesta näkökulmasta:

 

 

 

 

 

 

 

 

Muita alan lehtiä

Kodin kuvalehti

30 nroa nyt 89,00

Kotiliesi

7 nroa nyt 38,00

Talo & koti

6 nroa nyt 34,90

Viva

6 nroa nyt 59,00

Meidän perhe

13 nroa nyt 59,00

Valitut Palat

6 nroa nyt 25,00

Kotivinkki

25 nroa nyt 99,00