Tietokone -lehti, tarjous & tilaus

13.0
(1)
Tietokone
4 lehteä 21,50€

Tarjous ei ole enää voimassa!

Katso TOP tarjoukset tästä!

Tietokone -lehti on vuonna 1981 Sanoman aloittama tietotekniikka käsittelevä lehti. Lehti siirtyi Talentumin omistukseen 2013 ja vuonna 2014 se sulautettiin yhteen Tietoviikko lehden kanssa. TiVi lehden löydät täältä.

Tietokone-lehti kertoo kaiken olennaisen tietotekniikasta ja sen hyödyntämisestä. Tietokone tarjoaa testattua ja vertailevaa tietoa it-alan uusista tuotteista ja tekniikoista. Alan arvostetuimpien suomalaisten asiantuntijoiden laatimat artikkelit tarjoavat painavaa asiaa ja ajankohtaisinta ammattilaistietoa.

 

Tutkimustoiminnasta vastaa Tietokoneen tutkimuslaboratorio TK Labs, jossa testataan vuosittain yli 400 laite- ja ohjelmatuotetta. Voit tutustua lehden omiin nettisivuihin osoitteessa www.tietokone.fi. Tietokoneen verkkopalvelu tarjoaa alan viimeisimmät uutiset ja ajankohtaista asiaa. Lisäksi tilaajaetuna sähköinen näköislehti ja enemmän sisältöä.


Tietokone lehti 


Tilaajalahjaksi
Europawatch-rannekello

Tietokone tarjous


» Takaisin
Tarjous voimassa rajoitetun ajan. Lahjatilaus saattaa poiketa erikoistarjouksesta.

Muita alan lehtiä

Tekniikan Maailma tarjousTuulilasi tarjousPelit tarjousMikrobitti tarjousPelaaja tarjousHifimaailma tarjousTekniikka & talous tarjousTekniikan Historia tarjousMetallitekniikka tarjous
Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Lisää kommentti

Leave this empty:

Mikä on Suomen pääkaupunki?
blank
Lisää vastaus: