#
Tiede
  • Julkaisija: Sanoma Media Finland Oy
  • Ilmestyy: 14 kertaa / vuosi

Tiede

Nyt ei löytynyt sopivia Tiede tarjouksia. Sopisiko jokin alla olevista sinulle?

17 nroa nyt 55,00

2 nroa nyt 12,00

3 nroa nyt 25,00

2 nroa nyt 15,90

10 nroa nyt 99,00

13 nroa nyt 64,00

8 nroa nyt 65,00

3 nroa nyt 19,90

6 nroa nyt 29,90

Tiede -lehti, tarjous & tilaus

Tiede on lehti kaikille tieteestä, elämästä ja sen ilmiöistä kiinnostuneille. Se tarjoaa sinulle näköalapaikan eri tieteenalojen saavutuksiin, löytöihin ja läpimurtoihin. Lukijana koet oivaltamisen iloa, nautit laadukkaasta ja luotettavasta julkaisusta ja pääset kiinni tietoon, jota et muualta saa.

 

Jokainen tilaaja saa veloituksetta Tieteen myös sähköisenä näköislehtenä, joka on luettavissa milloin tahansa lehden verkkosivuilla. Palvelu toimii myös kätevänä ja tilaa säästävänä lehtiarkistona josta löydät kaikki lehdet numerosta 1/2007 alkaen. Tiede-lehti ilmestyy 12 kertaa vuodessa.

 

Hyödynnä uusin tarjous, tilaa Tiede-lehti ja tiedät mistä tieteessä puhutaan juuri nyt!

Tiede-lehti, tieteen ja tekniikan ykköslehti

Tiede-lehden lukijana ei voi olla pysymättä kärryillä siitä, mitä tieteen maailmassa eri aloilla tapahtuu. Tiede-lehdessä käsitellään tieteen uusimpia saavutuksia, suurimpia haasteita ja uusimpia kysymyksiä niin lääketieteessä, tekniikassa, biologiassa, historiantutkimuksessa, argeologiassa, geologiassa, psykologiassa, sosiologiassa... lehti on todella poikkitieteellinen ja käsitteleeä hyvin laajalti erilaisia maailman ja yhteiskuntien ilmiöitä.

Tiede-lehden lukija saa joka kuukausi kotiin uuden lehden täynnä mielettömiä artikkeleita ja uutisia. Lisäksi lukija saa käyttöönsä Tiede-lehden maksullisen arkiston, jossa on vanhat artikkelit ja lehdet vuosienkin takaa. Tiede-lehden nettisivuilla on toki myös artikkeleita ja juttuja, sekä uusista että vanhoista lehdistä, mutta ei koko pituudessaan, eikä kaikkia.

Tiede-lehden nettisivuilla sekä tilaajat että muutkin voivat keskustella vapaasti eri aiheista mutta myös kommentoida artikkeleita ja juttuja. Tiede-lehden keskustelu on todella laadukasta ja antoisaa, sillä keskustelua moderoidaan aktiivisesti spämmäyksen varalta.

Tiede-lehdet kannattaa säästää mahdollisuuksien mukaan, sillä lehdissä olevat aiheet eivät oikeastaan vanhene - lehtiä voi lukea vuosien päästä uudelleen, vaikka mökillä jos ei muuten!

Tiede lehti lahjaksi

Tiede lehti on yksi suosituimmista lehdistä lahjaksi, sillä se sopii lahjaksi monille eri ihmisille, eri ikäisille ja eri aiheista kiinnostuneille. Tiede lehti sopii myös tieteestä ja tekniikasta kiinnostuneille lapsille lahjaksi, ei toki liian nuorille, sillä lehdessä on juttuja myös sodista ja aseista, jotka saattaa hämmentää ja pelottaa lasta.

Tiede-lehden lahjatilaus tehdään netissä, samalla tavalla kuin muutkin tilaukset. Lahjatilaukseen tulee mukaan Tiede-lehden aina huikeat tilaajalahjat myös, tosin tilaajalahja tulee lehden tilaajalle, ei lahjan saajalle. Tilaajalahja lähetetään noin kuukausi lehtitilauksen ja maksamisen jälkeen.

Tiede lehden lahjatilaus on kätevin tehdä määräaikaisena, sillä sitä ei tarvitse myöhemmin peruuttaa, mutta yleensä parhaat tarjoukset on kestotilauksista.

Tiede lehti videot

Tiede-lehden Youtube-kanavalla ei ole ollut kovin aktiivista vähään aikaan, sillä lehden aktiivisuus näyttää keskittyvän nettisivuille.

 

 

Muita alan lehtiä

Auto Bild

17 nroa nyt 55,00

Tieteen kuvalehti Historia

2 nroa nyt 12,00

Tekniikan Maailma

3 nroa nyt 25,00

Tee Itse

2 nroa nyt 15,90

Erä

10 nroa nyt 99,00

Tuulilasi

13 nroa nyt 64,00

Ase & Erä

8 nroa nyt 65,00

Tieteen kuvalehti

3 nroa nyt 19,90

V8

6 nroa nyt 29,90

Kippari

3 nroa nyt 25,00

TM Rakennusmaailma

4 nroa nyt 29,00

Vauhdin Maailma

11 nroa nyt 99,00

Tekniikka & talous

41 nroa nyt 249,00

Talomestari

6 nroa nyt 38,00

Kauppalehti

125 nroa nyt 285,00