Suuri käsityö -lehti, tarjous & tilaus

103.2
(10)
Suuri käsityö
5 lehteä 29,00€
» Tilaa lahjaksi

Vanha kunnon Suuri Käsityö -lehti on suomalaisten käsityölehtien ykkönen! Suuresta Käsityö -lehdestä on jalostunut pehmeiden käsitöiden tee se itse-lehti, jossa lukija saa monipuolisesti ohjeita ja ideoita ompeluun, kutomiseen, virkkaukseen, sisustukseen, perinteisiin käsitöihin ja pieniin askarteluihin.
 

Touko–kesäkuussa Suuri Käsityö -lehden mukana ilmestyy 16-sivuinen kesäkäsityöliite ja marras–joulukuussa 16-sivuinen joululahjaliite. Suuri Käsityö ilmestyy 12 kertaa vuodessa (10 lehteä). Tilaa Suuri Käsityö -lehti ja hyödynnä huikeat tilaajalahjat ja tarjoukset!

  • vinkit ja ohjeet kutomiseen ja virkkaukseen
  • laadukkaat ohjeet ja kaavat ompeluun
  • pienet askartelut ja tee se itse -jutut
  • sisustus ja perinteiset käsityöt

Tilaajalahjaksi
4 lehteä + 1 nro kaupan päälle

Suuri käsityö yhteenveto» Takaisin
Tarjous voimassa rajoitetun ajan. Lahjatilaus saattaa poiketa erikoistarjouksesta.

Suuri Käsityö lehti lahjaksi

Suuri Käsityö lehden ohjeet ja kaavat on helppoja ja selkeitä, joiden perusteella lapsetkin voivat halutessaan tutustua käsitöihin. Uudistunut Suuri Käsityö innostaa myös visuaalisuudellaan: laadukkaan kokosivun kuvat ovat inspiroivia ja ihanat yksityiskohdat innostavat käsillätekemiseen. Lehdestä löytyvät nykyään myös kiinnostavat haastattelut, joissa tehdään tunnetuksi sekä käsityöalan taitajia että ihan tavallisia harrastajia.

 

Käsityölehti on tiukasti ajassa kiinni. Juhlapyhien kynnyksellä saat koko joukon vinkkejä ja ideioita koristeluihin ja kattauksiin. Teemalehdet ilmestyvät hyvissä ajoin, joten pääset hyödyntämään vaikka kaikki ideat!

 

Käsityöihmiselle Suuri Käsityö lehti on aina kerran uussa kuin pala taivasta! Lahjaksi se on aivan loistava, sillä vaikka sitä tilaisi vain puoli vuotta, lehdistä on iloa paljon pidempään. Suuri Käityö lehdet nimittäin yleensä säästetään tarkoin ja niihin palataan yhä uudestaan hakemaan ideoita ja vinkkejä sekä toki niiden sisältämiä laadukkaita kaavoja voi vuodesta toiseen hyödyntää ompelussa.

 

Suuri Käsityö lehti innostaa ompeluun ja muihin käsitöihinSuuren Käsityö lehden lahjatilaus kannattaakin tehdä netissä, jossa voi itse usein valita tilaajalahjansa. Lahjalehden tilaaja saa aina itse tilaajalahjan. Lahjatilaus on yksinkertaisinta olla määräaikainen, koska tällöin säästytään lehden peruuttamisen vaivalta.

Suuri Käsityö nettisivut

Suuri Käsityö lehden nettisivut löytyvät Kodin Kuvalehden nettisivujen alta, sillä ne kuuluvat samaan lehtitaloon. Suuri Käsityö nettisivuilla löytyvät lehden jutut, eivät kaikki, osa lehdessä olleista ohjeista ja, käsityö- ja askarteluideat sekä muut virkkausohjeet. Vaatteiden kaavoja ei toki jaeta netissä.

 

Suuri Käsityö lehden nettisivuilla lukijat voivat jakaa kuviaan omista tuotoksistaan ja ideoistaan. Myös askarteluideat menevät näppärästi jakoon sitä kautta.

 

Suuri Käsityö ohjevideot

Suuri Käsityö lehti tekee todella taitavat, selkeät ja yksinkertaiset videotutoriaalit erilaisiin käsitöihin ja askarteluihin. Suuri Käsityölehden Youtube-kanavalta löytyvät todella havainnolliset tutoriaalit esimerkiksi erilaisista neulemalleista, kuten palmikkoneuleesta tai pitsineuleesta. Myös virkkaamaan aloittelevalle Suuri Käsityölehden virkkausohjeet ovat todella antoisia.

 

Kasto esimerkiksi tämä, virkkauksen perusohjeet tutoriaali:

 

 

Erilaisia askarteluohjeita on myös todella paljon. Tässä videossa neuvotaan, kuinka kaunis ja kätevä lahjalaatikko taitellaan.

 

 

Perinteiset neulotut villasukat aiheuttavat päänvaivaa joka syksy tuhansille, joten Suuri Käsityö lehti on ratkaissut senkin ongelman: kanavalta löytyy villasukkaan perusohjeet, aloitus, varsi, kantapää sekä sukan päättäminen.

 

Tässä videossa neuvotaan se kaikkein vaikein osuus, villasukan kantapään tekeminen:

 

Muita alan lehtiä

Kauneimmat käsityöt tarjousIhana tarjousTaika tarjousAskartelun idealehti Taika tarjousKotiliesi Käsityö tarjous
Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)