Meidän perhe -lehti, tarjous & tilaus

53.8
(5)
Meidän perhe
6 lehteä 29,00€
» Tilaa joululahjaksi

Vanhemmuuteen ja perhe-elämään keskittyvä elämänvaihelehti Meidän Perhe on kannustava, inspiroiva ja luotettava kumppani, joka auttaa kasvattajia jaksamaan ja huomaamaan, että arki on täynnä mahdollisuuksia.

Meidän Perhe tsemppaa ja viihdyttää lukijaa perhe-elämän pyörityksessä antamalla rakennuspuita vanhemmuuteen ja kasvatukseen; huumoria ja itseironiaa unohtamatta. Meidän Perhe ilmestyy 12 kertaa vuodessa. Hyödynnä uusin tarjous ja tilaa Meidän Perhe nyt!

 

Meidän Perheestä luet:

  • julkkisten ja tavisten perhe-elämästä
  • asiantuntija-artikkelit arjen kasvatuspulmiin
  • rento ja hauska ote perhe-elämään
  • tuoteuutuudet ja koko perheen muoti

Tilaajalahjaksi
Lumene meikkisetti

Meidän perhe tarjous


» Takaisin
Tarjous voimassa rajoitetun ajan. Lahjatilaus saattaa poiketa erikoistarjouksesta.

6 Meidän perhe lehteä + tilaajalahja

6 lehteä 29,00€ 
Meidän perhe + lehden tilaajalahjaksi Bluebiit Blueactive3 -ranneke

6 nroa Meidän Perhe -lehteä + 1 lisälehti

7 lehteä 29,00€ 

Meidän Perhe on koko perheen asialla

Meidän Perhe lehti on suunnattu koko perheelle, se jatkaa juttua siitä, mihin Vauva-lehti jäi, eli raskausajan ja pikkuvauva-ajan juttuja siinä on vähemmän. Meidän Perheessä keskitytäänkin koko perheen pulmiin, iloihin ja haasteisiin.

 

Meidän Perhe tarttuu rennolla mutta asiallisella oteella esimerkiksi uusperheen huoliin, teinipojan kasvatusongelmiin tai kouluikäisen käytösongelmiin. Se antaa vinkkejä arjen tukaliin tilanteisiin monen pienen lapsen vanhemmalle, se tsemppaa koko perhettä liikkumaan, yhdessä ja erikseen ja löytämään kaikille mieluisat urheilulajit. Meidän Perhe elää koko perheen mukana, iloissa ja suruissa.

 

Meidän Perhe lehti haastattelee Suomen tunnetuimpia kasvatuksen asiantuntijoita joka lehteen, milloin mistäkin näkökulmasta. Lisäksi pääset Meidän perheen mukana pikku reissuille, jotka tietysti on vinkattu koko perheen näkökulmasta, niin Suomeen kuin ulkomaillekin. Meidän Perheestä näet ihanan positiiviset muotikuvat, joissa koko perhe on stailattuna ja kuvattavana. Lehti avaa ikkunoita julkkisten perhe-elämään.

 

Meidän Perhe lehti lahjaksi

Meidän Perhe lehti hyvä lahjaidea, ei pelkästään silloin, kun ei keksi muuta, vaan ylipäätään se on pitkään ilahduttava lahja äitienpäivänä, jouluna tai vaikka vauvalahjaksi perheeseen, jossa on jo isompia lapsia. Meidän Perhe kun todella antaa kättä pidempiä eväitä kasvatukseen ja perhe-elämän haasteisiin kenelle tahansa.

 

Meidän Perhen lahjatilaus on mahdollista tehdä netissä tai puhelimella, netissä voit vertailla hintoja ja tarjouksia ja hyödyntää uusimmat ja parhaat tutustumistarjouksetkin lahjatilaukseen. Tutustumistarjous tosin on yleensä kestotilaus kun taas lahjaksi on helpoin antaa määräaikainen tilaus. Tilaajalahjat tulevat aina myös lahjatilaukseen, joten näin myös lahjan antaja saa lahjan itselleen.

Meidän Perhe videot

Meidän Perhe tarjoaa kasvatusluennon:

Muita alan lehtiä

Me Naiset tarjousSeiska tarjousFIT tarjousAnna tarjousCosmopolitan tarjousKunto Plus tarjousKauneus ja Terveys tarjousET-lehti tarjousKodin kuvalehti tarjousTrendi tarjousApu tarjousELLE tarjousHyvä terveys tarjousKatso tarjousVauva tarjous

Arvostelut, kommentit ja kokemukset

Av-mamma1
Lehti on hyvä mutta tilaajalahja ei ollut Finlaysonin Tovi-hoitolaukku vaan joku kahden euron arvoinen laukku mikä hajosi heti käsiin. Valitin asiasta ja maksullisen linjan päässä oleva nainen sanoi että ei siinä kuulukaan tulla Finlaysonin laukkua kunhan tulee joku laukku. Miksi kuvassa on sitten Finlaysonin laukku ja miksi siinä lukee Tilaajalahjaksi Finlaysonin Tovi-hoitolaukku?
Suvi4
Kiinnostava lehti esikoista odottavalle. Odotusta ja sen jälkeistä elämää käsitellään monipuolisesti ja rohkeasti. Voin suositella raskaana oleville, lasta suunnitteleville sekä pienten lasten vanhemmille.

Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?