GTi Magazine -lehti, tarjous & tilaus

34.7
(3)
GTi Magazine
5 lehteä 28,00€
» Tilaa joululahjaksi

GTi-Magazine esittelee makeimmat tuningautot meiltä ja muualta, hintaan ja maahan katsomatta. GTi-Magazinesta löydät aina uusimmat osat, parhaimman tekniikan ja komeimmat autohifit. Joka numerossa myös upea GTi-tyttö.

 

Lehden tilaajana saat erilaisia etuja kuten etu- ja alennuskortteja alan tapahtumiin, American Car Show'n ja Tuning Car Show'n virallisen näyttelylehden, GTi-tyttökalenterin sekä pääset lehden nettisivujen sähköiseen juttuarkistoon. GTi-Magazine ilmestyy 12 kertaa vuodessa (10 lehteä).

 

Katso GTi Magazinen uusin tarjous ja tilaa lehti!


Tilaajalahjaksi
Työkalusetti

GTi Magazine tarjous


» Takaisin
Tarjous voimassa rajoitetun ajan. Lahjatilaus saattaa poiketa erikoistarjouksesta.

10 Gti-lehteä + yksi lehti kaupan päälle

11 lehteä 39,00€ 

5 Gti-lehteä + yksi lehti kaupan päälle

6 lehteä 28,00€ 

GTi Magazine, johtava tuning- ja autolehti

GTi Magazine on oikea autoharrastajien pro lehti, jossa autoja ja autoalaa lähestytään lähinnä tuunauksen näkulmasta. Lehdessä esitellään upeimmat ja cooleimmat tuningautot Suomesta ja tieysti myös maailmalta. Lehdessä on upeat kuvat, yksityiskohtaiset tiedot ja vinkit autojen tuunaukseen.

 

GTi Magazine antaa todella kättä pidempää autojen tuunaukseen. Se esittelee tuningautojen osat, antaa vinkkejä erilaisten osien ostamiseen ja asentamiseen sekä esittelee autojen tekniikkaa ja tietysti autohifilaitteita. Uusien tuotteiden esittely onkin yksi lehden tärkeistä sisällöistä.

 

GTi lehden tilaaja saa joka kuukausi myös upean julisteen kuukauden GTi-tytöstä. Näin tilaaja saa upeita kuvia autotallin tai huoneensa seinille sekä autoista että tytöistä. GTi Magazine onkin suunnattu nimenomaan miehille, nuorille autoista kiinnostuneille miehille. Jokaisessa lehdessä esitellään myös lukijoiden omia autoprojekteja, testataan ja vertaillaan erilaisia varusteita sekä koeajetaan uusia autoja. Yksi hyödyllisimmistä sisällöistä on tee se itse-vinkit, joiden avulla lukija voi tuunata omaa autoaan eteenpäin.

 

Lehden tilaajat saavat myös muita etuja, kuten vapaalippuja ja alennuksia autoalan ja tuunausalan tapahtumiin ja näyttelyihin. Lisäksi lehden mukana tulee alan näyttelylehti, josta voi katsoa koko vuoden tapahtumat sekä huikea GTi tyttökalenteri. Lehden nettisivuilla lukija voi vapaasti lukea vanhoja juttuja juttuarkistosta.

GTi Magazine lehti lahjaksi

GTi Magazine on hyvä lahjaidea autoista ja autojen tuunauksesta kiinnostuneelle nuorelle miehelle. Lahjatilauksen mukana tulee myös voimassaoleva tilaajalahja, joka lähetetään tilaajalle noin kuukauden kuluttua tilauksesta.

 

Lahjatilaus tehdään netissä samalla tavalla kuin muutkin tilaukset. Se on helpoin olla määräaikainen, mutta toki kestotilausten parhaat tarjoukset kannattaa käyttää hyväksi kuitenkin.

GTi videot

Katso GTi Magazinen mainosvideo:

 

Muita alan lehtiä

Auto Bild tarjousV8 tarjousKippari tarjousVene tarjousVauhdin Maailma tarjousAjolinja tarjousAuto, tekniikka ja kuljetus tarjousBilsport Classic tarjousBilsport tarjousNostalgia tarjousBBC Top Gear tarjousTuning tarjous
Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Lisää kommentti

Leave this empty:

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?
blank
Lisää vastaus: