#
Glorian koti
  • Julkaisija: Sanoma Media Finland Oy
  • Ilmestyy: 12 kertaa / vuosi

Glorian koti

Nyt ei löytynyt sopivia Glorian koti tarjouksia. Sopisiko jokin alla olevista sinulle?

13 nroa nyt 54,90

13 nroa nyt 59,00

18 nroa nyt 59,00

7 nroa nyt 34,00

6 nroa nyt 69,00

11 nroa nyt 89,00

13 nroa nyt 54,00

3 nroa nyt 25,00

6 nroa nyt 32,90

Glorian koti -lehti, tarjous & tilaus

Glorian Koti on suuntaa näyttävä suomalainen laatuasumisen ja sisustamisen erikoislehti. Se esittelee Suomen persoonallisimmat kodit sekä kiehtovimmat puutarhat ja vapaa-ajan asunnot.

 

Lehti tutustuttaa lukijansa sisustamisen ajankohtaisiin uutuuksiin sekä asumisen tuleviin trendeihin. Glorian Koti tarjoaa lukijalle vuoden aikana myös erilaisia kilpailuja ja tapahtumia. Glorian Koti ilmestyy 12 kertaa vuodessa. Katso uusin tarjous ja tilaa Glorian Koti!

  • kodit, vapaa-ajan asunnot ja puutarhat
  • sisustus ja ideat
  • ruoka ja herkuttelu
  • matkat ja inspiraatiot
  • trendit ja muoti

Glorian Koti lehti on ihana lahja!

Glorian Koti sisustaa tyylikkäästi ja kodikkaastiGlorian Koti on oikeastaan paljon muuta kuin lehti: se on kokonainen maailma, laadukkaan, tyylikkään, persoonallisen asumisen lehti, jossa asuminen koetaan koko sydämellä! Glorian Koti löytää lehdestä toiseen kiinnostavat ja yksilölliset kodit ja pihat, se bongaa toinen toistaan hauskemmat ja ihanammat ideat ulkomailta ja on etunenässä tuomassa niitä suomalaisten muotitietoisten ulottuville.

Jos tykkää laadukkaasta sisustuksesta, omilla persoonallisilla säväyksillään, ehkä jopa hieman antiikkia sekoittaen, Glorian Koti on juuri oikea lehti! Siinä on kivasti ruokaohjeita ja ihania reseptejä, sekä tietysti kivoja haastatteluja. Glorian Koti on lehti joka säilyy pitkään!

Lahjaksi Glorian Koti sopii kenelle tahansa, pääasiassa naiselle, joka arvostaa tyylikästä kotia ja sisustusta. Glorian Kodin lahjatilaus on kätevää tehdä netissä, määräaikaisena, jolloin ei tarvitse peruutella jälkikäteen.Myös lahjatilaukseen kannattaa hyödyntää hetken parhaat tarjoukset, sekä tietysti tilaajalahjat, jotka ovat Glorian lehdissä aina huippuluokkaansa! Tilaajalahja lähetetään noin kuukauden kuluttua tilauksen tekemisestä, joten sen kanssa ei kannata hötkyillä. Tilaajalahjoina on usein kodin tavaraa, tekstiilejä, keittiövälineitä ja muuta hyödyllistä ja kivaa.

Glorian Koti netissä

Glorian Koti lehden artikkeleita löytyy toki myös netistä, Gloria-lehden sivuilta, josta siis löytyy kaikkien Glorian lehtien juttuja samalta sivulta. Sivustolla on myös keskustelu, johon voi osallistua.

Gloria Koti lehden mainoksia löytyy Youtubesta:

 

 

 

 

Muita alan lehtiä

Koti & keittiö

13 nroa nyt 54,90

Avotakka

13 nroa nyt 59,00

Kotivinkki

18 nroa nyt 59,00

Talo & koti

7 nroa nyt 34,00

Maalla

6 nroa nyt 69,00

Deko

11 nroa nyt 89,00

Meidän mökki

13 nroa nyt 54,00

Talomestari

3 nroa nyt 25,00

Glorian Antiikki & Design

6 nroa nyt 32,90