ET-lehti -lehti, tarjous & tilaus

213.3
(21)
ET-lehti
6 lehteä 33,00€
» Tilaa joululahjaksi

ET-lehti tuntee aikuisen lukijan odotukset. Se kannustaa nauttimaan elämästä ja tarjoaa uusia mahdollisuuksia. ET-lehti ilmestyy 20 kertaa vuodessa.  ET-lehti on suunnattu juuri pääasiassa 50+ ikäisille, aikuisille suomalaisille, näiden elämän iloihin ja haasteisiin seuralaiseksi. ET-lehti kaartelematon ja suora tyyli sopiikin monelle rinnallaeläjäksi. ET-tarjous kannattaa käyttää ja tilata lehti kotiin tai lahjaksi.

 

ET-lehdestä löydät:

  • tavalliset ihmiset, tarinat ja haastattelut
  • asiantuntijahaastattelut ja artikkelit
  • terveys ja hyvinvointi, terveellinen ja hyvä ruoka
  • vapaa-aika ja matkat
  • muoti ja trendit

Tilaajalahjaksi
Ratia klassikoraita kassi

ET-lehti tarjous


» Takaisin
Tarjous voimassa rajoitetun ajan. Lahjatilaus saattaa poiketa erikoistarjouksesta.

6 Et-lehteä + tilaajalahja

6 lehteä 33,00€ 
ET-lehti + lehden tilaajalahjaksi Ulthima Thule tuikkukippo

6 Et-lehteä + tilaajalahja

6 lehteä 33,00€ 
ET-lehti + lehden tilaajalahjaksi Sarpanevan pöytäliina

6 nroa ET-lehteä + 2 lehteä kaupan päälle

8 lehteä 33,00€ 

ET lehti lahjaksi

ET-lehti todella on kaikkien yli 50-vuotiaiden oma lehti, olipa kyseessä mies tai nainen, vaikka lehti onkin suunnattu enemmän naisille. Lehden upeat haastattelut, todellisten ihmisten tarinat ja runsaat lukujutut kiehtovat ja antavat näköalaa. Terveys ja hyvinvointi, vapaa-aika, kiehtovat matkakohteet, nautittava ruoka, mukava muoti ovat joka lehden perussisältöä - lähtökohtana on aina varttuneempi lukija.

 

ET lehti onkin todella hyvä lehti lahjaksi esimerkiksi varttuneille vanhemmille, sillä se on todellinen ikääntyvän kodin perhelehti. ET järjestää myös ihania lukijamatkoja, joihin tietysti osallistuu suurin piirtein samassa elämäntilanteessa olevia.

 

Lahjatilaus on helpoin tehdä netissä, sillä ET lehden parhaat tarjoukset voi hyödyntää ja samalla valita mieleisensä tilaajalahjan. Tilaajalahja tulee lehden tilaajalle, mutta toki sen voi lahjoittaa halutessaan eteenpäin. ET lehdessä onkin lähes aina todella laadukkaita tilaajalahjoja valittavana, kuten Wirkkalan tuotantoa, maljakoita ja muuta laatutavaraa.

 

Lahjatilaus on helpoin tehdä määräaikaisena. Tee tilaus netissä, tältä sivulta klikkaamalla, niin hyödynnät ET-lehden uusimman tarjouksen!

 

ET-lehden nettisivut ja keskustelupalsta

Et-lehdessä on lukemista kaikilleET-lehti on ehdottomasti yksi suomalaisen aikuisen väestön suosituimmista lehdistä. Lehdessä elämä otetaan toisaalta tosissaan, mutta toisaalta ei liian vakavasti. Tämä kaikki näkyy lehden sisällössä: milloin puhuu syöpälääkäri omaisten jaksamisesta, milloin pohditaan sitä, miksi yhä useampi 50-vuotias eroaa, mitkä taas ovat onnellisen elämän salaisuudet.

 

ET-lehti todella keskittyy elämän koko kirjoon! ET-lehden sisällöistä pääsee nauttimaan myös lehden nettiversiosta, jossa ei kylläkään ole aivan kaikki lehden jutut. Sieltä voit kuitenkin vielä etsiä sen ihanan raparperipiirakan ohjeen, jonka muista viimevuotisessa lehdessä olleen, mutta jonka epähuomiossa heitit menemään! Ja monet muut vanhat jutu voit hakea sieltä!

 

ET-lehden nettisivuilla voit myös osallistua keskusteluun, kommentoida artikkeleita ja juttuja tai vain lueskella ihmisten erilaisia kokemuksia. Keskustelupalstalla voi kommentoida myös ilman rekistetöitymistä, mutta jos haluat itse avata keskustelun, sinun pitää kirjautua käyttäjäksi.

 

ET-lehden mainokset ja videot

 

ET-lehdellä on paljon laadukasta sisältöä myös Youtube-tilillään. Siellä saattaa olla videonpätkiä liittyen lehdissä olleisiin juttuihin, jumppaohjeita, pieniä haastatteluja ja kaikkea mahdollista kivaa.

 

Esimerkiksi nyt uusin klippi on tämä ihana video Haagan alppiruusupuutarhasta:

 

 

Tässä jumppavideossa näytetään, kuinka tehdään tehokas selkärangan kiertoliike:

 

ET-lehden kanavalla neuvotaan vanhemmille ihmisille myös käytännön taitoja tietokoneen kanssa. Esimerkiksi tässä videossa ohjataan, miten sähköpostin liitteeksi ladataan kuvia:

Muita alan lehtiä

Me Naiset tarjousSeiska tarjousFIT tarjousAnna tarjousCosmopolitan tarjousKunto Plus tarjousKauneus ja Terveys tarjousKodin kuvalehti tarjousTrendi tarjousApu tarjousELLE tarjousHyvä terveys tarjousKatso tarjousKoti & keittiö tarjousMAKU tarjous

Arvostelut, kommentit ja kokemukset

Tilaajalahjaa ei koskaan tullu1
Tilasin Kodin Kuvalehden osittain kivan tilaajalahjan vuoksi (aktiivisuusranneke). Sitä lahjaa ei vaan koskaan kuulunut eikä mistään löydy osoitetta tai numeroa, mihin voisi reklamoida..
Erja Mononen
Mitä kautta voi kysellä miksi tilaamani ET-lehti (tilasin äidille muistaakseni toukokuun alussa, lähetin tilauksen postitse) ei ole vielä tullut toukokuulla. Tarjous oli 39.00 € ja muistaakseni ytksi kaupanpäällinen oli 2 ylimääräistä ET-lehden numeroa. Mistä voin tiedustella? Itselleni ei jäänyt tilauksesta mitään "todistetta" kun tilasin sen postitse tulleesta tarjouksesta enkä muista kuka oli tarjouksen tekijä. Aika noloa, kun ilmoitin äidilleni, että olen tilannut hänelle lehden, mutta sitä ei ole vielä kertaakaan hänelle tullut.
Maria5
Tilaajalahjana tullut kirja oli todella hyvä. Kiitos teille löysin sen :) Olisin varmaan tilannut lehden muutenkin. Maku tarjoaa lehtenä paljon mielenkiintoisia juttuja ruuanlaitosta sekä hyviä vinkkejä ja reseptejä. Huomaa kyllä, että ammattiporukka on ollut tekemässä tätä lehteä.

Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)