Matin Helpot Ristikot -lehti, tarjous & tilaus

15.0
(1)
Matin Helpot Ristikot
12 lehteä 30,75€
» Tilaa lahjaksi

Matin Helpot ristikot on helppojen ristikkolehtien klassikko! Lehti on täynnä helppoja ja hauskoja kuvaristikoita, joita voi laatia niin nuoret kuin vanhemmatkin ristikoin vasta-alkajat. Lehdessä on sanaristikoiden lisäksi myös muita tehtäviä, sudokuja, ristisanoja, ristikkosanoja... Rahapalkinnot on mahdollista saada kaikista ratkaissuista ristikoista!

 

Katso viimeisin tarjous ja tilaa Matin Helpot ristikot!

Matin Helpot Ristikot yhteenveto

  • Matin Helpot Ristikot tarjous: 12 lehteä / 30,75€
  • Ilmestyy: 12 kertaa / vuosi
  • Ristikkolehdet


» Takaisin
Tarjous voimassa rajoitetun ajan. Lahjatilaus saattaa poiketa erikoistarjouksesta.

Matin Helpot Ristikot

Ristikot ovat yksi rentouttavimmista ja parhaista ajanvietekeinoista silloin, kun haluaa ihan vain olla paikallaan tekemättä oikeastaan yhtään mitään! Juuri tämä hetki on oikea ristikoiden laatimiselle. Matin Helpot Ristikot onkin ristikkolehti, josta useimmat aloittavat. Se on hauska, helppo, sopivan kokoinen, siinä on tarpeeksi kuvia ja vaihtelevia sanaristikoita sekä muita ristisanatehtäviä. Matin Helpot Ristikot käy niin vanhalle kuin nuorelle, mutta useimmiten juuri aloittelijalle, sillä konkarille siinä ei taida olla tarpeeksi haastetta.

 

Ristikoiden laatiminen tutkitusti rentouttaa ja laskee aivojen stressitasoja. Ne myös jumppaavat aivoja tavalla, johon esimerkiksi tietokoneella istuminen ei pysty, ne aktivoivat juuri niitä osia, jotka muuten uinuvat päivän mittaan. Monissa tutkimuksissa on osoitettu, että ristisanojen päivittäinen laatiminen pitää esimerkiksi vanhukset virkeinä ja aktiivisina ja ehkäisee vanhemmiten myös kaikenlaisia muistisairauksia. Myös nuoremmille sanaristikoista on hyötyä, sillä ne toimivat vähän samalla tavalla aivojen luovia osia aktivoivasti kuin aikuisten värityskirjatkin. Samalla aivojen osat, jotka on työpäivän mittaan olleet kovalla käytössä, saavat lepoa.

 

Ristisanatehtävät on todella hyvä lehti myös lahjaksi, esimerkiksi iäkkäille vanhemmille. Mikä onkaan kivempaa, kuin oma uusi ristikkolehti joka kuukausi postilaatikossa! Ristisanoista on edullisia ja käteviä puolen vuoden määräaikaisia tilausjaksoja, jotka on helppo tilata lahjaksi. Lahjatilaus tehdään netissä samalla tavalla kuin muutkin tilaukset. Tilaajalahjoja ristikkolehtien mukana ei yleensä tule.

Muita alan lehtiä

Sylvin Helpot Ristikot tarjousHyväntuulen Kryptot tarjousIisakin Ristikot tarjousSeura SuperRistikot ja Sudokut tarjousHelpot Mega Ristikot  tarjousRistikko Raketti tarjousHyväntuulen Ristikot tarjousIisakin Siluettiristikot tarjousHyväntuulen Sokkelot ja Sanahaut tarjousSudoku Ässä tarjousHyväntuulen Tavuristikot tarjousRistikko-Potti tarjousKrypto-Leijona tarjousRistikko-Mestari tarjousRistikko-Leijona tarjous
Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?