Sylvin Helpot Ristikot -lehti, tarjous & tilaus

24.5
(2)
Sylvin Helpot Ristikot
12 lehteä 30,75€
» Tilaa lahjaksi

Sylvin Helpot Ristikot on lehti täynnä helppoja, vaihtelevia ja hauskoja kuvaristikoita, tavuristikoita ja anagrammeja. Ja mikä parasta, lehden kaikissa ristikoissa on rahapalkinnot!

 

Katso Sylvin Helpot Ristikot uusin tarjous ja tilaa heti!

Sylvin Helpot Ristikot yhteenveto

  • Sylvin Helpot Ristikot tarjous: 12 lehteä / 30,75€
  • Ilmestyy: 12 kertaa / vuosi
  • Ristikkolehdet


» Takaisin
Tarjous voimassa rajoitetun ajan. Lahjatilaus saattaa poiketa erikoistarjouksesta.

Sylvin Helpot Ristikot, lehti aloittelijoille

Sylvin Helpot Ristikot on ristikkolehti, josta jokaisen ristikonlaatijan on hyvä aloittaa. Se on viihtyisä, kodikas ja hauska ristikkolehti, jossa on paljon kuvia ja todella vaihtelevia tehtäviä. Siinä on niin sanaristikoita, kuvaristikoita, tavuristikoita kuin sana-arvoituksia, sudokuja, anagrammeja ja muita tehtäviä. Lehti on siis todella monipuolinen ja vaihteleva ja siksi tarjoaa tekemistä pitkäksi aikaa ja moneen eri makuun!

 

Ristisanojensa puolesta Sylvin Helpot Ristikot ei ole se ristikkolehti vaativimmasta päästä, joten jos olet jo laatinut ristisanoja pidemmän aikaa, suosittelemme valitsemaan jonkun vaativammista ristikkolehdistä. Sylvin Helpot Ristikot on oikea lehti silloin, kun teet ristikoita harvoin ja jos olet todella aloittelija.

 

Sylvin Helpot Ristikot ristikkolehden takana ovat Suomen parhaat ristikonlaatijat, jotka todella osaavat tehdä viihdyttäviä ristikoita. Ristikkolehti onkin todella hyvä kaveri esimerkiksi matkoilla. Kotiin tilattuna ristikkolehti tuo aina tekemistä koko kuukaudeksi. Ristikkolehti antaa tilaisuuden rauhoittua päivän päälle tai kesken päivän, istahtaa hetkeksi ja ainoastaan keskittyä pohtimaan yksinkertaisia pikku tehtäviä. Varsinkin vanhemmalle väelle on terveyden kannalta äärimmäisen tärkeää saada aivoille haastetta, ja ristikoiden tuoma haaste on juuri sellaista sopivaa aivojumppaa: ristikot rasittavat aivojen niitä osia, jotka uinuvat meidän istuessa tietokoneella. Nämä samat aivojen osat ovat niitä kohtia aivoissa, jotka parantavat meidän loogista päättelykykyä, luovuutta ja samalla rauhoittavat ja maadoittavat meitä.

 

Sylvin Helpot Ristikot ristasanoissa on kaikissa rahapalkinnot. Kun ristikon on ratkaissut, voi siis osallistua sen kanssa arvontaan, josta voi aina voittaa rahapalkinnon.

Sylvin Helpot Ristikot lehti lahjaksi

Ristisanatehtävät ovat todella hyviä lahjoja esimerkiksi iäkkäille vanhemmille syntymäpäivänä tai jouluna. Voi kuvitella kuinka paljon vanhaa ihmistä ilahduttaa oma ristikkolehti postilaatikossa kerran kuukaudessa! Ristikkolehdissä todella riittää tekemistä koko kuukaudesksi tai jos laatija on kovin aktiivinen, voihan niitä tilata vaikka kaksi erilaista!!

 

Lehden lahjatilaus tehdään netissä samalla tavalla kuin muutkin tilaukset. Mikäli lehden mukaan saa tilaajalahjan, se tulee mukaan myös lahjatilaukseen. Lahjatilaus on helpoin olla määräaikainen, mutta toki lehden voi tilata lahjaksi myös kestotilauksena. Tällöin lehden tilauksen yhteydessä jo voi ilmoittaa, että haluaa lehden tilauksen päättyvän heti tilausjakson loppuun.

Muita alan lehtiä

Matin Helpot Ristikot tarjousHyväntuulen Kryptot tarjousIisakin Ristikot tarjousSeura SuperRistikot ja Sudokut tarjousHelpot Mega Ristikot  tarjousRistikko Raketti tarjousHyväntuulen Ristikot tarjousIisakin Siluettiristikot tarjousHyväntuulen Sokkelot ja Sanahaut tarjousSudoku Ässä tarjousHyväntuulen Tavuristikot tarjousRistikko-Potti tarjousKrypto-Leijona tarjousRistikko-Mestari tarjousRistikko-Leijona tarjous
Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)