#
Sylvin Helpot Ristikot
  • Ilmestyy: 12 kertaa / vuosi

Sylvin Helpot Ristikot

Nyt ei löytynyt sopivia Sylvin Helpot Ristikot tarjouksia. Sopisiko jokin alla olevista sinulle?

13 nroa nyt 39,90

12 nroa nyt 26,60

10 nroa nyt 25,20

10 nroa nyt 69,00

6 nroa nyt 18,00

6 nroa nyt 18,00

6 nroa nyt 18,00

6 nroa nyt 18,00

12 nroa nyt 33,60

Sylvin Helpot Ristikot -lehti, tarjous & tilaus

Sylvin Helpot Ristikot on lehti täynnä helppoja, vaihtelevia ja hauskoja kuvaristikoita, tavuristikoita ja anagrammeja. Ja mikä parasta, lehden kaikissa ristikoissa on rahapalkinnot!

 

Katso Sylvin Helpot Ristikot uusin tarjous ja tilaa heti!

Sylvin Helpot Ristikot, lehti aloittelijoille

Sylvin Helpot Ristikot on ristikkolehti, josta jokaisen ristikonlaatijan on hyvä aloittaa. Se on viihtyisä, kodikas ja hauska ristikkolehti, jossa on paljon kuvia ja todella vaihtelevia tehtäviä. Siinä on niin sanaristikoita, kuvaristikoita, tavuristikoita kuin sana-arvoituksia, sudokuja, anagrammeja ja muita tehtäviä. Lehti on siis todella monipuolinen ja vaihteleva ja siksi tarjoaa tekemistä pitkäksi aikaa ja moneen eri makuun!

 

Ristisanojensa puolesta Sylvin Helpot Ristikot ei ole se ristikkolehti vaativimmasta päästä, joten jos olet jo laatinut ristisanoja pidemmän aikaa, suosittelemme valitsemaan jonkun vaativammista ristikkolehdistä. Sylvin Helpot Ristikot on oikea lehti silloin, kun teet ristikoita harvoin ja jos olet todella aloittelija.

 

Sylvin Helpot Ristikot ristikkolehden takana ovat Suomen parhaat ristikonlaatijat, jotka todella osaavat tehdä viihdyttäviä ristikoita. Ristikkolehti onkin todella hyvä kaveri esimerkiksi matkoilla. Kotiin tilattuna ristikkolehti tuo aina tekemistä koko kuukaudeksi. Ristikkolehti antaa tilaisuuden rauhoittua päivän päälle tai kesken päivän, istahtaa hetkeksi ja ainoastaan keskittyä pohtimaan yksinkertaisia pikku tehtäviä. Varsinkin vanhemmalle väelle on terveyden kannalta äärimmäisen tärkeää saada aivoille haastetta, ja ristikoiden tuoma haaste on juuri sellaista sopivaa aivojumppaa: ristikot rasittavat aivojen niitä osia, jotka uinuvat meidän istuessa tietokoneella. Nämä samat aivojen osat ovat niitä kohtia aivoissa, jotka parantavat meidän loogista päättelykykyä, luovuutta ja samalla rauhoittavat ja maadoittavat meitä.

 

Sylvin Helpot Ristikot ristasanoissa on kaikissa rahapalkinnot. Kun ristikon on ratkaissut, voi siis osallistua sen kanssa arvontaan, josta voi aina voittaa rahapalkinnon.

Sylvin Helpot Ristikot lehti lahjaksi

Ristisanatehtävät ovat todella hyviä lahjoja esimerkiksi iäkkäille vanhemmille syntymäpäivänä tai jouluna. Voi kuvitella kuinka paljon vanhaa ihmistä ilahduttaa oma ristikkolehti postilaatikossa kerran kuukaudessa! Ristikkolehdissä todella riittää tekemistä koko kuukaudesksi tai jos laatija on kovin aktiivinen, voihan niitä tilata vaikka kaksi erilaista!!

 

Lehden lahjatilaus tehdään netissä samalla tavalla kuin muutkin tilaukset. Mikäli lehden mukaan saa tilaajalahjan, se tulee mukaan myös lahjatilaukseen. Lahjatilaus on helpoin olla määräaikainen, mutta toki lehden voi tilata lahjaksi myös kestotilauksena. Tällöin lehden tilauksen yhteydessä jo voi ilmoittaa, että haluaa lehden tilauksen päättyvän heti tilausjakson loppuun.

Muita alan lehtiä

ApuRistikot

13 nroa nyt 39,90

Matin Helpot Ristikot

12 nroa nyt 26,60

Hyväntuulen Kryptot

10 nroa nyt 25,20

Seura SuperRistikot ja Sudokut

10 nroa nyt 69,00

Helpot Mega Ristikot

6 nroa nyt 18,00

Ristikko-Potti

6 nroa nyt 18,00

Helpot Lempi-Ristikot

6 nroa nyt 18,00

Hyväntuulen Ristikot

6 nroa nyt 18,00

Iisakin Siluettiristikot

12 nroa nyt 33,60

Ristikko Raketti

6 nroa nyt 18,00

Sudoku Ässä

6 nroa nyt 20,25

Ristikko-Leijona

6 nroa nyt 18,00

Hyväntuulen Ristikot Albumi

4 nroa nyt 15,75

Ristikkosuosikit

12 nroa nyt 27,30

Krypto-Leijona

6 nroa nyt 17,25