#
Goal
  • Julkaisija: Egmont Kustannus
  • Ilmestyy: 12 kertaa / vuosi

Goal

Valitse sinulle sopivin Goal tarjous ja tee tilaus.

6 nroa Goal jalkapallolehti

Goal jalkapallolehti thumb

38,40


lisätietoa

6 nroa Goal jalkapallolehti

Goal jalkapallolehti thumb

38,40


lisätietoa

6 nroa Goal jalkapallolehti

Goal jalkapallolehti thumb

38,40


lisätietoa


Goal -lehti, tarjous & tilaus

GOAL on Suomen suosituin kansainvälistä jalkapalloa seuraava lehti. Sen painopiste on Euroopan suurimmissa liigoissa, sellaisissa kuten Premier League, La Primera, Bundesliiga, Champions League ja Serie A. Jokaisessa numerossa on haastateltu maailman kuuluja tähtipelaajia sekä lahjakkaimpia junioreita. Asiantuntijat puolestaan analysoivat parhaita joukkueita, ja lehdestä löytyy myös tilastoja, mielenkiintoista faktatietoa ja upeita jalkapalloiluun liittyviä julisteita.

 

Goal Suomi lehdestä luet:

  • taustat ja jutut Euroopan suurimmista liigoista
  • tähtipelaajien haastattelut
  • asiantuntija-analyysit
  • tilastot, faktat ja tulokset, julisteet

Goal on jalkapallohullun lehti

GOAL-lehti kertoo kaiken kansainvälisestä huippujalkapallosta, niin suomeksi, ruotsiksi kuin englanniksikin. Lehden keskiössä ovat Euroopan mahtavimmat liigat. Joka lehdessä on haastatteluja jalkapallon suurimmista tähdistä ja nuorista lupauksista, asiantuntijoiden analyysejä, ranking-listoja, kiinnostavia taustatietoja ja upeita julisteita jalkapalloilijoista.

 

Goal-lehti ilmestyy kerran kuukaudessa ja sen suomenkielisessä versiossa on osittain samat jutut kuin alkuperäisessä englanninkielisessä lehdessä. Englanninkielinen alkuperälehti kuitenkin mahdollistaa laadukkaammat, monipuolisemmat asiantuntija-artikkelit sekä laajemman ja ammattimaisemman toimittajajoukon. Goal ei suotta ole paras jalkapallolehti Euroopassa.

 

Goal lehti lahjaksi

Goal lehti on todella hyvä lahja esimerkiksi jalkapalloa harrastavalle pojalle tai jalkapallon Euroopan liigoja intohimoisesti seuraavalle miehelle tai naiselle. Goal lehti antaa kuitenkin niin kiinnostavaa taustatietoa, että se tuo ihan uutta ulottuvuutta myös harrastuksiin.

 

Goal lehden lahjatilaus onnistuu netissä tai puhelimella, ja sen voi ottaa määräaikaisena tai kestotilauksena. Parhaat tarjoukset ovat kuitenkin usein kestotilauksien tutustumisjaksoja. Lahjatilauksen mukaan tulee voimassaoleva tilaajalahja, joka lähetetään lehden maksajalle noin kuukauden päästä tilauksen tekemisestä.

Muita alan lehtiä

Kunto Plus

3 nroa nyt 16,90

Hyvä Terveys

16 nroa nyt 65,00

Urheilulehti

48 nroa nyt 99,00

FIT

5 nroa nyt 28,00

Jääkiekkolehti

5 nroa nyt 35,20

Vauhdin Maailma

5 nroa nyt 29,00