Pelaaja -lehti, tarjous & tilaus

44.0
(4)
Pelaaja
6 lehteä 33,00€
» Tilaa lahjaksi

Pelaaja on Suomen ainoa konsolipelien erikoislehti. 12 kertaa vuodessa ilmestyvä lehti esittelee ja arvioi uusimmat videopelit, opastaa peliharrastajaa saamaan kaiken irti harrastuksestaan ja avaa pelikentän uutiset ja ilmiöt.

 

Lehti heijastaa viime vuosien muutosta: Suomessa on nykyisin yli puoli miljoonaa pelikonsolin omistajaa. Viimeisen kymmenen vuoden aikana videopelit ovat nousseet osaksi nuorten aikuisten ja aikuisten populaarikulttuuria. Niistä on tullut yleisesti hyväksyttyä viihdettä Suomessa ja muualla Euroopassakin – kaikki pelaavat.

 

Bisnespuolella videopelit ovat yhä nopeimmin kasvava viihdeteollisuuden muoto. Maailmanlaajuisesti käytössä on lähemmäs puoli miljardia konetta – ja yli 130 miljoonaa niistä on ostettu viimeisen viiden vuoden aikana.

Pelaaja yhteenveto» Takaisin
Tarjous voimassa rajoitetun ajan. Lahjatilaus saattaa poiketa erikoistarjouksesta.

Muita alan lehtiä

Aku Ankka tarjousSysteri tarjousPrinsessa tarjousTekniikan Maailma tarjousKoululainen tarjousTuulilasi tarjousHevoshullu tarjousMuumi tarjousTop Model tarjousPets Suomi tarjousKarvinen tarjousDigikuva tarjousAku Ankka Juniori tarjousPelit tarjousMikrobitti tarjous

Arvostelut, kommentit ja kokemukset

JanneV4
Hyvä peruslehti tekniikkaa seuraavalle. Ei ole niin syvälle uppoutuva kuin tietokone tai prosessori lehti mutta toisaalta kattavampi kuin mikropc yms. kevyemmät lehdet. Tätä voi suositella kaikille ketkä haluaa pysyä kärryillä puhelimissa, tietokoneissa, peleissä tai telkkareissa.

Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?