Hyvä terveys -lehti, tarjous & tilaus

133.8
(13)
Hyvä terveys
5 lehteä 29,00€
» Tilaa joululahjaksi

Kun kyse on terveydestäsi, haluat varmasti tutkittua, taatusti luotettavaa tietoa. Hyvän Terveyden tilaajana saat tutkitun tiedon lisäksi eväitä terveeseen ja tasapainoiseen elämään. Lehden aiheita ovat ruoka, terveyttä edistävä liikunta, arjen hyvä olo, henkinen hyvinvointi ja tasapainoiset ihmissuhteet. Runsaasti koskettavia tarinoita, kuinka pulmiin ja käytännön haasteisiin löytyy hyviä ja rakentavia ratkaisuja.

 

Hyvä Terveys -lehden taustalla on Suomalainen Lääkäriseura Duodecim.  Hyvä Terveys ilmestyy 16 kertaa vuodessa: 14 normaalinumeroa ja kaksi terveellisen ruoan erikoisnumeroa eli Kevytkokkia (huhti- ja syyskuussa).  Tilaa oma lehtesi nyt!

 

Hyvä Terveys sisältää:

  • liikunta ja treenivinkit, laihduttaminen
  • ruoka ja terveellinen ruokavalio
  • kokonaisvaltainen terveys ja hyvinvointi
  • mielen hyvinvointi ja ihmissuhteet

Tilaajalahjaksi
Bluebiit Blueactive3 -ranneke

Hyvä terveys tarjous


» Takaisin
Tarjous voimassa rajoitetun ajan. Lahjatilaus saattaa poiketa erikoistarjouksesta.

5 Hyvä Terveys lehteä + tilaajalahja

5 lehteä 29,00€ 
Hyvä terveys + lehden tilaajalahjaksi Mineraalimeikkisetti ja sivellin

5 Hyvä Terveys lehteä + 1 nro kaupan päälle!

6 lehteä 29,00€ 

Hyvä terveys lehti lahjatilaus

Hyvä Terveys on oikea lehti hänelle, joka on kiinnostunut terveydestä ja hyvinvoinnista kokonaisvaltaisesti. Laihduttajalle se on huippu apu ja tsemppari, sillä jokaisessa lehdessä on runsaasti tietoa paitsi laihduttamisesta myös hyvästä ruokavaliosta ja terveellisistä elämäntavoista, jotka tukevat laihtumista.

 

Se on huikea lehti myös lahjaksi, esimerkiksi äidille tai siskolle. Lahjatilauksenkin voi tehdä joko määräaikaisena tai kestotilauksena. Lahjatilaukseen saa tilaajalahjan mukaan, tilaajalahja tulee aina tilauksen tekijälle. Tilaajalahja tulee pari viikkoa laskun maksamisen jälkeen, eli reilusti sen jälkeen kun ensimmäinen lehti on jo saapunut kotiin.

 

Hyvä Terveys netissä

Hyvä Terveys lehti antaa eväitä terveelliseen elämäänHyvä Terveys lehdellä on aktiivinen ja virkeä nettisivu, johon päivitetään iso osa lehdessä olleista jutuista ja artikkeleista. Artikkelit toki saattavat olla lyhennettyjä alkuperäisistä, mutta silti myös nettisivuillaan Hyvä Terveys lehti pitäytyy laadussa, uskottavuudessa ja tutkimustiedossa.

 

Hyvä Terveys lehden nettisivuilta löytyvät kaikki samat osiot kuin lehdestäkin, eli terveys, mieli, ruoka, liikunta, laihdutus, kauneus sekä lisäksi ekstrana huikeat blogit, joissa terveysnäkökulmia käsitellään eri kulmista.

 

Hyvä Terveys videot

Hyvä Terveys lehti jakaa nettisivuillaankin todella hyviä ja käytännöllisiä videoita eri aiheista: jumppaohjeita, treenivinkkejä, jumppaliikkeitä, meikkivinkkejä jne. Samanlaisia vinkkejä se jakaa myös Youtube-tilillään, josta voi esimerkiksi koota kokonaan oman kotijumpan, niin laadukkaita ovat erilaiset treenivideot siellä!

 

Katso Hyvä Terveys mainokset:

 

 

 

Muita alan lehtiä

Me Naiset tarjousSeiska tarjousFIT tarjousAnna tarjousCosmopolitan tarjousKunto Plus tarjousKauneus ja Terveys tarjousET-lehti tarjousKodin kuvalehti tarjousTrendi tarjousApu tarjousELLE tarjousKatso tarjousKoti & keittiö tarjousMAKU tarjous

Arvostelut, kommentit ja kokemukset

Tilaajalahjaa ei koskaan tullu1
Tilasin Kodin Kuvalehden osittain kivan tilaajalahjan vuoksi (aktiivisuusranneke). Sitä lahjaa ei vaan koskaan kuulunut eikä mistään löydy osoitetta tai numeroa, mihin voisi reklamoida..
Erja Mononen
Mitä kautta voi kysellä miksi tilaamani ET-lehti (tilasin äidille muistaakseni toukokuun alussa, lähetin tilauksen postitse) ei ole vielä tullut toukokuulla. Tarjous oli 39.00 € ja muistaakseni ytksi kaupanpäällinen oli 2 ylimääräistä ET-lehden numeroa. Mistä voin tiedustella? Itselleni ei jäänyt tilauksesta mitään "todistetta" kun tilasin sen postitse tulleesta tarjouksesta enkä muista kuka oli tarjouksen tekijä. Aika noloa, kun ilmoitin äidilleni, että olen tilannut hänelle lehden, mutta sitä ei ole vielä kertaakaan hänelle tullut.
Maria5
Tilaajalahjana tullut kirja oli todella hyvä. Kiitos teille löysin sen :) Olisin varmaan tilannut lehden muutenkin. Maku tarjoaa lehtenä paljon mielenkiintoisia juttuja ruuanlaitosta sekä hyviä vinkkejä ja reseptejä. Huomaa kyllä, että ammattiporukka on ollut tekemässä tätä lehteä.

Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?