Hyvä terveys -lehti, tarjous & tilaus

153.7
(15)
Hyvä terveys
5 lehteä 29,00€
» Tilaa lahjaksi

Kun kyse on terveydestäsi, haluat varmasti tutkittua, taatusti luotettavaa tietoa. Hyvän Terveyden tilaajana saat tutkitun tiedon lisäksi eväitä terveeseen ja tasapainoiseen elämään. Lehden aiheita ovat ruoka, terveyttä edistävä liikunta, arjen hyvä olo, henkinen hyvinvointi ja tasapainoiset ihmissuhteet. Runsaasti koskettavia tarinoita, kuinka pulmiin ja käytännön haasteisiin löytyy hyviä ja rakentavia ratkaisuja.

 

Hyvä Terveys -lehden taustalla on Suomalainen Lääkäriseura Duodecim.  Hyvä Terveys ilmestyy 16 kertaa vuodessa: 14 normaalinumeroa ja kaksi terveellisen ruoan erikoisnumeroa eli Kevytkokkia (huhti- ja syyskuussa).  Tilaa oma lehtesi nyt!

 

Hyvä Terveys sisältää:

  • liikunta ja treenivinkit, laihduttaminen
  • ruoka ja terveellinen ruokavalio
  • kokonaisvaltainen terveys ja hyvinvointi
  • mielen hyvinvointi ja ihmissuhteet

Tilaajalahjaksi
4 lehteä + 1 nro kaupan päälle

Hyvä terveys yhteenveto» Takaisin
Tarjous voimassa rajoitetun ajan. Lahjatilaus saattaa poiketa erikoistarjouksesta.

Hyvä terveys lehti lahjatilaus

Hyvä Terveys on oikea lehti hänelle, joka on kiinnostunut terveydestä ja hyvinvoinnista kokonaisvaltaisesti. Laihduttajalle se on huippu apu ja tsemppari, sillä jokaisessa lehdessä on runsaasti tietoa paitsi laihduttamisesta myös hyvästä ruokavaliosta ja terveellisistä elämäntavoista, jotka tukevat laihtumista.

 

Se on huikea lehti myös lahjaksi, esimerkiksi äidille tai siskolle. Lahjatilauksenkin voi tehdä joko määräaikaisena tai kestotilauksena. Lahjatilaukseen saa tilaajalahjan mukaan, tilaajalahja tulee aina tilauksen tekijälle. Tilaajalahja tulee pari viikkoa laskun maksamisen jälkeen, eli reilusti sen jälkeen kun ensimmäinen lehti on jo saapunut kotiin.

 

Hyvä Terveys netissä

Hyvä Terveys lehti antaa eväitä terveelliseen elämäänHyvä Terveys lehdellä on aktiivinen ja virkeä nettisivu, johon päivitetään iso osa lehdessä olleista jutuista ja artikkeleista. Artikkelit toki saattavat olla lyhennettyjä alkuperäisistä, mutta silti myös nettisivuillaan Hyvä Terveys lehti pitäytyy laadussa, uskottavuudessa ja tutkimustiedossa.

 

Hyvä Terveys lehden nettisivuilta löytyvät kaikki samat osiot kuin lehdestäkin, eli terveys, mieli, ruoka, liikunta, laihdutus, kauneus sekä lisäksi ekstrana huikeat blogit, joissa terveysnäkökulmia käsitellään eri kulmista.

 

Hyvä Terveys videot

Hyvä Terveys lehti jakaa nettisivuillaankin todella hyviä ja käytännöllisiä videoita eri aiheista: jumppaohjeita, treenivinkkejä, jumppaliikkeitä, meikkivinkkejä jne. Samanlaisia vinkkejä se jakaa myös Youtube-tilillään, josta voi esimerkiksi koota kokonaan oman kotijumpan, niin laadukkaita ovat erilaiset treenivideot siellä!

 

Katso Hyvä Terveys mainokset:

 

 

 

Muita alan lehtiä

Me Naiset tarjousSeiska tarjousFIT tarjousAnna tarjousCosmopolitan tarjousKunto Plus tarjousKauneus ja Terveys tarjousET-lehti tarjousKodin kuvalehti tarjousTrendi tarjousNational Geographic tarjousApu tarjousELLE tarjousKatso tarjousKoti & keittiö tarjous

Arvostelut, kommentit ja kokemukset

Eeva-Marja Heino2
En jatka ET-terveyslehden tilaustani, tilausjakson saa lopettaa heti. Eeva-Marja
Admin:
Hei, tilausten peruminen ei meidän kautta onnistu, koska esittelemme lehtitarjouksia, mutta emme tallenna asiakastietoja tai käsittele suoraan tilauksia. Ole yhteydessä Koti ja keittiö asiakaspalveluun. Terveisin, Lehtitarjoukset.com ylläpito -Risto
Tuula Partanen5
En tilaa KOTI JA KEITTIÖ LEHTIÄ. Asun yksin vuokralla, ja asunnossa kaikki tarvikkeet ovat erittäin hyvät ja kaikki tarpeelliset ovat. Mutta kun eläkeläinen viime kesästä ja puolisoni kuollut 4 v sitten. Ei ole varaa ostaa, Olen erittäin hyväkuntoinen 65 vuotias, ja onneksi ei saiarauksia eikä elämässäni ole ollut tarvetta lääkkeisinkään.

Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?