#
Kodin kuvalehti
  • Julkaisija: Sanoma Media Finland Oy
  • Ilmestyy: 23 kertaa / vuosi

Kodin kuvalehti

Nyt ei löytynyt sopivia Kodin kuvalehti tarjouksia. Sopisiko jokin alla olevista sinulle?

20 nroa nyt 49,90

3 nroa nyt 24,90

59 nroa nyt 121,00

6 nroa nyt 34,00

6 nroa nyt 29,90

26 nroa nyt 97,00

5 nroa nyt 29,90

6 nroa nyt 34,00

38 nroa nyt 49,90

Kodin kuvalehti -lehti, tarjous & tilaus

Kodin Kuvalehti on lukijalleen hyvä ystävä, vuorovaikuttaja, tukija ja ymmärtäjä. Kodin Kuvalehti tarjoaa lukijalleen oman verkoston johon samaistua ja tukeutua. Joka toinen viikko ilmestyvä Kodin Kuvalehti on Suomen ylivoimaisesti luetuin naisten ja kodin lehti. Se elää vahvasti mukana suomalaisen kodin arjessa ja juhlassa. Kodin Kuvalehti tarjouksen lisäksi saat tilaajalahjan! Kodin Kuvalehti on myös todella haluttu lahja, sillä mikä on ihanampaa kuin saada lahjaa vaikka koko vuodeksi!

Kodin Kuvalehdestä luet:

  • tavallisten ihmisten ja julkkisten syvähaastattelut
  • asiantuntija-artikkelit eri aiheista
  • terveys ja hyvinvointi, liikunta ja ruoka
  • koti, perhe ja ihmissuhteet
  • sisustus, trendit ja ideat
  • rankat ja keveät puheenaiheet samassa lehdessä

Tilaa Kodin Kuvalehti lahjaksi koko perheelle!

Kodin Kuvalehteä voivat lukea yhdessä äiti ja tytärKodin Kuvalehti on ollut koko historiansa ajan koko perheen lukulehti. Toki se näyttää päällepäin naisellisen hempeältä, vaaleanpunaisine kansineen, mutta sisältö on kuitenkin rautaista asiaa! Sen sisältöä värittävät elämykselliset lukuaiheet, ajankohtaiset työelämän jutut, perhettä ja parisuhdetta käsittelevät syvälliset pohdinnat, terveyteen ja hyvinvointiin liittyvät aiheet unohtamatta ruokaa, sisustusta, tyyliä ja matkailua.

Siksi Kodin Kuvalehti on huikea lehti lahjaksi melkein millaiseen vain perheeseen! Kun tilaat sen naiselle lahjaksi, kuten äidille, vaimolle, ystävälle, olet varma, että koko perhe saa siitä kivaa ajanvietettä ja uusia näkökulmia aina kahden viikon välein. Voit toki tilata lehden lahjaksi myös vaimollesi, jos haluat itse lukea lehteä. Kodin Kuvalehdestä kun usein löytyvät viikon parhaat puheenaiheetkin!

Lahjatilaus on helppo tehdä netissä, klikkaamalla tältä samalta sivulta. Tilaajalahjan saat tietysti mukaan lahjatilaukseenkin, ja voit hyödyntää Kodin Kuvalehden uusimmat tarjoukset. Tarjouksesta käy aina ilmi onko tilaus määräaikainen vai toistaiseksi voimassa oleva. Joissain tapauksisa voit itse valita kummalla tavalla haluat tilauksen tehtävän.

Tilaajalahja lähetetään noin kuukauden kuluttua lehden tilauksesta. Usein Kodin Kuvalehdessä on useampi tilaajalahjavaihtoehto, joista saa itse valita mieleisen. Kun tilaat netistä, valitseminen on helppoa. Tilaajalahjoina on usein kaikkea kivaa kotiin ja keittiöön, sisustustavaraa, pyyhkeitä, veitsiä, keittokirjoja, torkkuhuopia... Tuotteiden merkit ovat laadukkaita, kuten Luhta Home, Ivana Helsinki, Iittala, Fiskars...

Ihana Kodin Kuvalehti!

Kodin Kuvalehti on todella ollut vuosikymmenien ajan perheiden suosikki! Sitä on tilattu lahjaksi ja omaksi iloksi vuodesta toiseen, vuosikymmeniä, sillä siinä on koko perheelle lukemista. Sitä voi tilata, vaikka perheessä ei olisi lapsia, vaikka ei tykkäisi erityisesti sisustaa tai laittaa kotia. Sitä voi tilata vielä silloin, kun lapset ovat lentäneet pesästä ja oman elämän ehtoo lähestyy.

Kodin Kuvalehti haluaa jakaa lukijoidensa elämää myös netissä. Kodin Kuvalehden artikkelit ovatkin todella suosittuja netissä ja niitä jaetaan ahkerasti sosiaalisessa mediassa, vaikka olisivat jo vanhoja juttuja. Nettisivuilta löydätkin sekä uudet että vanhat jutut, reseptit ja ideat kotiin.

Kodin kuvalehden nettisivuilla on myös keskustelupalsta, jossa voi jakaa omia kokemuksiaan ja kommentoida artikkeleita. Siellä on myös todella aktiivinen ja verevä blogiyhteisö, jossa voi paitsi lukea erilaisia blogijuttuja, myös kommentoida näitä.

Katso Kodin Kuvalehden ihanat mainokset:

 

 

 

 

 

 

Muita alan lehtiä

Seiska

57 nroa nyt 139,90

Kunto Plus

4 nroa nyt 24,90

Apu

28 nroa nyt 64,00

Eeva

6 nroa nyt 34,00

FIT

11 nroa nyt 49,90

Anna

13 nroa nyt 49,00

Kauneus ja Terveys

5 nroa nyt 29,90

Trendi

13 nroa nyt 59,00

Katso

55 nroa nyt 75,00

Koti & keittiö

7 nroa nyt 29,90

MAKU

7 nroa nyt 34,00

Kotivinkki

9 nroa nyt 34,00

Seura

26 nroa nyt 105,00

Kotiliesi

7 nroa nyt 45,00

Talo & koti

13 nroa nyt 54,00