Koti & keittiö -lehti, tarjous & tilaus

143.7
(14)
Koti & keittiö
7 lehteä 29,00€
» Tilaa lahjaksi

Koti ja keittiö on tässä päivässä elävä, raikas asumisen, sisustuksen, hyvän ruoan ja matkailun erikoislehti. Lehti pursuaa tuoreita ideoita, trendejä ja hyötytietoa näyttävässä paketissa. Koti ja keittiö -aidosti suomalainen sisustuslehti! Koti ja keittiö esittelee kauniita, elämänmakuisia koteja ja antaa parhaat sisustusideat ja -vinkit. Tyylikkään lehden sivuilta saat suussasulavimmat reseptit sekä maukkaimmat  viiniehdotukset. Hyödynnä tarjous ja tilaajalahja - Tilaa lehti, lue ja nauti!

Koti ja keittiö:

  • ideat sisustukseen, asumiseen ja puutarhaan
  • matkat ja inspiraatiot maailmalta
  • hyvä ruoka ja juoma, huippureseptit
  • tee se itse -ideat

Tilaajalahjaksi
6 nroa + 1 nro kaupan päälle

Koti & keittiö yhteenveto» Takaisin
Tarjous voimassa rajoitetun ajan. Lahjatilaus saattaa poiketa erikoistarjouksesta.

Koti ja Keittiö lehden lahjatilaus

Suomalaisnaiset rakastavat sisustuslehtiä, sillä eihän toki muuten markkinoilla olisi yli pariakymmentä erilaista sisustuslehteä! Jokaisella näistä lehdistä on oma pieni persoonallinen sävynsä. Niin myös Koti ja Keittiö lehdellä.

 

Koti ja Keittiö ei ole pelkkä sisustuslehti, se on kotien lifestylelehti, joka siivittää positiivisen asumisen ja elämisen henkeen! Se inspiroi ja altistaa hyvälle energialle, vie ihanille, eksoottisille nojatuolimatkoille, joissa uusia makuja, tuoksuja ja tuntumia maistellaan, haistellaan ja tunnustellaan! Se palauttaa matkailijan kuitenkin oman ihanan kodin tuoksuihin ja pehmeisiin lakanoihin.

 

Koti ja Keittiö lehden syvintä runkoa ovat ihanat kodit Suomesta ja Euroopasta. Samoin kesäaikaan puutarhat ja terassit. Samalla lehti antaa oivia ideoita ja vinkkejä ajankohtaisiin asioihin, kuten esimerkiksi kasvihuonekasvatukseen tai salaatin viljelyyn kasvimaalla. Lehden nettiversiosta löytyy myös joitain uusimpien lehtien juttuja, mutta ei toki kaikkea.

 

Koti ja Keittiö lehden reseptit ovat käytännöllisiä mutta persoonallisiaAivan yksi Koti ja Keittiö lehden parasta sisältöä ovat reseptit, huiput maukkaat ja usein käytännölliset ruokaohjeet, joita voi toteuttaa kotona. Nämä reseptit löytyvät hyvin myös nettisivuilta. Koti ja Keittiö lehdessä ruoka ja viini vinkkejä onkin tavallista sisustuslehteä enemmän, siksi lehti sopii todella hyvin kauniista ja sisustuksesta pitävälle kulinaristille. Ohjeissa noudatetaan sesonkeja ja niissä sovelletaan rohkeasti niin Suomen kuin muiden keittiöiden perinteitä.

 

Koti ja Keittiö lehti on ihana lahja oikeastaan kenelle tahansa naiselle, joka tykkää sisustaa ja laittaa ruokaa. Se on monipuolinen lehti, josta on lahjaksi varmasti iloa pitkään, kerran kuukaudessa. Lehden voi tilata määräaikaisena myös lahjaksi, jolloin ei tarvitse peruutella jälkikäteen. Lahjatilaukseen tulee myös mukaan tilaajalahja, joka Koti ja Keittiö lehdessä on usein laadukasta kotiin ja sisustukseen tai keittiöön liittyvää tavaraa kuten keittiöpyyhkeitä, puukkoja, tai sisustustyynyjä.

Muita alan lehtiä

ET-lehti tarjousKodin kuvalehti tarjousHyvä terveys tarjousGlorian koti tarjousAvotakka tarjousMAKU tarjousKotivinkki tarjousKotiliesi tarjousTalo & koti tarjousMaalla tarjousDeko tarjousGlorian ruoka & viini tarjousGloria tarjousMeidän mökki tarjousMeidän talo tarjous

Arvostelut, kommentit ja kokemukset

Esko Tuoriniemi3
Lopetan lehti Meidän talo tilauksen tämän maksujakson jälkeen. *Tilaajan tiedot poistettu*
Admin:
Hei, meidän kautta ei voi perua Meidän Talo lehteä eikä muitakaan lehtiä. Ole hyvä ja ole yhteydessä suoraan Sanoman asiakaspalveluun. Katso ohjeet http://www.lehtitarjoukset.com/sanoma-magazines/#peruutus Ystävällisin terveisin, Lehtitarjoukset.com ylläpito

Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


/