Auto Bild -lehti, tarjous & tilaus

64.2
(6)
Auto Bild
8 lehteä 28,00€
» Tilaa joululahjaksi

Auto Bild Suomi on kaikkea sitä mitä autoalan harrastaja ja autoista kiinnostunut voi kuvitella. Lehden suurin voimavara on huikeat resurssit tehdä kattavaa autolehteä, sillä Auto Bild Suomen emolehtenä toimii saksankielinen Auto Bild, jolla puolestaan on mittava yhteistyöverkosto. Auto Bild Suomi pystyykin tarjoamaan yksinoikeudella ensimmäisenä Suomessa autoalan merkittävimmät uutiset, tulevaisuuden trrendit ja mittavat koeajotestit.

 

Noin puolet lehden sisällöstä tehdään kotimaisin voimin, joten lehti ei ole suinkaan pelkkä kielikäännös saksankielisestä versiosta vaan Auto Bild Suomi käsittelee autoilua myös täysin suomalaisten näkökulmasta. Hyödynnä Auto Bild Suomi tarjous ja tilaa lehtesi jo tänään.


Tilaajalahjaksi
Työkalusetti

Auto Bild tarjous


» Takaisin
Tarjous voimassa rajoitetun ajan. Lahjatilaus saattaa poiketa erikoistarjouksesta.

9 nroa Auto Bild -lehteä

9 lehteä 28,00€ 

Auto Bild, kansainvälinen autolehti

Auto Bild Suomi on osa kansainvälistä Auto Bild lehtiryhmää, ja suomenkielinen lehti käännetäänkin saksasta. Toki lehdestä löytyy sisältöä myös ihan kotimaasta, tehty suoraan suomalaisia tilaajia ajatellen. Mutta saksalaisen emolehden sisällöt ovat kuitenkin se ekstra, jota Auto Bild Suomi pystyy tarjoamaan suomalaisille lukijoille: saksalaiset huippukontaktit ja autotoimittajat tuottavat lehteen sisältöä suoraan automarkkinoiden kuumimmista paikoista, uusimmista uutuuksista ja antavat vieläpä aavistuksia tulevasta.

 

Auto Bild lehdessä käsitellään autoilua monipuolisesti. Lehdessä annetaan ihan käytännön vinkkejä renkaista, öljyistä, huolloista, mutta tärkein sisältö on tietysti erilaisten autojen esittely ja testaukset. Jokaisessa lehdessä esitellään useampi uusi ja vanha, eri merkkinen auto. Siten lehti antaa todella paljon sisältöä ja uutta tietoa autoista kiinnostuneelle.

 

Auto Bild lehdestä on olemassa myös ruotsin ja englanninkieliset lehdet. Netistä ei Auto Bildin juttuja juuri pysty lukemaan, muuten kuin katsoa suomenkielisiltä sivuilta uusimmat uutiset. Saksankielisillä sivuilla juttuja onkin sitten enemmän.

 

Auto Bild on oiva lahja isälle tai miehelle esimerkiksi isänpäivälahjaksi, tosin vain jos mies on todella kiinnostunut autoista. Lahjatilaus tehdään netissä samalla tavalla kuin muutkin tilaukset. Lahjatilauksen mukana saa myös tilaajalahjan. Lahjaksi on helpoin tehdä määräaikainen tilaus.

Auto Bild videot ja mainokset

Auto Bildin youtube kanavalla on todella paljon videoita, katso netistä:

 

Muita alan lehtiä

Tieteen kuvalehti Historia tarjousTekniikan Maailma tarjousTee Itse tarjousErä tarjousTuulilasi tarjousTiede tarjousAse & Erä tarjousTieteen kuvalehti tarjousGTi Magazine tarjousV8 tarjousMeidän talo tarjousKippari tarjousVene tarjousVauhdin Maailma tarjousAjolinja tarjous
Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Lisää kommentti

Leave this empty:

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?
blank
Lisää vastaus: