#
Me Naiset
  • Julkaisija: Sanoma Media Finland Oy
  • Ilmestyy: 52 kertaa / vuosi

Me Naiset

Nyt ei löytynyt sopivia Me Naiset tarjouksia. Sopisiko jokin alla olevista sinulle?

22 nroa nyt 49,90

3 nroa nyt 16,90

16 nroa nyt 39,90

13 nroa nyt 59,00

11 nroa nyt 45,00

26 nroa nyt 89,00

9 nroa nyt 39,90

13 nroa nyt 59,00

12 nroa nyt 19,90

Me Naiset -lehti, tarjous & tilaus

Suomen suosituin naisten viikkolehti tarjoushintaan. Me Naiset tarjoaa ajankohtaista tietoa henkilöistä, muodista, kauneudesta, terveydestä, ihmissuhteista, ruoasta, raha-asioista, työelämästä, matkustamisesta ja sisustuksesta kiireiselle ja aktiiviselle suomalaisnaiselle.

 

Me Naiset viihdyttää, yllättää ja sykähdyttää sekä visuaalisesti että ajatuksellisesti. Värikäs lehti on täynnä koskettavia tarinoita, huumoria, tuoreimpia trendejä ja elämänmakuista ajattelua. Me Naiset pitää lukijansa ajan tasalla siitä, missä mennään niin ajatuksissa, ilmiöissä kuin tuotteissakin.

 

Lehti tarjoaa lukijoilleen vuoden aikana myös erilaisia yllätyksiä kuten kilpailuja ja leffanäytöksiä. Me Naiset on hyväntuulinen ja taatusti ajankohtainen - joka torstai! Me Naiset ilmestyy 52 kertaa vuodessa (48 lehteä). Hyödynnä tarjous ja saat tilaajalahjan kaupan päälle!

Me Naiset lehti lahjaksi

Me Naiset lehti ilostuttaa viikoittainMe Naiset on yksi monipuolisimmista naisten viikkolehdistä, joita Suomessa ilmestyy. Se on perusvarma ystävä, jokaviikkoinen arjen kiireiden kaveri, josta löytyy aina jotain kivaa ja kevyttä mutta myös rankempaa, kenties tukea omiin vaikeisiin elämäntilanteisiin. Me Naisista nainen saa parhaat shoppailuvinkit, kovimmat matkakuumeet ja ihanimmat trendit ja muoti-ideat, joista voi ammentaa omaan pukeutumiseen uusia ideoita. Tietysti Me Naisista löytyvät myös ajanmukaiset sisustusvinkit ja tsemppikaveri liikkumiseen, kuin myös sesongin mukaiset reseptit.

Tämän takia Me Naiset lehti on naiselle ehkä täydellinen lahja: se ilmestyy viikoittain, ilostuttaa aina raikkaalla sisällöllään ja tuo kivaa vaihtelua arkeen viikoittain! Voisiko nainen lahjalta enempää toivoa?! Esimerkiksi ystävänpäivänä Me Naiset on tosi hyvä lahja ystävälle.

Lahjatilaus on yksinkertaisin tehdä netissä, valitsemalla lahjatilaus yllä olevasta buttonista. Lahjatilaus tehdään yleensä määräaikaisena, mutta toki voit tilata lehden lahjaksi myös kestotilauksena. Lahjatilaukseen tulee aina sama tilaajalahja, mikä on kulloinkin voimassa, ja samat tarjoukset koskevat myös lahjatilausta. Katso tuoreimmat lehtitarjoukset Me Naisista tältä sivulta ja tilaa lehti lahjaksi!

Me Naiset #evek, ei voi vähempää kiinnostaa

Me Naiset lehti on ehdottomasti yksi suomalaisten naisten suosikkilehdistä, sillä se osaa niin osuvasti elää juuri suomalaisnaisen rinnalla! Siitä kertoo myös todella hauskat #evek Ei vois vähenpää kiinnostaa Talkshow, jota Me Naiset julkaisee omalla nettisivullaan http://www.menaiset.fi/evek!

Ei vois vähempää kiinnostaa talkshowklipeissä on äänessä kolme erittäin hauskaa ja sanavalmista naista, Niina Lahtinen, Ulla Virtanen ja Veera Korhonen. Naiset käsittelevät jaksoissaan päivän kuumimpia puheenaiheita, tietenkin hauskasta ja ronskista mutta myös naisellisesta näkökulmastaan!

Uusimmassa jaksossaan naiset ruotivat sitä, mitä kaikkea kesä pitää sisällään: ainakin ne ainaiset dieetit ja kesäkroppa kuntoon -vinkit joka ikisen naistenlehden palstoilla!!

Katso Kesä-jakso tästä:

 

 

Toki MeNaisten Youtube-kanavalta löytyy muutakin kuin #evek! Sieltä löytyy muun muassa jumppa- ja treeniohjeita, ruokavinkkejä, haastatteluita sekä hauskoja sketsejä, joissa suomen hauskimmat naiset tarttuvat päivänpolttaviin aiheisiin.

Katso Pirjo Heikkilän ja Sanna Stellan sketsi Väitöstilaisuus:

 

 

Muita alan lehtiä

Seiska

22 nroa nyt 49,90

Kunto Plus

3 nroa nyt 16,90

Apu

16 nroa nyt 39,90

Eeva

13 nroa nyt 59,00

FIT

11 nroa nyt 45,00

Anna

26 nroa nyt 89,00

Kauneus ja Terveys

9 nroa nyt 39,90

Trendi

13 nroa nyt 59,00

Katso

12 nroa nyt 19,90

Seura

8 nroa nyt 29,00

Kotiliesi

6 nroa nyt 39,00

Suomen Kuvalehti

8 nroa nyt 32,00

Top Model

3 nroa nyt 25,00

Hymy

6 nroa nyt 54,00

Viva

4 nroa nyt 29,00