#

Lehdet

#
Apu
  • Julkaisija: A-lehdet
  • Ilmestyy: 51 kertaa / vuosi

Apu

Valitse sinulle sopivin Apu tarjous ja tee tilaus.

20 nroa Apu-lehti tarjous uusille tilaajille

Apu-lehti tarjous uusille tilaajille thumb 16 + 4 lisänumeroa

39,90


lisätietoa

45 nroa 45 Apu-lehteä

45 Apu-lehteä thumb

99,00


lisätietoa

20 nroa Apu-lehti tarjous uusille tilaajille

Apu-lehti tarjous uusille tilaajille thumb 16 + 4 lisänumeroa

39,90


lisätietoa

45 nroa 45 Apu-lehteä

45 Apu-lehteä thumb

99,00


lisätietoa

20 nroa Apu-lehti tarjous uusille tilaajille

Apu-lehti tarjous uusille tilaajille thumb 16 + 4 lisänumeroa

39,90


lisätietoa

45 nroa 45 Apu-lehteä

45 Apu-lehteä thumb

99,00


lisätietoa


Apu -lehti, tarjous & tilaus

Jo 1930 luvulta ilmestynyt Apu on yksi suomalaisten rakastetuimmista viikkolehdistä. Se kertoo aidosti ja elämänmyönteisesti asioita tästä päivästä, niin Suomesta kuin ulkomailta. Apu on oiva kumppani syksyn ja talven pimeinä iltoina sohvalla makoillessa ja kesän mökillä riippukeinussa tai laiturin nokassa aikaa viettäessä. Lehti on upeasti muotoiltu kokonaisuus viihdettä ja asiaa. Sen kanssa nauttii ja viihtyy. Hyödynnä uuden tilaajan etu ja alennukset ja tilaa Apusi nyt!

 

Apu-lehti tiivistetysti:

  • viihde ja juorut
  • ilmiöt, politiikka, kulttuuri, talous artikkeleissa ja jutuissa
  • haastattelut
  • terveys ja hyvinvointi
  • tv-ohjelmat, ristikot ja sarjakuvat

 

Apu lehti lahjaksi

Apu-lehdestä on iloa koko perheelle, meihille ja naisilleApu-lehdessä on kaikki, mitä nyt tavalliseen arkiviikkoon saattaa tarvita: juorut, jutut, ilmiöt, politiikka, tv-ohjelmat ja ristikot. Apu -lehti on siksi todella hyvä lahjavinkki myös, sen on hyvä lahjaksi esimerkiksi vanhemmille, joilla on jo kaikkea. Apu -lehdestä on hyviä määräaikaisiakin tarjouksia, jotka kannattaa hyödyntää. Apu-lehden tilaajalahjat ovat usein omaa luokkansa. Tilaajalahjanhan saa mukaan myös lahjatilaukseen!

Lahjatilaus kannattaa usein tehdä määräaikaisena, jolloin lehden peruuttamista ei tarvitse miettiä. Joskus huipputarjoukset koskevat kuitenkin vain kestotilauksia, jolloin on parempi hyödyntää tarjous ja nähdä lehden peruuttamisen vaiva. Lehden voi kuitenkin perua heti tilauksen tekemisen jälkeen, niin että ilmoittaa haluavansa lopettaa lehden tarjousjakson loppuun.

Lahjatilaus on helppo tehdä netissä, jolloin näkee kaikki voimassa olevat tarjoukset ja voi valita itselleen sopivan tilausjakson. Myös tilaajalahjoissa on usein valinnan varaa, sillä joskus tilaaja saa valita esimerkiksi jopa viidestä eri vaihtoehdosta! Tilaajalahjoissa on kaikkea nättiä, kuten koruja, yleishyödyllistä, kuten lompakoita, laukkuja tai vaikkapa sääasema, tai kodin tavaraa, kuten veitsiä, keittiövälineitä tai muuta. Ota huomioon, että tilaajalahja saapuu vasta kuukauden kuluttua tilauksen tekemisestä.

Apu-lehti kertoo suomalaisesta arjesta

Apu oli suorastaan klassikko aiempina vuosikymmeninä, mutta nykyään sillä on monta muuta viikkolehteä kilpailemassa. Esimerkiksi reilusti räväkämpi Seiska vetoaa moniin lukijoihin enemmän, mutta toisaalta Apu-lehdessä on Seiskaan verrattuna enemmän syvällistä, "oikeaa" asiaa niin ihmisistä kuin yhteiskunnallisista ilmiöistäkin.

Apu-lehden nettisivuilla voi käydä syventämässä juttujen taustoja sekä tietysti jakaa kavereilla sosiaalisessa mediassa uusimman lehden kiinnostavimmat jutut. Nettilehdestä voi lukea uusimman horoskoopin sekä katsoa ristikoiden vastaukset. Keskustelupalstaa Apu-lehdessä ei ole.

Apu-lehdellä on myös kanava Youtubessa, joka jatkaa lehdessä ilmestyneitä juttuja videoiden muodossa.

 

 

 

 

Katso myös koko kansan tunnetuimman maalaislääkäri Tapani Kiminkisen kansantajuisia videoita eri sairauksien tunnistamisesta ja hoitamisesta. Katso alla:

 

 

Muita alan lehtiä

Seiska

10 nroa nyt 29,90

Kunto Plus

3 nroa nyt 16,90

Kodin kuvalehti

10 nroa nyt 35,00

Hyvä Terveys

6 nroa nyt 29,00

Eeva

13 nroa nyt 59,00

Meidän perhe

7 nroa nyt 29,40

Me Naiset

17 nroa nyt 35,00

Urheilulehti

16 nroa nyt 39,50

Gloria

13 nroa nyt 65,00

ET Terveys

6 nroa nyt 29,00

FIT

10 nroa nyt 39,00

Anna

13 nroa nyt 29,00

ET-lehti

8 nroa nyt 35,00

Trendi

14 nroa nyt 59,00