Tieteen kuvalehti -lehti, tarjous & tilaus

124.2
(12)
Tieteen kuvalehti
2 lehteä 19,90€
» Tilaa joululahjaksi

Tieteen Kuvalehti on helppolukuinen tiedeaikakauslehti, joka popularisoi tieteen uusimpia ja kiinnostavimpia tuloksia. Se välittää tietoa tutkimuksen maailmasta ymmärrettävällä, havainnollisella ja viihdyttävällä tavalla. Joka numerossa käsitellään luontoa, tekniikkaa, lääketiedettä ja kulttuuria.

 

Lehden artikkelit ovat lehden omien toimittajien ja eri alojen asiantuntijoiden yhteistyön tulos. Lehden kuvatoimituksen yhteistyökumppaneita ovat maailman johtavat kuvatoimistot ja parhaat valokuvaajat. Tieteen Kuvalehti julkaisee myös vuosikirjaa.

 

Tieteen Kuvalehden tilauksen mukana saa aina todella laadukkaan tilaajalahjan. Katso Tieteen Kuvalehden uusin tarjous ja tilaajalahja ja tilaa saman tien!


Tilaajalahjaksi
Laadukkaat nappikuulokkeet

Tieteen kuvalehti tarjous


» Takaisin
Tarjous voimassa rajoitetun ajan. Lahjatilaus saattaa poiketa erikoistarjouksesta.

2 Tieteen Kuvalehteä + Outpack-reppu

2 lehteä 7,90€ 
Tieteen kuvalehti + lehden tilaajalahjaksi Outpack-reppu

Digilehden - loppuvuosi hintaan 0 €

3 lehteä 19,90€ 

Tieteen Kuvalehti, kaikkien tiedelehti

Tieteen Kuvalehden tyypillinen lukija on 20 vuotta täyttänyt, kaupungissa asuva, koulutettu mies. Tieteen Kuvalehti kiehtoo ja kiinnostaa kuitenkin myös muitakin: tieteestä ja ilmiöistä kiinnostuneet naiset ja lapset tykkäävät niinikään lukea tätä lehteä, niin nuoret kuin vanhatkin. Lehti luetaan tarkasti, ja sen lukemiseen käytetään paljon aikaa. Lukijat luottavat Tieteen Kuvalehteen, ja siksi sen artikkelit ja ilmoitukset säilyttävät arvonsa pitkään.

 

Tieteen Kuvalehti alkoi ilmestyä 1984 (suomeksi 1986), ja se on nyt Pohjoismaiden suurin tiedettä, luontoa ja tekniikkaa käsittelevä aikakauslehti. Sen kokonaislevikki on noin 550 000, ja jokaisella numerolla on noin 3 miljoonaa lukijaa. Tieteen Kuvalehti ilmestyy 13 maassa: Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Islannissa, Latviassa, Liettuassa, Kreikassa, Alankomaissa, Belgiassa, Yhdysvalloissa, Australiassa ja Uudessa-Seelannissa.

 

Tieteen Kuvalehti kattaa todella laajasti eri teemoja: tiede ja tekniikka, historia ja arkeologia, uskonnot ja psykologia, lääketiede ja biologia, geologia ja tähtitiede, yhteiskunnat ja politiikka, matematiikka ja fysiikka... Tieteen Kuvalehdessä on todella laajasti erilaisista tieteen uusimmista saavutuksista ja ilmiöistä, näin pysyt myös kärryillä siitä, mistä tieteessä puhutaan.

 

Tieteen Kuvalehdessä on myös suosittu kysymyspalsta, jossa Tieteen Kuvalehden asiantuntijoilta voi kysyä mitä tahansa mieltä askarruttavia kysymyksiä ja toimittajat selvittävät vastauksen. Tämä on todella hyvä palsta myös tieteestä kiinnostuneille lapsille, jotka voivat kysyä täällä mieltään askarruttavia kysymyksiä.

Tieteen Kuvalehti lahjaksi

Tieteen Kuvalehti on oivallinen lahjaidea kenelle tahansa tieteestä kiinnostuneelle, niin isälle, äidille kuin ystävälle ja nuorellekin. Tieteen Kuvalehdessä on luettavaa pitkään, sillä sen voi todella lukea kannesta kanteen ja kenties vuoden kuluttua vielä uudestaankin. Lisäksi sen voi laittaa kiertoon, sillä sen jutut eivät vanhene vuosissakaan.

 

Tieteen Kuvalehden lahjatilaus on helpoin tehdä netissä, jossa se tehdään ihan samalla tavalla kuin mikä tahansa muukin tilaus, mutta klikatan vain "lahjatilaus". Lahjatilaukseen valitaan myös mukaan joku Tieteen Kuvalehden huikeista tilaajalahjoista, mutta tilaajalahja lähetetään aina tilaajalle, ei lahjan saajalle. Tilaajalahja tulee vasta noin kuukauden kuluttua tilauksesta postissa, joten älä huolestu jos sitä ei heti kuulu. Lasku pitää olla maksettu ennen kuin tilaajalahja lähetetään.

 

Lahjatilaus on yksinkertaisin olla määräaikainen. Tieteen Kuvalehdestä on kuitenkin usein huikeita, todella edullisia tutustumistarjouksia, joissa on hyvät tilaajalahjat. Nämä tarjoukset ovat kuitenkin yleensä kestotilauksia, joten se pitää muistaa peruttaa jakson loppuun. Toki voit tilata lahjaksi myös tällaisen tutustumisjakson ja päättää tilaus loppumaan jakson loppuun.

Tieteen Kuvalehti tilaajalahjat

Tieteen Kuvalehden mukana saa huikeita tilaajalahjoja. Katso millaisia muun muassa on ollut:

 

 

 

 

Muita alan lehtiä

Tieteen kuvalehti Historia tarjousTekniikan Maailma tarjousTee Itse tarjousErä tarjousTuulilasi tarjousTiede tarjousSuomen Kuvalehti tarjousAse & Erä tarjousAuto Bild tarjousUrheilulehti tarjousImage tarjousV8 tarjousMeidän talo tarjousKippari tarjousTosi Elämää tarjous

Arvostelut, kommentit ja kokemukset

erja moilanen4
Olen tehnyt jatko tilauksen, viikko sitten lähettäny kirjeen, miksi ei lehteä ole tullu enkä ole saanu laskuakaan, lahja lehti mutta allekirjottanu maksaa, lahjan saaja ei ole saanu tämän kuukauden lehteä.
Admin:
Välittää vain lehtitarjouksia, joten ole Tosi Elämää lehteesi liittyen yhteydessä suoraan Joutsenmedian asiakaspalveluun http://www.joutsenmedia.fi/yhteystiedot.html, terveisin lehtitarjoukset.com ylläpito

Lisää kommentti

Leave this empty:

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?
blank
Lisää vastaus: