Kotimikro -lehti, tarjous & tilaus

113.5
(11)
Kotimikro
4 lehteä 21,90€
» Tilaa lahjaksi

Kotimikro kertoo tietotekniikasta kotikäyttäjää kiinnostavalla ja innostavalla otteella. Helppotajuisissa artikkeleissa käsitellään kattavasti tietokoneen käyttöä ja laitteiston toimintaa tavallisen käyttäjän näkökulmasta.

 

Lehti opastaa ja auttaa käyttäjää hallitsemaan pc-laitteistonsa monipuolisia hyöty- ja viihdeominaisuuksia. Lehden sisältöä täydentää joka numeron mukana tuleva cd, jolta lukija saa käyttöönsä muun muassa tarpeellisia tietoturvaohjelmia ja hauskoja pelejä. Lisäksi lukija voi poiketa Kotimikron nettisivuilla lukemassa tuoreimmat uutiset tai osallistumassa kilpailuihin.

 

Uutissivut pitävät lukijan ajan tasalla tietotekniikan tapahtumista ja uutuuksista. Monipuoliset kurssit ja teema-artikkelit perehdyttävät lukijan vaihe vaiheelta ohjelmien ja laitteiden käyttöön. Huolella laaditut tuotetestit ja yksityiskohtaiset vertailut antavat kattavan ja luotettavan kuvan alan tarjonnasta ja auttavat lukijaa ostopäätösten tekemisessä. Selkeät ja havainnolliset laite- ja ohjelmaoppaat riisuvat bittimaailman ykköset ja nollat turhasta mystiikasta.


Tilaajalahjaksi
Langaton laturi puhelimelle

Kotimikro tarjous


» Takaisin
Tarjous voimassa rajoitetun ajan. Lahjatilaus saattaa poiketa erikoistarjouksesta.

4 Kotimikro-lehteä + 360 asteen valvontakamera

4 lehteä 21,90€ 
Kotimikro + lehden tilaajalahjaksi 360 asteen valvontakamera

Muita alan lehtiä

Tekniikan Maailma tarjousTuulilasi tarjousDigikuva tarjousPelit tarjousMikrobitti tarjousPelaaja tarjousHifimaailma tarjousTekniikka & talous tarjousTekniikan Historia tarjousMetallitekniikka tarjous
Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?