Prinsessa -lehti, tarjous & tilaus

213.4
(21)
Prinsessa
6 lehteä 29,00€
» Tilaa joululahjaksi

Prinsessa-lehti on jokaisen pienen ja miksei isommankin prinsessan unelmalehti. Prinsessa-lehden kuvakertomuksia tähdittävät Disneyn rakastetuimmat prinsessahahmot, kuten Ariel, Tuhkimo ja Prinsessa Ruusunen.

Lehdessä on myös pelejä, askarteluohjeita, puuhatehtäviä ja julisteita eli kaikkea mahdollista pieniä tyttöjä kiinnostavaa. Jokaisen numeron liitteenä myös pieni prinsessateeman mukainen yllätyslahja. Koko vuoden 12 Prinsessa-lehdestä 4:ssä seikkailevat Frozen-elokuvasta tutut hahmot, ihanat Elsa ja Anna! Tilaa Prinsessa-lehti pikkuprinsessasi iloksi!

  • Disneyn prinsessatarinat tutuksi
  • tehtäviä ja sarjakuvia
  • ihania prinsessajulisteita
  • joka lehdessä pieni yllätyslahja!

Tilaajalahjaksi
Neuvokkaat prinsessat -kirja

Prinsessa tarjous


» Takaisin
Tarjous voimassa rajoitetun ajan. Lahjatilaus saattaa poiketa erikoistarjouksesta.

6 Prinsessa-lehteä + 2 nroa kaupan päälle

8 lehteä 29,00€ 

Prinsessa ja Frozen lehti yhdessä

Prinsessa lehti on eittämättä pikkutyttöjen monen unelman toteuma, sillä lehden kautta prisessojen maailmoissa  mielellään aikaa viettelevät tytöt pääsevät sinne joka kuukausi! Tuoreessa Prinsessa lehdessä nimittäin on paljon kivoja tarinoita, sarjakuvia ja kuvia prinsessoista. Nykyään 12 kertaa vuodessa ilmestyvä Prinsessa-lehti tehdään 4 kertaa vuodessa Frozen-teemalla, jolloin lehdessä seikkailevat kaikki elokuvasta tutut hahmot, kuten Anna, Elsa, Olof ja muut sankarit. Frozen-lehdessä myös tehtävät, värityskuvat ja julitseet ovat Frozen-teemalla.

 

Prinsessa lehdessä seikkailevat Disneyn tarinoista tutut prinsessat, kuten Ariel, Tuhkimo, Ruusunen, Belle, Tähkäpää... Näitä esiintyy myös ihanilla julisteissa, joita on jokaisessa lehdessä. Jokainen lehti sisältää myös ihanan yllätyslahjan, joka tietysti liittyy jotenkin prinsessaleikkeihin: kaulakoru, medaljonki, kruunu, hansikkaat, leikkiruusu, korkkarit, korvakorut.... Jokainen lehti on siis todellakin yllätyksiä täynnä pikkuprinsessalle!

Prinsessa lehtitilaus lahjaksi

Prinsessa Frozen lehti ilmestyy neljä kertaa vuodessaPrinsessalehti on siis todella ihana lahja prinsessoille kolmesta ikävuodesta ylöspäin aina niin kauan kuin prinsessaleikit kiinnostavat. Jos lapsi osaa lukea, lehden tehtävät avautuvat uudella tavalla. Samoin tarinat ovat lyhyitä, jolloin ekaluokkalainenkin selviää niistä. Toki prinsessatarinoita voi lukea myös iltasaduksi.

 

Myös lahjatilauksessa kannattaa hyödyntää Prinsessa-lehden viimeisintä tarjousta, jonka mukaan saa huikeat tilaajalahjat samalla! Tilaajalahjat liittyvät tietysti myös jotenkin prinsessailuun, kuten prinsessapyyhkeet, lakanat, reppu, kirjoja, makuupussi.... Ota huomioon, että tilaajalahja saattaa tulla kuukaudenkin sen jälkeen, kun lehden lasku on maksettu. Joka tapauksessa se ei tule ennen ensimmäistä lehteä, jonka mukana lasku tulee.

 

Jos lahja menee kodin ulkopuolelle on helpoin tilata lahjalehti määräaikaisena eikä kestotilauksena. Moni paras tarjous on kuitenkin kestotilaukseen, joten muista perua lehti ellet halua maksaa sitä tarjousjaksoa pidemmästi!

Prinsessa videot

Tämä Frozen-elokuvasta tuttu kuuluisa Elsan yksilaulu Let it go siivittää sinut Prinsessa- ja Frozen-lehden tunnelmiin:

 

Muita alan lehtiä

Aku Ankka tarjousSysteri tarjousKoululainen tarjousHevoshullu tarjousMuumi tarjousTop Model tarjousPets Suomi tarjousKarvinen tarjousAku Ankka Juniori tarjousPelit tarjousTex Willer tarjousBamse tarjousPelaaja tarjousAnime tarjousSpider Man tarjous

Arvostelut, kommentit ja kokemukset

Jonna
Voisi olla kivampia tilaajalahjoja, perheessä on useampi lapsi ja siinä on sitten repusta vääntöä. Kaiutin taas ei oikein iske. Kirjoja tai muuta yhteistä kivaa, kiitos!

Lisää kommentti

Leave this empty:

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)
blank
Lisää vastaus: