#
Prinsessa
  • Julkaisija: Sanoma Media Finland Oy
  • Ilmestyy: 12 kertaa / vuosi

Prinsessa

Nyt ei löytynyt sopivia Prinsessa tarjouksia. Sopisiko jokin alla olevista sinulle?

3 nroa nyt 18,00

12 nroa nyt 89,00

26 nroa nyt 110,00

12 nroa nyt 72,00

3 nroa nyt 25,00

3 nroa nyt 18,90

12 nroa nyt 69,00

12 nroa nyt 45,00

16 nroa nyt 94,00

Prinsessa -lehti, tarjous & tilaus

Prinsessa-lehti on jokaisen pienen ja miksei isommankin prinsessan unelmalehti. Prinsessa-lehden kuvakertomuksia tähdittävät Disneyn rakastetuimmat prinsessahahmot, kuten Ariel, Tuhkimo ja Prinsessa Ruusunen.

Lehdessä on myös pelejä, askarteluohjeita, puuhatehtäviä ja julisteita eli kaikkea mahdollista pieniä tyttöjä kiinnostavaa. Jokaisen numeron liitteenä myös pieni prinsessateeman mukainen yllätyslahja. Koko vuoden 12 Prinsessa-lehdestä 4:ssä seikkailevat Frozen-elokuvasta tutut hahmot, ihanat Elsa ja Anna! Tilaa Prinsessa-lehti pikkuprinsessasi iloksi!

  • Disneyn prinsessatarinat tutuksi
  • tehtäviä ja sarjakuvia
  • ihania prinsessajulisteita
  • joka lehdessä pieni yllätyslahja!

Prinsessa ja Frozen lehti yhdessä

Prinsessa Frozen lehti ilmestyy neljä kertaa vuodessaPrinsessa lehti on eittämättä pikkutyttöjen monen unelman toteuma, sillä lehden kautta prisessojen maailmoissa  mielellään aikaa viettelevät tytöt pääsevät sinne joka kuukausi! Tuoreessa Prinsessa lehdessä nimittäin on paljon kivoja tarinoita, sarjakuvia ja kuvia prinsessoista. Nykyään 12 kertaa vuodessa ilmestyvä Prinsessa-lehti tehdään 4 kertaa vuodessa Frozen-teemalla, jolloin lehdessä seikkailevat kaikki elokuvasta tutut hahmot, kuten Anna, Elsa, Olof ja muut sankarit. Frozen-lehdessä myös tehtävät, värityskuvat ja julitseet ovat Frozen-teemalla.

Prinsessa lehdessä seikkailevat Disneyn tarinoista tutut prinsessat, kuten Ariel, Tuhkimo, Ruusunen, Belle, Tähkäpää... Näitä esiintyy myös ihanilla julisteissa, joita on jokaisessa lehdessä. Jokainen lehti sisältää myös ihanan yllätyslahjan, joka tietysti liittyy jotenkin prinsessaleikkeihin: kaulakoru, medaljonki, kruunu, hansikkaat, leikkiruusu, korkkarit, korvakorut.... Jokainen lehti on siis todellakin yllätyksiä täynnä pikkuprinsessalle!

Prinsessa lehtitilaus lahjaksi

Prinsessalehti on siis todella ihana lahja prinsessoille kolmesta ikävuodesta ylöspäin aina niin kauan kuin prinsessaleikit kiinnostavat. Jos lapsi osaa lukea, lehden tehtävät avautuvat uudella tavalla. Samoin tarinat ovat lyhyitä, jolloin ekaluokkalainenkin selviää niistä. Toki prinsessatarinoita voi lukea myös iltasaduksi.

Myös lahjatilauksessa kannattaa hyödyntää Prinsessa-lehden viimeisintä tarjousta, jonka mukaan saa huikeat tilaajalahjat samalla! Tilaajalahjat liittyvät tietysti myös jotenkin prinsessailuun, kuten prinsessapyyhkeet, lakanat, reppu, kirjoja, makuupussi...Ota huomioon, että tilaajalahja saattaa tulla kuukaudenkin sen jälkeen, kun lehden lasku on maksettu. Joka tapauksessa se ei tule ennen ensimmäistä lehteä, jonka mukana lasku tulee.

Jos lahja menee kodin ulkopuolelle on helpoin tilata lahjalehti määräaikaisena eikä kestotilauksena. Moni paras tarjous on kuitenkin kestotilaukseen, joten muista perua lehti ellet halua maksaa sitä tarjousjaksoa pidemmästi!

Prinsessa videot

Tämä Frozen-elokuvasta tuttu kuuluisa Elsan yksilaulu Let it go siivittää sinut Prinsessa- ja Frozen-lehden tunnelmiin:

 

 

Muita alan lehtiä

Systeri

3 nroa nyt 18,00

Koululainen

12 nroa nyt 89,00

Hevoshullu

26 nroa nyt 110,00

Muumi

12 nroa nyt 72,00

Top Model

3 nroa nyt 25,00

Pets Suomi

3 nroa nyt 18,90

Karvinen

12 nroa nyt 69,00

Pelit

12 nroa nyt 45,00

Tex Willer

16 nroa nyt 94,00

Bamse

10 nroa nyt 38,70

Pelaaja

12 nroa nyt 65,00

Anime

4 nroa nyt 39,00

Spider Man

12 nroa nyt 69,00

Korkeajännitys

4 nroa nyt 38,00

Kalle Ankas Pocket

14 nroa nyt 115,00