#
Kalastus lehti
  • Julkaisija: Krook Media Oy
  • Ilmestyy: 4 kertaa / vuosi

Kalastus lehti

Valitse sinulle sopivin Kalastus lehti tarjous ja tee tilaus.

4 nroa

 thumb

22,00


* kestotilaus

4 nroa

 thumb

22,00


* kestotilaus

4 nroa

 thumb

22,00


* kestotilaus

Kalastus-lehti on lähes 20 vuotta sitten innokkaiden kalastuksen harrastajien toimesta perustettu lehti. Lehti sai huiman suosion heti alkuvuosina ja on edelleen odotettu lukupaketti tuhansille suomalaisille kalastuksen harrastajille. Lehden sivuilta voi lukea kirjoituksia maamme eturivin kalamiehiltä kuten Ari Paatajalta, Niko Sattolta, Kari Lossilta, Aki Janatuiselta sekä monelta muulta. Lehden pohjoismaisessa yhteistyöverkostossa on edustettuna muun muassa Tanskan suurin kalastuslehti Fisk&Fri. Ruotsissa puolestaan tehdään yhteistyötä Fiske-Feberin entisen päätoimittaja Jörgen Larssonin.

Kalastuksen edelläkävijä

Lehden sivuilla käsitellään eri aiheita monipuolisesti ja kattavasti. Löydät artikkeleita eri kalalajien pyytämisestä ruokavinkkien ja veneiden kautta kalastuksen eettisiin kysymyksiin sekä vesistöjen suojeluun. Lehti on saanut paljon tunnustusta ekologisen kalastuksen puolestapuhujana ja on palkittu muun muassa Vuoden Haukiteko -palkinnolla Suomen Haukiseuran toimesta vuonna 2005. Kalastus-lehti on edelläkävijä, joka luo puheenaiheita kalastusta harrastavien ihmisten keskuuteen, josta esimerkkinä kalamies Jasper Pääkkösen hankkeiden määrätietoinen tukeminen.

Tilaa Kalastus-lehti

Kalastus-lehdestä ilmestyy neljä numero vuodessa. Lehti jaetaan lukijoille 200 jakelupisteen kautta ympäri Suomen, mutta sen voi myös tilata halutessaan kotiin kannettuna.

Muita alan lehtiä

Erä

5 nroa nyt 38,00

Ase & Erä

8 nroa nyt 68,00

Metsästys ja kalastus

6 nroa nyt 75,00

Retki

6 nroa nyt 49,00

Guns & Ammo

12 nroa nyt 56,00

Riista

6 nroa nyt 49,00